حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

توسعه شیائومی ۱۸ اولترا لغو شد؛ پرچمداران اولترا ویوو و اوپو نیز فقط در چین عرضه می‌شوند

نوشته

6 ساعت قبل | بدون دیدگاه | شایعات، شیائومی

شیائومی ۱۸ اولترا ظاهراً از برنامه نسل آینده پرچم‌داران شیائومی کنار گذاشته شده است. بر اساس ادعای یکی از افشاگران، این شرکت ممکن است در سری شیائومی ۱۸ تنها مدل‌های استاندارد، پرو و پرو مکس را معرفی کرده و عرضه نسخه اولترا را به نسل بعد موکول کند.

خلاصه خبر در یک نگاه

🔷 شیائومی احتمالاً مدل شیائومی ۱۸ اولترا را از برنامه پرچم‌داران آینده حذف کرده است.

🔷 سری شیائومی ۱۸ ممکن است شامل مدل‌های ۱۸، ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس باشد.

🔷 افزایش هزینه تراشه‌های حافظه یکی از دلایل احتمالی این تصمیم عنوان شده است.

🔷 گفته می‌شود شیائومی ۱۹ اولترا در اواخر ۲۰۲۷ یا اوایل ۲۰۲۸ بازمی‌گردد.

🔷 پرچم‌داران اولترا آینده اوپو و ویوو نیز ممکن است فقط در چین عرضه شوند.

شیائومی ۱۸ اولترا احتمالاً از برنامه این شرکت حذف شده است

بر اساس ادعای افشاگری با نام Kartikey Singh در شبکه اجتماعی X، شیائومی تصمیم گرفته است مدل اولترا را از نسل بعدی گوشی‌های پرچم‌دار خود حذف کند.

در صورت صحت این گزارش، سری شیائومی ۱۸ برخلاف نسل‌های قبلی با آرایش چهارمدلی عرضه نخواهد شد. در عوض، انتظار می‌رود این خانواده تنها شامل شیائومی ۱۸، شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی ۱۸ پرو مکس باشد.

Xiaomi 17 Ultra

مدل اولترا معمولاً بالاترین جایگاه را در خانواده پرچم‌داران شیائومی دارد و تمرکز ویژه‌ای روی قابلیت‌های دوربین و سخت‌افزار تصویربرداری ارائه می‌کند.

افزایش قیمت حافظه؛ دلیل احتمالی لغو شیائومی ۱۸ اولترا

گزارش‌های قبلی، افزایش شدید قیمت تراشه‌های حافظه را یکی از دلایل احتمالی این تصمیم عنوان کرده‌اند. هزینه تراشه‌های DRAM و NAND در سال ۲۰۲۶ تحت تأثیر افزایش تقاضای مرتبط با هوش مصنوعی رشد قابل توجهی داشته است.

در چنین شرایطی، استفاده از سخت‌افزارهای رده‌بالا در یک گوشی اولترا می‌تواند قیمت نهایی محصول را به میزان زیادی افزایش دهد. طبق گزارش، تجهیز شیائومی ۱۸ اولترا به مجموعه‌ای مانند دوربین چهارگانه ۲۰۰ مگاپیکسلی می‌توانست قیمت گوشی را به سطحی برساند که برای بخش بزرگی از خریداران قابل قبول نباشد.

شیائومی ۱۹ اولترا چه زمانی عرضه می‌شود؟

این خبر لزوماً به معنای پایان مدل‌های اولترا برای همیشه نیست. طبق ادعای مطرح‌شده، شیائومی ممکن است پس از کاهش هزینه قطعات، مدل شیائومی ۱۹ اولترا را در اواخر سال ۲۰۲۷ یا اوایل ۲۰۲۸ معرفی کند.

در فاصله میان این دو نسل، گفته می‌شود شیائومی ۱۸ پرو مکس بالاترین مدل پرچم‌دار این شرکت خواهد بود.

اوپو و ویوو نیز ممکن است مدل‌های اولترا را محدود کنند

ظاهراً شیائومی تنها شرکت چینی نیست که تحت تأثیر افزایش هزینه قطعات قرار گرفته است. طبق همین گزارش، اوپو و ویوو نیز ممکن است برنامه عرضه جهانی نسل بعدی گوشی‌های اولترای خود را تغییر دهند.

مدل‌های Oppo Find X9 Ultra و Vivo X300 Ultra امسال وارد بازارهای جهانی شدند، اما طبق ادعای این افشاگر، جانشین‌های آن‌ها یعنی Oppo Find X10 Ultra و Vivo X500 Ultra ممکن است پس از معرفی در نیمه نخست سال ۲۰۲۷ تنها در چین عرضه شوند.

البته اوپو و ویوو هنوز چنین تصمیمی را تأیید نکرده‌اند و این اطلاعات باید در حال حاضر صرفاً به‌عنوان یک ادعای اولیه در نظر گرفته شود.

گلکسی S27 اولترا شاید تنها پرچم‌دار اولترا در خارج از چین باشد

اگر این گزارش‌ها درست از آب دربیایند، وضعیت بازار گوشی‌های پرچم‌دار اولترا می‌تواند تغییر کند. در این سناریو، گلکسی S27 اولترا سامسونگ ممکن است تنها پرچم‌دار با برند Ultra باشد که در بازارهای خارج از چین به‌صورت گسترده قابل خرید است.

در مقابل، شرکت‌هایی مانند شیائومی، اوپو و ویوو ممکن است در بازار جهانی بیشتر روی مدل‌هایی با پسوند Pro Max تمرکز کنند.

نظر شما چیست؟

بر اساس اطلاعات فعلی، Xiaomi 18 Ultra ممکن است از برنامه عرضه نسل آینده پرچم‌داران شیائومی حذف شده باشد و شیائومی ۱۸ پرو مکس جایگاه بالاترین مدل این خانواده را به دست آورد. افزایش هزینه حافظه و گران‌تر شدن سخت‌افزارهای رده‌بالا از دلایل احتمالی این تصمیم عنوان شده است.

🔴 همچنین بخوانید: گوشی تاشو عریض شیائومی رؤیت شد؛ رقیبی جدید برای سامسونگ و اپل؟

نظر شما چیست؟ اگر شیائومی ۱۸ اولترا لغو شود، آیا شیائومی ۱۸ پرو مکس می‌تواند جای خالی مدل اولترا را پر کند؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سهیل سلیمانی