در حال حاضر پرچمداران گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ در ۷۰ کشور به طور رسمی عرضه شده و با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شدهاند. در همین راستا سامسونگ تصمیم گرفته است تا برنامه جدیدی را با نام 3D Scanner برای اسکن سه بعدی اجسام با استفاده از پرچمدار گلکسی نوت ۱۰ پلاس عرضه کند. در حقیقت نرم افزار 3D Scanner سامسونگ برای اسکن ۳ بعدی اشیا و افراد استفاده خواهد شد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
یکی از قابلیتهای جذاب و کاربردی پرچمدار گلکسی نوت ۱۰ پلاس، اسکن سه بعدی اجسام با استفاده از برنامه دوربین ToF است که کاربران میتوانند با استفاده از ویژگی واقعیت افزوده نرم افزار دوربین نوت ۱۰ پلاس، اجسام اسکن شده را به حرکت در بیاورند. فقط نسخه نوت ۱۰ پلاس از این قابلیت پشتیبانی میکند و گوشیهای نوت ۱۰ امکان استفاده از این قابلیت را ندارند، زیرا سامسونگ در نسخه پلاس این پرچمدار از یک سنسور عمق سنج سه بعدی TOF استفاده کرده است.
پیش از این برای اسکن سه بعدی اجسام کاربران باید از برنامه دوربین نوت 10 پلاس استفاده میکردند، اما از این پس انجام این کار با استفاده از برنامه مستقل 3D Scanner ممکن شده است. در حال حاضر میان رده گلکسی A80 و گلکسی S10 5G به سنسور سه بعدی TOF مجهز شدهاند و به احتمال زیاد این برنامه بر روی این دو گوشی قابل استفاده است. در حال حاضر برنامه 3D Scanner بر روی فروشگاه نرمافزاری Galaxy Store عرضه شده است و میتوانید آن را بر روی گوشی خود نصب کنید.
برای ساختن یک مدل سه بعدی از اجسام واقعی با استفاده از برنامه 3D Scanner، باید تمام بخشهای جسم مورد نظر را در تمام جهات اسکن کنید؛ همچنین باید اطمینان حاصل کنید که در زمان اسکن سه بعدی، اجسام دیگری در اطراف محل اسکن قرار نداشته باشند تا فرآیند اسکن سه بعدی به درستی انجام شود؛ در غیر این صورت جسم متداخل در اسکن نهایی ظاهر میشود. به گفته سامسونگ، کاربران میتوانند با استفاده از این برنامه، اجسامی با ابعاد 20 تا 80 سانتی متر را اندازه گیری کنند.
با استفاده از این برنامه کاربران میتوانند اجسام اسکن شده را به شکل فایل GIF متحرک در آورده و برای دوستان خود در شبکههای اجتماعی ارسال کنند و یا از آنها در عکس و ویدئوهای خود استفاده کنند. قابلیت اسکن سه بعدی اجسام روی موبایل اولین مرتبه با سونی اکسپریا ایکس زد ۱ معرفی شد.
نظر شما درباره این ویژگی چیست؟
چارتون نظری نداری
Nice
و جنوب شرقی آسیا. همین طور کشور هایی مثل امریکا، کانادا و استرالیا هم این نخبه ها رو از سراسر دنیا میبرن تو کشور خودشون واسه همین تو کانادا کلی چینی و هندی میبینی. یه موضوع جالبتر هم که در مورد نقشه هست اینه که هر چی ضریب هوشی مردم یه کشور بیشتر باشه اون کشور اوضاعش بهتره و توسعش هم بیشتره چون سرانه مطالعه توش بیشتره. ایران هم سال به سال متوسط ضریب هوشیش کمتر میشه به خاطر این که هیچ حمایتی از نخبگان نمیشه و طبیعتا اون ها هم از ایران میرن
سپاس :-/
هواوی قبلا استفاده نکرده بود؟
به منظور اسکن عروسک ها توسط دوربین سلفی و تشخیص عمق میت ۲۰ پرو برنامه ی 3d live maker خودِ هواوی موجودِ و برای دوربین TOF پی ۳۰ پرو هم همین نرم افزار با ویژگی های بیشتر کاربرد داره.