حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

تراشه Exynos 2200 سامسونگ با پردازنده گرافیکی Xclipse 920 (بر پایه AMD RDNA 2) معرفی شد

سامسونگ در سال‌های اخیر، به جنگ رقبای زیادی در بازار تراشه‌های موبایل از جمله کوالکام، اپل و مدیاتک رفته است. این کمپانی کره‌ای، امروز تراشه Exynos 2200 خود را با تأخیر معرفی کرده است. این اولین تراشه ۴ نانومتری سامسونگ است و از پردازنده گرافیکی اختصاصی سامسونگ و AMD برخوردار است!

ویژگی‌های تراشه Exynos 2200 سامسونگ

سامسونگ از Exynos 2100 طی سال گذشته پرده برداشت.

 

تراشه اگزینوس ۲۱۰۰ رسما معرفی شد: تراشه ۵ نانومتری با پشتیبانی از دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی

 

به گزارش Gizmochina، سامسونگ امروز جدیدترین تراشه گوشی‌های خود، یعنی Exynos 2200 را رسماً معرفی کرده است. این تراشه، در پرچمداران آینده سری Galaxy S22 به کار گرفته خواهد شد. سامسونگ قرار بود Exynos 2200 را حدود یک هفته پیش معرفی کند که این رویداد، در نهایت تا امروز به تأخیر افتاده بود.

با توجه به معرفی این تراشه پرچمدار جدید، می‌توان مطمئن بود که سامسونگ نسخه‌های Exynos پرچمداران خود را نیز روانه بازار خواهد کرد و به همین ترتیب، شایعات حذف نسخه‌های Exynos، کمرنگ می‌شوند.

اما دقیقاً Exynos 2200 از چه ویژگی‌هایی برخوردار است؟ سامسونگ برای اولین بار، از لیتوگرافی ۴ نانومتری خود برای ساخت یک تراشه Exynos استفاده کرده است. پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای این گوشی، از معماری ARMv9 برخوردار است.

به همین ترتیب، این پردازنده میزبان سه نوع کلاستر است. کلاستر اول و اصلی، مجهز به هسته Cortex-X2، کلاستر دوم دارای ٣ هسته از نوع Cortex-A710 و کلاستر سوم که مصرف کمی دارد، دارای Cortex-A510 است. متأسفانه سامسونگ اعلام نکرده است که فرکانس کاری این هسته‌ها چقدر است.

پردازنده گرافیکی این تراشه، Samsung Xclipse 920 نام دارد. این پردازنده گرافیکی که بر پایه معماری ARM RDNA 2 توسعه یافته است، توانایی ارائه ویژگی‌های جذابی مانند ردیابی پرتو با شتاب سخت افزاری و سایه زنی با نرخ متغیر را داراست. در واقع، Ray Tracing، نحوه رفتار واقعی نور در دنیای واقعی را شبیه سازی می‌کند؛ از طرف دیگر، سایه زنی با نرخ متغیر می‌تواند سایه زنی در مناطق مختلف یک بازی را طوری تنظیم کند تا به GPU خیلی فشار نیاید و عملکرد آن بهینه باشد. از سوی دیگر، فناوری‌های دیگری مانند استاندارد IP چندگانه پیشرفته نیز به افزایش راندمان و عملکرد نهایی این تراشه کمک می‌کنند.

تراشه Exynos 2200 به لطف واحد پردازش هوش مصنوعی جدید، از قدرت بالایی در این بخس برخوردار است. این تراشه می‌تواند از واحد پردازش هوش مصنوعی و پردازشگر تصویر خود، تصاویر واقعی‌تری را به ثبت برساند. این تراشه، از تک دوربین اصلی ٢٠٠ مگاپیکسلی با حالت‌های فیلم برداری 8K و 4K HDR پشتیبانی می‌کند.

وارد بخش ارتباطات Exynos 2200 می‌شویم؛ جایی که این تراشه از مودم 3GPP با پشتیبانی از اینترنت 5G ارائه می‌گردد. این مودم، از باند‌های طیف Sub-6GHz و mmWave پشتیبانی می‌کند. همچنین رادیوی دوگانه جدید E-UTRAN در این تراشه حضور دارد که به لطف آن و با استفاده از سیگنال‌های 4G LTE و 5G NR، می‌توان سرعت ١٠ گیگابیتی را تجربه کرد.

در بخش امنیت، Exynos 2200 با iSE برای ذخیره کلیدهای رمزنگاری اختصاصی مطمئن و RoT معرفی شده است. سامسونگ اضافه کرده است که Exynos 2200 از یک رمزگذاری درون خطی HW در حافظه داخلی و حافظه رم بهره می‌برد.

سامسونگ اظهار دارد که Exynos 2200 در حال تولید انبوه است. در حالی که هنوز به صراحت تأیید نشده است، اما این تراشه جزوی از پرچمداران آینده سامسونگ، یعنی خانواده Galaxy S22 خواهد بود. ما حدس می‌زنیم که این گوشی با یک نسخه Snapdragon 8 Gen 1 نیز در تاریخ ١٩ بهمن ١۴٠٠ معرفی شود.

نظر شما در مورد تراشه Exynos 2200 سامسونگ چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
6 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
mr.veyani

وقتی فرکانس هسته ها رو نگفت و زیاد تو بخش گرافیک توضیح نداد یعنی یه جای کار میلنگه

Mahdi

ناامیدمون نکن

منتظر جزئیات بیشتر هستیم.
همکاری هم با AMD فکرکنم بیشتر واسه پایداری پردازنده باشه حالا امیدوارم تو تستا عملکردش راضی کننده باشه و باز مثل سالای قبل شاهد وجود بخاری نباشیم.

mega08

اگزینوس ۲۱۰۰ چ مشکلی‌داشت ؟ یا اگزینوس ۱۰۸۰ ؟

ali karimi

سلام، والا تا اینجا که بقول گفتنی ها روی کاغذ خوبه، هرچی باشه باید تو عمل مشخص بشه باید با چندتا گوشی مختلف از چندتا شرکت مختلف بیاد و دید که چیکارهذهستش این چیپست، سرعت کلاکهاشم که گفته نشده

mehpsa

یه زمانی شرکت ها رقابتشون رو گذاشته بودن بر اساس مگاپیکسل الان هم گذاشتن بر اساس قدرت چیپست،
درسته که مگاپیکسل و قدرت چیپست مهم هستن اما این رقابت دیگه از حد نیاز بیشتر شده مثل همون مگاپیکسل که آخرش به این نتیجه رسیدن همون ۴۸ هم از حد نیاز برای گوشی بیشتره.
الان حکایت چیپست هم همون شده، درسته چیپست خیلی مهمه اما چه فایده ای که بخواهی به بهانه چیپست قوی, باطری و شارژر ضعیف بسازی و سنسور انگشت رو حذف کنی و سوراخی اندازه اگزوز خاور تو نمایشگر باشه و سیستم عاملت بسته و پر باگ باشه و نیت نمایشگرت کم باشه و رفرش نمایشگرت ۶۰ باشه
حتی برای یه مصرف کننده عادی الان کیفیت و قدرت صدا و تصویر مهمتر از اینه که بجای اینکه مثلا گوشیشون ۱۰ ثانیه بیاد بالا بشه ۹.۸ ثانیه ، یا بجای اینکه برنامه رو تو ۲ ثانیه باز کنه بشه ۱.۹۳ ثانیه
در کل به نظرم بجای تمرکز روی قدرت چیپست و سخت افزار باید روی کارایی بیشتر و نرم افزار و سنسور های جدید متمرکز بشن (مثل گوشی های قدیمی پیکسل که با سخت افزار میانرده، کیفیت و کارایی پرچمداران رو ارایه میکرد )
امروزه چیپست ها قدرت لازمه رو دارن و بیشتر از حد نیاز دارن تقویت میشن در حالی که چندین ساله در حوزه نرم افزار و کارایی و امکانات پیشرفت محسوسی رخ نداده ، طوری که با یه گوشی سه سال پیش میشه همه کارهای گوشی های جدید رو انجام داد فقط با تاخیر ناچیزی بیشتر

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
نیما جلالی
رو نوک قله ☝️