حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

آموزش بازار فارکس برای سرمایه گذاری

نوشته

1 سال قبل | بدون دیدگاه | ریپورتاژ و آگهی

افرادی که در بازار بورس فعالیت می کنند، با سرمایه گذاری در فارکس سود خوبی کسب می کنند. این امر باعث شده تا سرمایه گذاران بسیاری نسبت به سرمایه گذاری و آموزش در این حوزه اقدام کنند. بازارهای مالی جهانی بیشترین پتانسیل برای کسب سود سرمایه گذاران را دارند، بازار فارکس نیز با توجه به مزایایی که دارد گزینه مناسبی برای ورود و سرمایه گذاری است.

آموزش فارکس فرآیند راحتی نیست اما زمانی که به سود برسید متوجه ارزش آن می شوید. در این مقاله به آموزش سرمایه گذاری در بازار فارکس و اطلاعاتی که پیش از ورود به این بازار باید داشته باشید می‌پردازیم.

فارکس چیست؟

فارکس در واقع مخفف عبارت foreign exchange market است که به معنای بازار ارزهای خارجی است. فارکس مهم ترین و مشهور ترین بازار مالی در سراسر جهان است که حجم معاملات انجام شده در طول یک شبانه روز آن معدل پنج تریلیون دلار است.

تمامی ارزهای رایج دنیا در فارکس قابل معامله است. بازار فارکس مکانی برای خرید و فروش ارز می باشد با این تفاوت که هیچ بازار فیزیکی ندارد. بلکه به صورت اینترنتی هر فرد ارزی را در قبال یک ارز دیگر می فروشد.

آموزش ورود به بازار فارکس

آموزش فارکس برای افرادی که می خواند به تازگی وارد این بازار مالی شوند امری واجب است. تمامی سرمایه گذاران برای ورود لازم است ابتدا مراحل زیر را طی کنند و سپس شروع به سرمایه گذاری کنند.

1-مطالعه در مورد بازار فارکس

به این خاطر که فارکس یک بازار بین المللی است، ریسک معاملات در آن نیز نسبت به سایر بازار های مالی به مراتب بیشتر است. پیش از سرمایه گذاری لازم است تا تمامی افراد یک دوره آموزش فارکس را طی کرده باشند و به طور کامل با اصطلاحات و مفاهیم این حوزه آشنا شوند.

2-انتخاب کارگزاری (Broker) مناسب

پیش از شروع سرمایه گذاری در فارکس به یک حساب کاربری احتیاج دارید. برای این امر لازم است تا یک کارگزاری یا بروکر مناسب را به عنوان واسطه انتخاب نمایید. از مهمترین تصمیمات هر سرمایه گذار در ابتدای کار انتخاب بروکر مناسب است. بروکر های مختلفی وجود دارند که هر کدام خدمات ویژه ای را ارائه می دهند.

3-انتخاب نوع حساب کاربری

پس از انتخاب کارگزاری مناسب لازم است تا با توجه به هدف سرمایه گذاری خود، یکی از انواع حساب های موجود در بازار فارکس را انتخاب نمایید. انواع حساب های موجود در این بازار به شرح زیر است:

  • • حساب استاندارد
  • • حساب سهام
  • • حساب ارزهای دیجیتال
  • • حساب PRO

4-شارژ کردن حساب

در آخر سرمایه گذاران باید حساب سپرده موجود در کارگزاری انتخابی خود را با مبلغ مورد نظرشان شارژ کنند. سپس رمز عبور و نام کاربری خود را از بروکر دریافت کنند. پس از طی این مراحل می توانند شروع به رصد بازار مالی و انجام معامله کنند.

جفت ارز چیست؟

مبحث بعدی در آموزش فارکس  Currency Pair  یا جفت ارزها هستند. جفت ارز در واقع دو ارز متفاوتی است که در بازار فارکس در ازای هم معامله می شوند. قیمت هر ارز در برابر دیگری مشخص می شود. جفت ارزها به سه دسته متفاوت تقسیم بندی می شوند.

  • • جفت ارز اصلی: معمولا به جفت ارزهایی اصلی می گویند که یک طرف آن ها دلار آمریکا قرار دارد. بیش از 80 درصد معاملات انجام شده در این جفت ارز است.
  • • جفت ارز کراس: علاوه بر دلار آمریکا، ارز های دیگر نیز در اقتصاد دنیا تاثیر گذار هستند که به این ارزها کراس گفته می شود. به عنوان مثال ارز یورو و پوند یک طرف جفت ارز کراس قرار دارند.
  • • جفت ارز اگزوتیک: حجم معاملات این نوع جفت ارز در بازار فارکس بسیار پایین است زیرا تاثیر چندانی در اقتصاد جهان ندارد. به عنوان مثال یک طرف جفت ارز اگزوتیک می تواند ریال یا روپیه باشد.

شناسایی نماد ارزها در فارکس

نمادهای ارزی از سه حرف تشکیل شده اند. دو حرف اول نشان دهنده نام کشورها است و حرف سوم آن نام واحد پول کشور است.

خرید و فروش در بازار فارکس چگونه است؟

در آموزش فارکس پس از انجام مراحل ایجاد حساب کاربری، مجاز به انجام معاملات می شوید. معاملات در بازار فارکس انواع مختلفی دارد و سرمایه گذار برای کسب سود بیشتر باید از هر روش آگاهی کامل داشته باشد و در مواقع لازم از آن استفاده کند. در زیر به انواع این روش ها اشاره شده است.

1-ورود در لحظه یا Market order

در این حالت سرمایه گذاران از روند بازار آگاه هستند و با اطمینان اقدام به خرید و فروش می کنند. هر سرمایه گذار در حساب خود با کلیک بر روی گزینه فروش یا خرید به صورت لحظه ای معامله می کند. معمولا این حالت برای افراد تازه کاری که به دنبال نوسان گیری با سود کم هستند مناسب است.

2-معاملات شرطی یا  Pending order

این حالت از خرید و فروش مخصوص سرمایه گذاران با تجربه است که توانایی پیش بینی بازار را دارند. معاملات شرطی ریسک بالایی دارند و برای افرادی که به دنبال سودهای بزرگ و بلند مدت هستند، مناسب است. این معاملات به دو نوع دسته بندی  تقسیم می‌شوند:

  1. 1- ورود با محدودیت یا Limit order: در این حالت سرمایه گذار خرید و فروش در آینده را روی یک قیمت مشخص ثبت می کند و زمانی که قیمت به مبلغ پیش بینی شده رسید، معامله بسته می شود.
  2. 2- Stop-Loss order: در این حالت نیز سرمایه گذار برای جلوگیری از زیان یا بدست آوردن سود زیاد، یک قیمت حدودی ثبت می کند و به محض رسیدن به این قیمت معامله بسته می شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
واحد تبلیغات