حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

ورق سیاه چیست و چرا به آن نیاز دارید؟ (معرفی یک شرکت تهیه و توزیع کننده حرفه ای)

نوشته

3 سال قبل | بدون دیدگاه | ریپورتاژ و آگهی

یکی از روش‌های تولید ورق‌های فلزی، نورد گرم نام دارد که نتیجه آن، تولید ورق‌های فلزی است که ضخامت کمی دارد. ورق سیاه، در واقع محصول این فرآیند است که به واسطه دمای بالایی که در این فرآیند وجود دارد به رنگ مات در می‌آید. امروز در این مطلب سعی می‌کنیم با بررسی مراحل تولید ورق سیاه، ضخامت ورق سیاه، کاربرد آن در صنایع مختلف و معرفی یک شرکت در این زمینه صحبت می‌کنیم!

مراحل تولید ورق سیاه در صنعت

برای تولید ورق سیاه، لازم است که ابتدا مقداری تختال که از قبل تولید شده ‌است را با دمای بالا در یک کوره قرار داد. سپس بعد از مدتی شاهد تشکیل یک پوسته اکسیدی بر روی سطکح تختال هستیم. معمولا برای از بین بردن پوسته اکسیدی در کارخانه‌ها و شرکت‌های معتبر از عملیاتی تحت عنوان پوسته شویی استفاده می‌شود که می‌تواند در کنار افت دما، کمک کند که این فرآیند به شکل بهتری صورت بگیرد.

البته این تمام ماجرا نیست و ما شاهد مرحله مهم دیگری تحت عنوان نورد خشن هستیم. در این مرحله قطعه با توجه به ابعادی که قرار است در نهایت داشته باشد، مورد تغییرات متعددی قرار می‌گیرد تا به نتیجه نهایی نزدیک تر شود. معمولا بر اساس عوامل محیطی و دستگاه‌هایی که در این زمینه وجود دارند، شاهد این خواهیم بود که ضخامت تختال تا حدود 15 تا 30 درصد کاهش پیدا می‌کند.

نورد خشن خود دارای 2 تا 3 مرحله است و تمام ماجرا نیست! بعد از نورد خشن، مراحل نهایی برای تشکیل و تولید ورق سیاه مدنظر قرار می‌گیرد. حالا که متوجه شدید ورق سیاه چیست و چه مراحل جالبی برای تولید آن گذرانده می‌شود، بهتر است که با ضخامت ورق سیاه هم کمی آشنایی پیدا کنید.

ضخامت ورق سیاه

برای تولید ورق سیاه، می‌توان ضخامت‌های مختلفی باتوحه به هدف نهایی مصرف کننده در نظر گرفت. شما می‌توانید یک ورق سیاه را از مراحل مختلفی گذرانده تا به نتیجه دلخواهتان نزدیک تر شود. ضخامت ورق سیاه می‌تواند 1.8 تا 3 توسط قفسه‌ها (مراحل نورد خشن) کاهش پیدا کند. با این وجود ابعاد مختلف ضخامتی برای ورق سیاه در بازار وجود دارد.

با کمی جستجو در بازار می‌توانید، ورق سیاه در بازار پیدا کنید که از 1.5 میلی متر تا 100 میلی متر تفاوت دارد. همانطور که اشاره کردیم، برای تعیین ضخامت مراحل قبلی مثل نورد خشن، دما و … می‌توانند به شدت تاثیرگذار باشند، اما چه چیزهایی بر روی قیمت یک ورق سیاه تاثیرگذار هستند؟

عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت ورق سیاه چیست؟

قیمت ورق سیاه تحت عوامل مختلفی تعیین می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به ضخامت، ابعاد، کیفیت ورق تولید شده و … اشاره کرد. شرکت‌های معتبر با تولید ورق سیاه باکیفیت کمک می‌کنند که شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهترین ورق‌های سیاه دسترسی داشته باشید، اما یک مسئله مهم در این زمینه وجود دارد و آن هم این است که چگونه و تحت چه شرایطی باید از ورق سیاه استفاده کرد؟ کاربرد ورق سیاه در چیست و چگونه از آن استفاده می‌شود؟

کاربرد ورق سیاه چیست؟

یکی از موارد مهم در رابطه با ورق سیاه این است که کاربردهای فراوانی دارد و برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید از ورق سیاه در تولید انواع خودرو، ساختمان سازی (ساختمان‌های کوچک تا برج‌های بلند)، تولید تانک و سایر سلاح‌های نظامی، کشتی سازی و حمل و نقل دریایی، صنایع فلزی سنگین و مخازن خاص از این نوع ورق استفاده کنید.

البته یک مسئله مهم وجود دارد و آن هم ابعاد ورق سیاه و تولید کننده آن است! شما از چه ابعادی می‌خواهید استفاده کنید و کدام شرکت را برای خرید انتخاب کرده‌اید؟ در این زمینه توصیه‌های مختلفی وجود دارد. برخی از افراد توصیه می‌کنند که متراژ و ابعاد مورد نیاز ورق سیاه را به صورت فابریک یا رولی در نظر گرفت تا بهترین نتیجه را در این زمینه بگیرید.

به صورت کلی رایج‌ترین شکل موجود در بازار برای ورق سیاه، ابعاد 1000*2000 و 2000*6000 بوده و همه این محصولات دارای استاندارد st37 می‌باشند.

پارس فلز، یکی از بهترین تهیه کننده‌ها و فروشندگان ورق سیاه

شرکت پارس فلز فعالیت‌های خود را از سال 1379 شروع کرده و از همان سعی داشته با کمک جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا، بهترین تهیه و توزیع کننده محصولات گالوانیزه باشد. همچنین این شرکت به عنوان تامین کننده انواع ورق گالوانیزه در تناژ بالا در صنعت خود شناخته می‌شود و فعالیت‌های زیادی در زمینه کاری خود انجام داده ‌است.

مزیت محصول تولید شده توسط پارس فلز، این است که شما می‌توانید این ورق سیاه را در کارخانه‌های پروفیل استفاده کنید. در نهایت برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت این مجموعه مراجعه کرده و از خدمات آن‌ها در این حوزه بهره مند شوید.

نظر شما در مورد ورق سیاه و کاربردهای آن چیست؟ آیا تا قبل از این مجموعه پارس فلز را می‌شناختید؟ نظرات خود را با ما در بخش مربوطه به اشتراک بگذارید.

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
واحد تبلیغات