حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

راهنمای خرید اسپیکر+خرید از مطمئن ترین فروشگاه

نوشته

2 سال قبل | بدون دیدگاه | ریپورتاژ و آگهی

همانطور که می‌دانید اسپیکرها لوازمی هستند که خریدشان نیاز به در نظر گرفتن چند فاکتور مهم دارد. بنابراین مهم است قبل از هر کاری چند سوال اساسی را از خودتان بپرسید. نمی‌دانید چه سوال‌هایی؟ مشکلی نیست، ما از شما سوال می‌پرسیم و مراحل خرید را قدم به قدم با هم پیش می‌بریم.

راهنمای جامع خرید اسپیکر

پیش از اینکه راهنمای خرید اسپیکر را شروع کنیم باید با چند مفهوم ساده در این حوزه آشنا شویم. پس نگاه مختصری به لغت نامه کوچک زیر بیندازید تا در ادامه برایتان سوال پیش نیاید.

توییتر: برای سر هم کردن یک سیستم صوتی حرفه ای لازمند و می‌توانند سیگنال های بالا را به خوبی پوشش دهند. موقع بررسی اسپیکر همان بلندگویی که دیافراگمش قطر کمتری دارد توییتر است.

ساب ووفر: ساب ووفرها اسپیکرهای جانبی هستند که عمق بیس را بیشتر می‌کنند. این لوازم می‌توانند سیگنال پایین صدا را پوشش دهند که برای گوش دادن به موزیک های راک و متال بسیار مناسب است. موقع بررسی اسپیکر، اگر بلندگوهای بزرگ دیدید احتمالا همان ووفر یا ساب ووفر است.

ساندبار: معمولا برای تلویزیون ها کاربرد دارند و به خاطر طراحی متفاوتشان جای کمی می‌گیرند. اگر علاقه مند به گوش دادن موزیک در تلویزیون هستید می‌توانید آن ها را با یک ساب ووفر هم ترکیب کنید. ساندبارها معمولا طراحی کشیده دارند.

دقیقا چه استفاده ای از اسپیکر دارید؟

شاید به نظرتان سوال احمقانه ای باشد. حتما می‌گویید خب می‌خواهم آهنگ گوش کنم، هر چقدر بلندتر بهتر! ولی منظور ما از این سوال این است که استفاده شما از اسپیکر به موزیک گوش دادن عادی محدود می‌شود یا خوره لوازم صوتی هستید و دنبال بهترین سیستم صوتی جهان می‌گردید؟ بین این دو دسته طیفی از افراد با سلایق و علایق گوناگون وجود دارند که هر کدام دلیل خاصی برای خرید اسپیکر خواهند داشت.

پس در قدم اول مشخص کنید که جز کدام دسته‌اید. بعد می‌توانیم به ادامه مراحل راهنمای خرید اسپیکر بپردازیم.

– اگر به صورت روزمره موزیک گوش می‌دهید شاید بهتر باشد یک جفت اسپیکر TWS بگیرید و از صدای سه بعدی آن لذت ببرید. نیازی به خرید اسپیکرهای بزرگ و چندین کاناله و خرج بیهوده هم نیست. همین اسپیکرهای بلوتوثی یا رومیزی خانگی کاملا نیازهای شما را برآورده می‌کنند.

– اگر عادت دارید موزیک همیشه در خانه پخش شود و موقع کار و آشپزی از هر جایی شنیده شود، یک جفت اسپیکر بوک شلف یا به اصطلاح طاقچه ای کارتان را راه می‌اندازد. اگر به دنبال باس بیشتری در طیف های پایین هستید سیستم صوتی تان را با یک ساب ووفر کوچک تکمیل کنید.

– اما اگر فقط دنبال یک اسپیکر مناسب برای تلویزیون می‌گردید تا فیلم ها را با کیفیت صدای بهتری تماشا کنید و گاهی هم موزیکی پخش کنید، پیشنهاد ما ساندبار است.

آخر از همه هم فرض می‌کنیم که شما خوره موسیقی هستید و نیاز دارید موزیک با بهترین کیفیت و وضوح اطرافتان جریان داشته باشد. در این حالت واقعا باید دنبال جمع کردن یک سیستم صوتی کامل اعم از آمپلی فایر، ساب ووفر، توییتر و .. باشید

در مشخصات فنی اسپیکر به چه مواردی توجه کنید؟

1) داشتن درایور ووفر مناسب برای پوشش سیگنال های پایین

2) داشتن درایور توییتر مناسب برای پوشش سیگنال های بالا

3) داشتن درایور مید رنج مناسب برای پوشش فرکانس های میانی

4) فرکانس پاسخگویی: کل رنج فرکانسی که توسط یک اسپیکر قابل تولید است را فرکانس پاسخ گویی می‌گوییم. از آنجایی که در این راهنمای خرید اسپیکر باید باهم رو راست باشیم، ناچاریم بگوییم که فرکانس پاسخگویی درج شده در مشخصات فنی اسپیکرها معمولا معنی خاصی ندارد.

چرا؟

روی همه اسپیکرها می‌توانید محدوده 20Hz-20KHz را ببینید. اما در عمل یک اسپیکر خانگی که تمام فرکانس ها را پوشش می‌دهد، صدای 20 تا 20000 هرتز را در 3 دسی بل پخش می‌کنند که خیلی پایین است.

در عین حال اسپیکر کامپیوترها هم در همین بازه قرار دارد ولی در 10 دسی بل یا بیشتر صدا را پخش می‌کند. بنابراین متوجه می‌شوید که فرکانس پاسخگویی درج شده روی محصولات معمولا همه داستان را نمی‌گوید.

5) امپدانس: اسپیکرها دارای یک مشخصه الکترونیکی به نام امپدانس هستند. واحد امپدانس اهم است و در نتیجه انتظار می‌رود که نوعی مقاومت باشد. به بیان ساده امپدانس مقاومتی است اسپیکر ها نسبت به سیگنال امپ دارند. شاید فکر کنید مقاومت چیز خوبی نیست ولی در این مورد خیلی هم حیاتی است. زیرا اگر اسپیکر در مقابل توان امپ مقاومت نداشته باشد، بر اثر دریافت توان بالا خواهد سوخت. اسپیکرهای زیر 8 اهم بهتر است با آمپلی فایر ست نشوند چون ممکن است توانش را نداشته باشند.

6) حساسیت: یکی دیگر از ویژگی هایی که موقع بررسی مشخصات فنی اسپیکر به آن بر می‌خورید حساسیت است. به عبارت ساده بالاترین صدای یک اسپیکر به نسبت وات را Sensitivity می‌گویند. اسپیکرهایی که حساسیت پایینی دارند نیاز به توان بالاتری برای رسیدن به حجم صدای زیاد دارند.

عدد 80db تا 88db کمترین مقدار حساسیت و عدد 89db تا 100db حساسیت های بالا را نشان می‌دهند.

7) پورت ها: درگاه ها در خرید اسپیکر خیلی مهم هستند. اولین کاری که باید بکنید این است که چک کنید ببینید اسپیکر چه نوع پورت هایی دارند. از جمله پورت هایی که می‌توانید انتظارش را داشته باشید، پورت Aux و پورت USB است. به علاوه بعضی از اسپیکرهای بلوتوث کوچک یک درگاه برای اتصال کارت حافظه نیز دارند. پس توجه به پورت های زیر مهم است:

1) Aux

2) USB (flash)

3) USB (charge)

4) Tf Card

8) درایورها: اندازه درایورها تقریبا رابطه مستقیمی با اندازه خود اسپیکر دارد. بنابراین در اسپیکرهای بلوتوثی کوچک نمی‌توانید دنبال درایورهای خیلی بزرگ باشید. اما فقط ابعاد درایور نیست که کیفیت صدا را تعیین می‌کند و فاکتورهای دیگری هم دخیلند.

9) نسخه بلوتوث: خب این بخش مخصوص اسپیکرهای بلوتوثی بی سیم می باشد که از طریق اتصال وایرلس به گوشی متصل می‌شوند. نسخه بلوتوث نشان دهنده این است که صدا با چه کیفیتی بین گوشی و اسپیکر شما منتقل می‌شود. این کیفیت به میزان فاصله ای که اسپیکر با گوشی دارد هم بستگی داشته و یا توجه به کلاس بلوتوث رنج 5 تا 100 متر خواهد داشت.

در ادامه برخی از اسپیکرهایی که هم از برند معتبری هستند و هم از کیفیت خوبی برخوردارند را به شما معرفی خواهیم کرد:

خرید اسپیکر دبلیوکینگ W-king T9 Pro

اسپیکرهای دبلیوکینگ شاید اسم و رسم زیادی در بازار نداشته باشند اما علاوه بر کیفیت صدای بالا، بدنه باکیفیت و قیمت پایین به نسبت برندهای بزرگتر را دارد. حتی این برند ظاهر برخی از اسپیکرهای خود را مانند اسپیکرهایی مثل جی بی ال تولید می‌کند و کیفیت را بسیار نزدیک به این برند تولید می‌کند. این اسپیکر دارای دو میکروفون و توان ۱۲۰ وات است.

خرید اسپیکر ایکس او XO F21

ایکس او در گذشته فقط محصولاتی مثل گلس تولید می‌کرد اما مدتی است که این شرکت محصولات بسیار متنوعی مثل اسپیکر تولید می‌کند. شاید همه افراد نیاز به اسپیکر بزرگ و پرصدا نداشته باشند و بخواهند اسپیکر کوچکی داشته باشند. ایکس او چندین مدل اسپیکر کوچک و بزرگ دارد که کیفیت های خوبی در رنج قیمتی خود دارد.

اسپیکر هوشمند شیائومی Smart Speaker 2

اسپیکرهای شیائومی اکثرا صدای بلند و بیس بالایی ندارند و معمولا اسپیکرهای خانگی هستند. این اسپیکر یک اسپیکر هوشمند است که دارای دستیار صوتی گوگل نیز هست. با اینکار می‌توان لوازم خانه هوشمند را به سادگی کنترل کرد و حتی اگر سرچی در گوگل دارید از طریق این اسپیکر انجام دهید.

آخر از همه هم بودجه خودتان را بسنجید. ببینید چقدر می‌خواهید خرج کنید و به نسبت همان خرید کنید.

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
واحد تبلیغات