به طور کلی کسب و کارهای گوناگون این امکان را دارند که از سیستم مدیرت محتوا به همراه قالب سایتهای آماده بهره ببرند و یا از طریق کدنویسی اختصاصی یک وبسایت برای تجارتشان طراحی کنند. در این مقاله تلاش میکنیم با بیان مزایا و معایب هر دو گزینه، راهنمایی کاربردی در اختیار کاربران قرار بدهیم.
در روند تصمیمگیری شما برای انتخاب سایتی با قالب آماده یا طراحی شده با کدنویسی تخصصی، چند عامل اثرگذار خواهند بود.
این موارد در کنار هم، عواملی هستند که اگر شما پاسخ شفاف و معینی برای هر کدام داشته باشید، تعیین خواهند کرد کدام قالب طراحی سایت برای کسب و کارتان مفیدتر واقع میشود.
طبق آمارهای رسمی در حال حاضر بیش از ۳۵ درصد سایتها در سراسر جهان و بیش از ۶۰ درصد سایتهای CMC در دنیا توسط وردپرس به عنوان پلتفرم سایتساز طراحی و ساخته شدهاند. با این وصف پر واضح است که وردپرس قابلیتها و مزایایی دارد که اغلب طراحان سایت و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی را مجاب نموده تا از این پلتفرم استفاده کنند. وردپرس در حقیقت یک سیستم مدیریت محتوا به همراه قالب آماده و ارزان برای طراحی سایت است و این نکته میتواند به عنوان عامل اصلی محبوبیت آن مطرح باشد. اما از آنجا که اولویتهای شغلی در کسب و کارهای گوناگون متفاوت است، بهتر است پیش از تصمیمگیری برای استفاده از وردپرس نیز دربارهی مزایا و معایب آن اطلاعاتی به دست بیاورید.
در عینحال که مزایای استفاده از قالبهای سایت آماده، آنهم در بستر یکی از متداولترین پلتفرمهای سایتساز یعنی وردپرس را برشمردیم، در این بخش به سرفصل معایب استفاده و طراحی سایت به کمک قالبهای آماده خواهیم پرداخت.
هنگامی کاربری، تصمیم میگیرد به شیوهی کدنویسی اختصاصی، وبسایتی برای کسب و کار خود طراحی کند، با هیچگونه محدودیتی در اعمال سلیقه مواجه نخواهد بود. به همین دلیل است که استارتآپ های بزرگ معمولا از روش طراحی سایت اختصاصی بهره میبرند.
حسن بزرگ دیگری که این شیوه دارد این است که در آیندهی کاری برای توسعهی سایت با مشکلی مواجه نخواهید بود.
طراحی سایت اختصاصی برای دستیابی به موفقیت، باید به گونهای باشد که در نهایت به بیشتر دیده شدن کسب و کار کارفرما منتج بشود. در روند طراحی سایت اختصاصی، توجه به سئو از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است و طراحی باید به صورت سئوفرندلی انجام شود.
از طرف دیگر یکی از دغدغههای اصلی کاربران، برای طراحی سایت اختصاصی، هزینهی این پروسه خواهد بود. به طور کلی هزینهی ساخت وبسایت به روش کدنویسی اختصاصی، عموما بالا است. این فرآیند در حدود ۲۵ میلیون تومان و بیشتر برای صاحبان کسب و کارها هزینه در بر خواهد داشت.
استفاده از زبان برنامهنویسی php برای طراحی سایت اختصاصی، اکنون روش بسیار رایجی به شمار میرود. اصولا طراحی سایت اختصاصی با زبان php به کسب و کارهایی توصیه میشود که در بستر وبسایت خود امکانات و قابلیتهای متنوع و ویژهای را از طراح خود، طلب میکنند. در طراحی سایت با زبان php عموما پروژه بر اساس توافق و خواست کارفرما در زمانبندیهای معینی در اختیار آنها قرار میگیرد. به کمک زبان php این امکان وجود دارد که سایت و نرمافزارهای تحتوب قویتری را برنامهنویسی کنیم. در واقع php کارگردان پروسهی طراحی وبساست اختصاصی است.
یکی از امکانات حیاتی که در روند طراحی سایت باید توجه ویژهای را به آن اختصاص داد، نصب و فعالسازی درگاه پرداخت اینترنتی برای وبسایت تجاری است. وجود این امکان در هر سایتی امتیاز بسیار مثبتی به شمار میرود. برای دریافت درگاه پرداخت بانکی فقط کافی است از شرکتهای ارائه دهنده تقاضای درگاه پرداخت کنید.
شرکتهای پرداختیار زیر نظر بانک مرکزی و شبکهی سراسری شاپرک فعالیت میکنند. شاپرک با هدف کنترل و تخصیص بهینهی منابع در صنعت پرداخت کشور از تاریخ ۱۲ اسفند ۹۸ براساس چارچوب شورای پول و اعتبار ایجاد گردیده است. ماموریت این سامانه تنظیم مقررات و توسعهی راهبردی زیرساختهای شبکهی پرداخت و خدمات مالی است تا فعالیت فناوران مالی را تسهیل نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید :
https://rayanpay.com/shaparak-ipg/
از طرف دیگر تجهیز سایت به درگاه پرداخت سبب جذب مخاطب بیشتر برای هر کسب و کاری خواهد شد. برای ساخت درگاه پرداخت از نوع درگاه پرداخت مستقیم کسب و کار شما نیاز به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی دارد که پس از ثبتنام در سایت اینماد و طی مراحلی، موفق به اخذ آن خواهید شد. سپس با مراجعه به سایت شرکتهای معتبر psp که زیر نظر شبکهی شاپرک هستند، تقاضای دریافت درگاه مستقیم میکنید. آنگاه شرکت مورد نظر در مرحلهی احراز هویت، مدارک شما را بررسی میکند و در صورت تایید، درگاه پرداخت مستقیم را به شما واگذار مینماید.
اما چنانچه قصد دریافت درگاه پرداخت واسط را داشته باشید، ابتدا باید به سایت یکی از شرکتهای معتبر پرداختیار مراجعه کنید و تقاضای دریافت درگاه پرداخت را ثبت کنید.
مراحل دریافت درگاه پرداخت واسط، عموما سادهتر از مراحل دریافت درگاه پرداخت مستقیم است. برای نمونه برای دریافت درگاه واسط نیازی به داشتن اینماد ندارید. در نهایت پس از تایید مدارک شما توسط شرکت پرداخت یار معتبر، درگاه پرداخت واسط را دریافت میکنید و نسبت به نصب آن بر روی وبسایت طراحی شدهی کسب و کارتان، اقدام مینمایید.
اگر اطلاعات بیشتری در زمینه درگاه پرداخت و نحوه دریافت و اتصال آن به کسب و کار خود نیاز دارید، به سایت rayanpay.com مراجعه کنید و همچنین با راههای ارتباطی زیر از مشاوره رایگان ما بهرمند شوید :
من که خودم برنامه نویس هستم
خودم درست میکنم