تراشه Snapdragon 8+ Gen 1 کوالکام دقایقی است که معرفی شده و حالا می خواهیم عملکرد آن را در بنچارک ها بررسی کنیم. در این مطلب می توانید بنچمارک اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس کوالکام را ببینید، جایی امتیاز ۱.۱۲ میلیونی Antutu حضور دارد.
این بنچمارک روی یک دستگاه پیش تولید از برند Asus انجام شده است. گوشی های مجهز به Snapdragon 8+ Gen 1 حوالی تابستان امسال به بازار خواهند آمد.
توجه داشته باشید که در این تست بنچمارک تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ فقط با دستگاههایی با وضوح 1080p مقایسه شده است، زیرا نمونه پیش تولید مرجعی که از ایسوس دریافت شده با صفحه نمایش 1080p ارائه میشود.
با بنچمارک های CPU یا پردازش مرکزی شروع می کنیم:
بنچمارک GeekBench 5 نشان می دهد که پردازنده به روز شده 14 درصد عملکرد سریع تری نسبت به تراشه SD 8 Gen 1 ارائه می دهد، به این معنی کوالکام که به قول خود عمل می کند.
عملکرد تک هسته ای حدود 7 درصد سریعتر است، که حتی اگر جزئی باشد، افزایش قابل توجهی است.
در واقع، کلاک های بالاتر CPU به افزایش عملکرد کلی پردازنده کمک میکنند. به هر حال در این تراشه بهبودیافته، بهره وری انرژی باید مهمتر باشد اما خب با این تست مشخص نمی شود و فقط سرعت بررسی خواهد شد.
حالا بیایید در مورد پردازنده گرافیکی Adreno 730 صحبت کنیم. هنوز همان پردازندهای است که در SD 8 Gen 1 دیده می شود، اما اکنون کلاک بالاتری دارد و روی 900 مگاهرتز کار می کند. این حدود 10 درصد سریعتر از نسخه قبلی است.
افزایش 10 درصدی کلاک لزوماً به معنای بهبود 10 درصدی نیست. با اجرای بنچمارک های GPU نمایشگر خاموش، میتوانیم شاهد بهبود عملکرد حدود 9 تا 10 درصد نسبت به چیپست SD 8 Gen 1 باشیم.
و در نهایت، تست ترکیبی AnTuTu این دستگاه را در راس همه چیزهایی قرار میدهد که تا به حال آزمایش کردهایم، حدود 13 درصد سریعتر از بهترین امتیاز Snapdragon 8 Gen 1 با یک خنککننده غیرفعال.
در نهایت، بنچمارک Burnout اجرا شده و آمار جالبی مانند مصرف انرژی و فریم در ثانیه بر وات را نشان می دهد.
این بنچمارک بر روی هر دو نسخه ساده و پلاس پلتفرم Snapdragon 8 Gen 1 اجرا شد و نتایج به شرح زیر است:
اعداد GPU حتی جالب تر هستند.
برای بررسی بهینه شدن مصرف انرژی می توانید به امتیازات NPU هم نگاه کنید. هر دو مدل حدود 6.3 وات مصرف کرده اند، اما مدل پلاس ۵۲.۶ فریم برثانیه بهازا هر وات ارایه کرد در حالی که مدل عادی ۳۵.۸ فریم در شرایط مساوی ارایه می کند.
در واقع، به نظر می رسد اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 جدید مزایای قابل توجهی در زمینه بهره وری انرژی و به لطف فرآیند تولید جدید دارد.
بر اساس این نتایج ما تأیید میکنیم که Snapdragon 8 Gen 1+ تا ۱۰ درصد افزایش عملکرد خام را ارائه می دهد که بسیار عالی است. اما مزیت مهمتر فرآیند ساخت TSMC (به جای سامسونگ) منجر به مصرف باتری کمتر شده است. شاید بتوانیم مقداری به مدیریت دما هم اشاره کنیم که به آن اجازه می دهد عملکرد پایدار بهتری نیز ارائه دهد.
نظر شما چیست؟ فکر می کنید طالع نحسی که از اسنپدراگون ۸۸۸ روی پرچمدارهای کوالکام افتاده است، با اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهبود خواهد یافت یا منتظر اسنپدراگم ۸ نسل ۲ باشیم؟