حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

رنگ بندی اکسپریا ۱ مارک ۸ سونی را ببینید

نوشته

4 هفته قبل | بدون دیدگاه | سونی، شایعات

در آستانه مراسم رونمایی رسمی اکسپریا ۱ مارک ۸ (Xperia 1 VIII) در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، یک افشاگر قابل‌اعتماد مجموعه‌ای از تصاویر رسمی این پرچم‌دار جدید سونی را منتشر کرده است. این تصاویر که گفته می‌شود واقعی و بدون هیچ‌گونه بهبود هوش مصنوعی هستند، ویژگی‌های کلیدی مانند دکمه شاتر دوربین، حسگر اثرانگشت خازنی و پوشش لنز Zeiss T* را برای هشتمین نسل این گوشی تأیید می‌کنند. نکته جالب این‌که سونی برند خود را امسال به محفظه دوربین منتقل کرده که برای این نسل بازطراحی اساسی شده است.

خلاصه در یک نگاه

🔹تصاویر رسمی فاش‌شده از اکسپریا ۱ مارک ۸ طراحی جلویی مشابه نسل قبل با نمایشگر تخت ۱۹.۵:۹ و حاشیه‌های ضخیم بالا و پایین را نشان می‌دهند و برخلاف برخی شایعات، خبری از ناچ یا حفره دوربین نیست.
🔹دکمه شاتر فیزیکی دوربین، حسگر اثرانگشت خازنی که به‌عنوان دکمه قفل نیز عمل می‌کند و پوشش لنز Zeiss T* همگی در این نسل بازگشته‌اند.
🔹جزیره دوربین امسال بازطراحی اساسی شده و برند سونی به این محفظه منتقل شده است؛ تصاویر فاش‌شده فاقد رنگ طلایی هستند که در افشاگری قبلی دیده می‌شد.
🔹طبق شایعات، این گوشی در برخی بازارها با هدفون WH-1000XM6 به عنوان هدیه عرضه می‌شود و عرضه آن احتمالاً از پایان ژوئن ۲۰۲۶ (تیر ۱۴۰۵) آغاز خواهد شد.

رنگ بندی احتمالا اکسپریا ۱ مارک ۸ در بازار جهانی

رنگ بندی احتمالا اکسپریا ۱ مارک ۸ در بازار جهانی

طراحی و ویژگی‌های سخت‌افزاری کلیدی

اگرچه سونی هنوز به‌طور رسمی نام این گوشی را تأیید نکرده، اما شرکت اعلام کرده که «NEXT ONE» در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ از راه می‌رسد و این رویداد یک «معرفی محصول اکسپریا» خواهد بود.

امروز نیز این شرکت دومین ویدئوی تیزر خود را با شعار «تغییر لرزه‌ای» (Seismic Shift) برای روز چهارشنبه منتشر کرد. اکنون رولاند کوانت (Roland Quandt)، افشاگر سرشناس، با انتشار مجموعه‌ای از تصاویر اکسپریا ۱ مارک ۸ در پلتفرم Bluesky وارد میدان شده است.

ازنمای جلو، سونی Xperia 1 VIII تقریباً تصویر کاملا مشابه نسل قبل است، به‌لطف نمایشگر تخت ۱۹.۵:۹ که با حاشیه‌های ضخیم بالا و پایین احاطه شده است. برخلاف شایعات اخیر، سونی از ناچ یا دوربین حفره‌ای استقبال نخواهد کرد.

دکمه شاتر فیزیکی اختصاصی دوربین بازگشته، همان‌طور که حسگر اثرانگشت خازنی که به‌عنوان دکمه پاور نیز عمل می‌کند، حضور دارد. سونی امسال برند خود را به محفظه دوربین منتقل کرده که برای اکسپریا ۱ مارک ۸ بازطراحی اساسی شده است. این شرکت همچنین به استفاده از پوشش‌های لنز Zeiss T* ادامه خواهد داد.

رنگ طلایی اکسپریا ۱ مارک ۸ احتمالا برای بازار چین خواهد بود

رنگ طلایی اکسپریا ۱ مارک ۸ احتمالا برای بازار چین خواهد بود

طبق گزارش‌ها، اکسپریا ۱ مارک ۸ در برخی بازارها با هدفون WH-1000XM6 به عنوان هدیه عرضه می‌شود. اگرچه سونی قرار است پرچم‌دار جدیدی را اردیبهشت معرفی کند، یک افشاگری اخیر از خرده‌فروشی‌ها نشان می‌دهد که ارسال سفارش‌ها ممکن است تا پایان ژوئن (تیر) آغاز نشود.

به‌نظر شما آیا حفظ طراحی کلاسیک با حاشیه‌های ضخیم در سال ۲۰۲۶ یک انتخاب جسورانه است یا سونی باید به‌سمت طراحی‌های تمام‌صفحه مدرن‌تر حرکت کند؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️