با ورود شبکه های مجازی ، بسیاری از جوانان به خصوص دختران تحت تاثیر استایل و اندام های افراد مشهور سراسر دنیا قرار گرفته اند و همواره خود را با آنان مقایسه کرده و برای رسیدن به اندامی مشابه آنان ، هر راه ممکنی را امتحان می کنند. یکی از پروسه های بسیار محبوب در میان این افراد ، جراحی های افزایشی است که با استفاده از انواع پروتز ها و جای گذاری آن ها در نواحی مختلف بدن همچون سینه و باسن ، انجام می پذیرند.
داشتن سینه های گرد و برجسته و همچنین باسن خوش فرم ، معیارهای زیبایی امروزی است که سریع ترین راه رسیدن به آن ها پروتز سینه و پروتز باسن می باشد. طی این عمل ، جراح با بکارگیری پروتز مناسب با اندام طبیعی فرد و جای گذاری ان در محل مناسب افزایش سایز دلخواه را ایجاد کرده و فرم باسن یا سینه را تغییر می دهد.
اگر می خواهید بهترین نتیجه را از این دسته از عمل های زیبایی بدن کسب کنید ، لازم است که دید واقع بینانه ای داشته باشید. منظور چیست؟ بدین معنا که در انتخاب نوع و سایز پروتز جدا از سلیقه شخصی باید به بدن خود و توانایی عضلات عضو مورد نظر دقت نمایید و مطابق با آن مناسب ترین گزینه پروتز را برگزینید.
به همین دلیل تصمیم داریم در ادامه انواع پروتزها را برایتان شرح دهید تا در این راستا کمکی به زیباجویان عزیز کرده باشیم.
پروتزهایی که برای پستان مورد استفاده قرار می گیرند به لحاظ مواد تشکیل دهنده ، سایز و شکل در انواع مختلفی در بازار موجود می باشند.
اگر بخواهیم از جنبه ترکیبات تشکیل دهنده پروتزها را مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که به طور کلی پروتزهای سیلیکونی و سالین از پر کاربرد ترین انواع آن ها هستند. ساختارهای سالین که به آب نمکی هم شناخته می شوند ، با محلول آب و نمک پر شده و مقاومت چندان بالایی ندارند.
این دسته از پروتزها پس از قرار گیری درون حفره تشکیل شده زیر یا روی عضله پستان ، با محلول مذکور پر می شوند. یکی از مزیت های ایمپلنت های سالین این است که در صورت پارگی و خروج ترکیب آب و نمک ، مشکل جدی را برای فرد ایجاد نمی کند ؛ زیرا محلول توسط بدن جذب می شود. همچنین در صورت ترکیدن ، فرد به سرعت متوجه شده و می تواند برای برطرف سازی مشکل بوجود آمده اقدام کند.
ساختارهای سیلیکونی همانطور که از نامشان پیداست ، از یک پوسته مقاوم سیلیکون ساخته شده و توسط ماده ژل مانند سلیکیونی پر شده اند. مواد پر کننده این دسته از پروتزها از همان ابتدا درون پروتز قرار دارند. به لحاظ مقاومت ، قطعاً پروتزهای سیلیکونی استحکام بالاتری دارند و در برابر فشار و ضربه مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. امروزه پروتز سیلیکونی سینه طرفداران بیشتری به خود جذب کرده است.
فرم و شکل پروتز سینه ، جنبه دیگری است که می توانیم ان را مورد بررسی قرار دهیم. اصولاً پروتز های پستان به دو صورت گرد و قطره اشکی در دسترس هستند. همانطور که احتمالاً خودتان نیز حدس زده باشید ، فرم گرد برجستگی بیشتری را برای پستان ایجاد می کند و تغییرات بسیار قابل توجهی را بوجود می آورد.
از طرفی پروتز های قطره اشکی ، افزایش سایز چشمگیری را برای پستان فرد رقم می زند. به دلیل فرم فظره اشکی ، قسمت تحتانی سینه افزایش حجم بیشتری را شامل می شود. هر دو فرم با توجه به سینه های طبیعی افراد متقاضی می توانند نتایج بسیار جذابی را حاصل نمایند.
پروتزهای باسن در قیاس با پروتزهای سینه باید فشار بیشتری را تحمل نمایند ؛ چرا که در ناحیه سرینی و محل نشیمن فرد جای گذاری می شوند و فرد به طور معمول برای انجام خیلی از عادات روزانه مانند دراز کشیدن ، نشستن بر روی صندلی یا حتی بلند شدن ، فشار زیادی به این قسمت وارد می سازد. به همین جهت پروتزهای سیلیکونی باسن به گونه ای طراحی شده اند که از استحکام بالاتری برخوردار باشند. بدین صورت به راحتی آسیب نمی بینند و ماندگاری بسیار طولانی خواهند داشت.
به لحاظ شکل پروتز مورد استفاده برای باسن گرد یا بیضی می باشند. مشابه با پروتز پستان ، شکل گرد برای باسن برجستگی بسیاری را ایجاد می کنند که البته خواسته اکثر بانوان است. از طرفی دیگر پروتز بیضی شکل می تواند سایز و بزرگی باسن را افزایش دهد. بدین ترتیب افراد با توجه به انتظارات خود می توانند فرم دلخواه را برگزینند. البته مشاوره و راهنمایی های جراح فراموش نشود.
از نظر سایز ، هم پروتز سینه و هم پروتز باسن دامنه گسترده ای را در بر می گیرند. به گونه ای که می توان گفت افراد برای انتخاب اندازه مورد نظر خود با محدودیتی مواجه نیستند. اما چند نکته باید هنگام انتخاب سایز پروتز در نظر گرفته شود.
مورد اول:
یکی آناتومی کلی بدن است. فرد باید مطابق با اندام های دیگر خود ، اندازه مطلوب برای پروتز باسن یا سینه را برگزیند. در غیر این صورت هرگز به تناسب اندامی که می خواهد ، نمی رسد و حتی امکان دارد استایل او را بسیار ناخوشایند و بدفرم جلوه دهد.
مورد دوم:
مورد دوم ساختار عضو هدف (باسن یا پستان) و مقاومت و انعطاف ماهیچه های آن است. چنانچه پروتز با سایزی بسیار بیشتر از آنچه عضلات توانایی نگهداری آن را دارند ، انتخاب شود نتیجه ای جز پشیمانی نخواهد داشت. زیرا در صورت قرار گیری و ایجاد سنگینی در باسن یا پستان باعث کشش عضلات اصلی شده و درمان این عارضه کاری بس دشوار است.
پس دقت داشته باشید که ما برای زیباتر شدن استایل و افزایش اعتماد به نفس در جهت جراحی های زیبایی گام بر می داریم ؛ بنابراین لازم است نسبت به تمام جوانب اگاهی داشته و آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. بدین صورت مطمئن باشید به خواسته دلتان خواهید رسید و به مشکلی دچار نخواهید شد. اما خلاف این قضیه ، نه تنها زیبایی را برای اندام شما به ارمغان نمی آورد چه بسا وقوع مشکلات دیگری را هم به همراه داشته باشد.
منبع : راز جراحی | www.razjarahi.ir