حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

مک بوک ایر ۲۰۲۰ با کیبرد بهتر و پردازنده به روز رسما معرفی شد

نوشته

4 سال قبل | 12 دیدگاه | اپل، اولترابوک

چند دقیقه پیش دیدیم که آیپد پرو ۲۰۲۰ با چیپست اپل A12Z و دوربین سه گانه مجهز به دوربین ToF رسما معرفی شد. در کنار این دستگاه اما مک بوک ایر ۲۰۲۰ با کیبرد بهتر و پردازنده به روز هم رسما معرفی شده که می تواند برای طرفداران مک بوک ایر جذاب باشد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره مک بوک ایر ۲۰۲۰ صحبت کنیم.

مک بوک ایر ۲۰۲۰

مک بوک ایر ۲۰۲۰

مک بوک ایر ۲۰۲۰

اگر از کیبرد مک بوک شاکی هستید و مک بوک پرو ۱۶ اینچ هم نمی خواهید، ایر مک بوک پرو ۱۶ اینچی اپل دیگر تنها لپ‌تاپ این شرکت نیست که کیبرد قابل اعتماد دارد. امروز اپل در سکوت رسانه‌ای، از نسل جدید مک بوک ایر پرده‌برداری کرد که حالا این کامپیوتر هم به کیبرد‌هایی با مکانیزم Scissor-Switch مجهز است. مثل دفعات قبلی، اپل این کیبرد را Magic Keyboard نامیده که حالا هم در مک بوک پرو جدید و هم در آیپد پرو جدید شاهد آن هستیم. این کیبرد جدید اگرچه مثل دکمه‌های باترفلای مسافتی یک میلی‌متری را طی می‌کنند اما به طور کلی مقاوم‌تر هستند و دکمه‌های جهت هم در این کیبرد شبیه حرف انگلیسی T شده‌اند.

جدا از کیبرد جدید که قطعا خبر خوشحال‌کننده‌ای برای خریداران این محصول است، عملکرد این لپ‌تاپ هم نسبت به نسل قبلی و به گفته اپل، دو برابر سریع‌تر شده است! این لپ‌تاپ از پردازنده نسل دهم اینتل Ice Lake و سری Y استفاده می‌کند. پردازنده این لپ‌تاپ در حالت پیش‌فرض دو هسته‌ای و Core i3 است اما می‌تواند تا پردازنده چهار هسته‌ای و ۱.۲ گیگاهرتزی Core i7 ارتقا یابد.

از نظر گرافیکی نیز اپل می‌گوید مک بوک ایر جدید تا ۸۰ درصد نسبت به نسل قبلی سریع‌تر است که بخش زیادی از آن به گرافیک Intel Iris Plus برمی‌گردد که در این نسل استفاده شده. خبر خوشحال کننده بعدی هم این است که اپل حافظه داخلی این لپ‌تاپ را در تمام مدل‌ها دو برابر کرده و حالا مدل پایه با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی SSD همراه است. همچنین می‌توان در هنگام خرید از سایت اپل، حافظه داخلی را تا ۲ ترابایت افزایش داد.

مک بوک ایر ۲۰۲۰ با قیمت پایه ۹۹۹ دلار (۸۹۹ دلار برای دانشجویان) عرضه می‌شود. با این قیمت شما لپ‌تاپی بهتر نسبت به نسل قبلی دریافت می‌کند که قیمت پایه ۱۰۹۹ دلاری داشت. این سریع‌تر شدن و کاهش قیمت می‌تواند روزهای خوب برای مک بوک ایر را بازگرداند و دوباره این سری را به یکی از پرفروش‌ترین‌های بازار بدل کند.

البته این لپ‌تاپ قرار نیست بلندگوهای فوق العاده مک بوک پرو ۱۶ اینچی را داشته باشد اما اپل می‌گوید بلندگوهای استریو در این لپ‌تاپ هم شامل بروزرسانی شده‌اند تا بازی کردن در Apple Arcade و تماشای محتوای Apple TV+ جذاب‌تر از همیشه باشد. همچنین اپل از میکروفون سه گانه در این لپ‌تاپ استفاده کرده تا ضبط صدا با این لپ‌تاپ بسیار بهتر از گذشته باشد.

نظر شما درباره مک بوک ایر ۲۰۲۰ چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
12 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نیما عرفانی

میشه گفت ، مک بوک ایر جایگاهی بین مک بوک پرو و آیپد پرو داره
یعنی به جهت طراحی فوق باریک و بسیار سبک؛ هم ویژگی سهولت در استفاده و حمل آیپد رو به ارث برده و هم میشه از مزایای سیستم عامل مک او إس در کنار تعامل با سیستم عامل آی او إس آیفون استفاده کرد .

نیما عرفانی

خب دیگه موضوعی که برای بحث و گفتگو میخواستم مطرح کنم اینه ؛
نظرتون راجع به سناریو و سیاستی که پیرامون سیر صعودی افزایش رزولوشن سنسورهای دوربین سونی و سامسونگ و آمنی ویژن هست ، چیه؟؟
منظورم اینه ؛ با در نظر گرفتنِ مؤلفه های سایز/ابعاد سنسور ، فاصله‌ی کانونی لنز ، سایز/ابعاد پیکسلی ، چینش پیکسلی ، میزان گشودگی دریچه ی دیافراگم/آپارچر با مقدار کیفیت تصویر/رزولوشن چیه؟؟؟
لطفاً هرکس برداشت و استدلال خودش رو بگه

برای داغ تر شدن بحث، این کامنت رو در پست های قدیمی تر و جدیدتر هم می‌فرستم که بیشتر دیده بشه و افراد بیشتری وارد بحث بشن.

نیما عرفانی

سؤالمو جوره دیگه بیان میکنم شاید مفهومش بهتر بشه
چه رابطه ای بین سیر صعودی رزولوشن سنسور های ۱۲،۴۸،۶۴،۱۰۸،… سامسونگ و ۱۲،۴۰،۴۸،۶۰،۶۴،… سونی وجود داره؟؟
البته در این بین یه رزولوشن ۳۲ و ۳۸ هم داریم که چون برای سنسور اصلی استفاده نشده ازش فاکتور گرفتم.
کسی میدونه؟؟؟

Armin.Technology

بابا آقا نیما رو ضایع نکنید یه جوابی بدید حداقل،
من که خجالت کشیدم گفتم یه جوابی بدم.

نیما عرفانی

عزیزی🌹

Armin.Technology

بنظر من سیاست سامسونگ اینه با معرفی سنسور هایی با رزولوشن بالاتر افراد رو جذب کنن،چون افراد میخوان بازده و نتیجه افزایش رزولوشن رو ببینن و البته میخواد سلیقه های افرادی که به رزولوشن بالا علاقه دارند رو پوشش بده.
و اما سونی،بنظرم سونی میخواد کمی برعکس سامسونگ رزولوشن رو سریع بالا نبره و میخواد با تکنیک های خودش و افزایش کیفیت سنسور افراد رو جذب کنه که ببینن تکنیک های سونی و ترفندش چه جوابی داده و آیا رجوع نکردن به افزایش سریع رزولوشن جواب میده یا نه و همچنین بتونه سلیقه های رزولوشن های پایین و متوسط رو پوشش بده.
و بنظرم هر کدوم از این سیاست ها مزایای خودش رو داره و نمیشه بگی کدوم بهتره.
البته شخصا کمی سیاست سامسونگ رو بیشتر قبول دارم.

Armin.Technology

ولی چرا حس میکنم بد سوال رو فهمیدم و جواب دادم؟😅

نیما عرفانی

🙂

نیما عرفانی

خب دوستان علی رغم تلاشی که چند نفرتون برای پاسخ به سؤالی که مطرح کردم انجام دادین و مابقی نفرات هم بی تفاوت از کنارش رد شدن ، اما جوابی که مدنظرم بود و توقع داشتم در اون رابطه با هم دربارش حرف بزنیم متأسفانه نگفتین .
ایرادی نداره خودم جواب سؤال رو میدم
توجه کنید که سنسورهای پرچمدار سامسونگ با احتساب قابلیت پیکسل باینینگ(ادغام پیکسل ها در یک پیکسل) به این صورت هستن؛
رزولوشن های ۹،۱۲،۱۶،۲۷،۴۸،۶۴،۱۰۸،۱۴۴،۱۹۲ و … مگاپیکسل که البته اون اعداد ۲۷ ، ۹ و ۱۶ درواقع سنسور نیستن و براساس محاسبه ی پیکسل باینینگ در رزولوشن های مختلف به دست اومدن.
خب حالا به کمک لیست ادغام پیکسلی که اولیش Quad Bayer هست میشه ارتباط و چگونگی سیر صعودی این رزولوشن هارو به دست اورد و فهمید چرا چنین اعدادی رو برای نمایش دادن کیفیت با مقیاس مگاپیکسل ایجاد کردن.
لیست ادغام پیکسل ها به این صورت هست ؛
۱×1=1 (که این حالت رو به عنوان رزولوشن مبنا و افزونه ی اول در نظر میگیرن)
2×2=4 (این حالت هم میشه همون تتراسل یا کواد بایر)
3×3=9 (این حالت هم نانوسل هست)
4×4=16
5×5=25
و به همین ترتیب به صورت حاصل مربع هر عدد ادامه پیدا می‌کنه اما من تا ۲۵ رو ادامه میدم که متوجه بشین فرآیندش به چه صورت هست.
خب حالا طبق این تعاریف ، سامسونگ ۲ رزولوشن رو به عنوان مبنا درنظر گرفته یعنی رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و ۱۶ مگاپیکسل.
اگه هر رزولوشن رو ضربدر عدد به دست اومده از حاصل ضرب هر کدوم از پیکسل باینینگ ها کنید ، رزولوشن نهایی و آستانه ی رزولوشن مدنظر مشخص میشه .
یعنی به این صورت که ؛
۱۲×4=48
12×9=108
12×16=192
12×25=300
**********
16×4=64
16×9=144
16×16=256
16×25=400
یعنی می‌خوام بگم میشه با این راه حل و با این روش ، رزولوشن های سنسورهای پرچمدار بعدیِ سامسونگ رو حدس زد. که نشون میده بعد از سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلیش میخواد رو ۱۴۴ و ۱۹۲ مگاپیکسل کار کنه و بعدش هم رو ۲۵۶ ،۳۰۰ و ۴۰۰ مگاپیکسلی .
همه ی این تعاریف در خصوص سنسورهای سونی هم صدق می‌کنه ؛
که در رزولوشن های ۱۰،۱۲،۱۳،۱۵،۱۶،۴۰،۴۸،۵۲،۶۰،۶۴ و … مگاپیکسل وجود دارن که البته اینجا هم رزولوشن های ۱۰،۱۳،۱۵،۱۶ بر طبق محاسبه ی پیکسل باینینگ در رزولوشن های مختلف به دست اومدن .
در اینجا سونی ، رزولوشن ۱۰ – ۱۲ – ۱۳ و ۱۶ رو به عنوان مبنا قرار داده ولی برخلاف سامسونگ ، از ادغام پیکسلی تتراسل یا همون کواد بایر فراتر نرفته که به این صورت میشه ؛
۱۰×4=40
12×4=48
13×4=52
15×4=60
16×4=64
و اگه قرار باشه بخوایم در ساختار سنسور های آینده ی سونی، حالت نانوسل رو دخیل بدونیم نتیجه به این شکل میشه؛
۱۰×9=90
12×9=108
13×9=117
15×9=135
9×16=144
پس میشه رزولوشن سنسورهای آتیِ سونی رو حدس زد (۹۰-۱۰۸-۱۱۷-۱۳۵ و ۱۴۴) مگاپیکسل .

جا داره نکته ای رو باز کنم ؛
در رویکرد سامسونگ برای تسریع در بالابردن رزولوشن دوربین اصلی و کمک گرفتن از حالت تتراسل و نانوسل در رزولوشن ۱۰۸ مگاپیکسل که یک تصویر ۲۷ و ۱۲ مگاپیکسل با سایز پیکسل بالایی رو تشکیل میده . در حرکت بعدیش که میخواد بره سراغ سنسور ۱۴۴ مگاپیکسلی ، اونجا دیگه دستش بازتره و می‌تونه رو حالت پیکسل باینینگ ۴ در ۴ که میشه ادغام ۱۶ پیکسل در یک پیکسل سوییچ کنه لذا میشه رزولوشن ۱۴۴ مگاپیکسل رو برای مدتی به عنوان ایده آل ترین گزینه در بین رزولوشن های موبایل دونست چون در حالت پیکسل باینینگ ۲ در ۲ ، تصویر ۳۶ مگاپیکسل میده و در حالت ۳ در ۳ ، تصویر ۱۶ مگاپیکسل میده و در حالت ۴ در ۴ ، تصویر ۹ مگاپیکسل با ابعاد پیکسلی فوق العاده ای رو به ارمغان میاره .
در رزولوشن ۱۹۲ مگاپیکسلی ، حالت های ۲ در ۲ و ۴ در ۴ رو میشه ادغام کرد اما حالت ۳ در ۳ به جهت اینکه بخش پذیر نیست و رزولوشن نهایی اعشاری به دست میاد احتمالاً شاهد تداخل در برخی پارامترها باشیم . رزولوشن ۲۵۶ مگاپیکسل هم به همین صورت هست و در نهایت میرسیم به رزولوشن های ۳۰۰ و ۴۰۰ مگاپیکسلی که دیگه یه پله از حالت ۴ در ۴ هم فراتر می‌ره و ۲۵ پیکسل رو با هم ادغام میکنن و به ترتیب تصویری ۱۲ و ۱۶ مگاپیکسلی با ابعاد پیکسلی خارق العاده ای رو به وجود میارن .
به عبارتی رزولوشن نهایی ، رابطه ی مستقیمی داره با رزولوشن مبنا و مقدار پیکسل باینینگ که اگه یک خط افقی و عمودیه قائم بر هم رو درنظر بگیریم که مقدار هردو از صفر شروع میشه ، محور y ها(ایگرگ ها) میشه افزونه ی پایه و محور x ها میشه مقدار پیکسل باینینگ که برآیندشون میشه آستانه و رزولوشن نهایی.

این بود همه ی اون سناریو و قانون و قاعده ای که درخصوص روند و سیر صعودی افزایش مقدار کیفیت و رزولوشن دوربین های اصلی وجود داره.
ببخشید که طولانی شد اما جوابی که از شما عزیزان میخواستم همین بود که متأسفانه هیچ کدوم کوچکترین اشاره ای بهش نداشتین🙂.

موفق و مؤید باشید دوستان

Amir galaxy

دلم خواست🥺

Milad7

قیمتش یکم بالا نیست؟!

Ali_t

قشنگیه🌹👌

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)