روزهای کرونایی بهانهای شده تا افراد اوقات بیشتری را در منزل و همراه خانواده بگذرانند و بسیاری از افراد شاغل هم مجبور به دورکاری شدهاند. این قرنطینه در کنار خوبیهایی که داشته است، از طرفی باعث شده تا درگیریهای خانگی بین زن و شوهرها هم اندکی بیشتر شود. از آنجایی که هنوز افراد با سبک زندگی جدید طبق بیماری کرونا کنار نیامدهاند، طبیعی است که برخی تعارضها و اختلاف نظرها بین زوجین بیشتر شود. به این بهانه در این مقاله قصد داریم به موضوع روابط بین زوجین بپردازیم.
سالهای اولیه ازدواج همونطور که میتواند جز بهترین سالهای زندگی زوجین باشد، از طرفی ممکن است بهخاطر عدم آشنایی افراد با سبک زندگی یکدیگر به دورانی پر از چالش تبدیل شود. این روزها ازدواج چه از نوع سنتی و بدون شناخت قبلی باشد و چه مدرن و امروزی، مشاوره ازدواج برای افرادی که تصمیم به آغاز زندگی مشترک گرفته اند، امری ضروری محسوب میشود. مشاوره پیش از ازدواج به افراد کمک میکند تا برای شروع زندگی مشترک خود آماده شوند. همچنین باعث اطمینان خاطر از این موضوع میشود که شما و شریکتان رابطه سالم و قوی با یکدیگر دارید و در راستای حفظ آن به شما کمک میکند. این نوع از مشاوره امکان شناخت نقاط قوت و ضعف شما و شریکتان را فراهم میسازد. مشاوره ازدواج اغلب توسط تراپیستهایی که در زمینه ازدواج و خانواده فعالیت میکنند، صورت میگیرد.
در مشاوره ازدواج معمولا مسائلی که باید توسط زوجین به توافق برسد مطرح میشود، از جمله:
نقش مشاور ازدواج کمک به بهتر شدن ارتباطات طرفین و درک همدیگر و تعیین انتظارات واقع بینانه از ازدواج است.
در ازدواج هر کدام از زوجین با پیشینه ای از ارزشها و باورها، اعتقادات و طرز زندگی خاص خود وارد زندگی مشترک میشوند و لزوما این مسائل با یکدیگر همخوانی ندارند. طبیعتا برطرف کردن تعارضهای حاصل از اختلاف نظرها از عهده زوجین خارج است و نیاز به مشاوره روانشناسی و بررسی عمیقتر مسائل دارد.
ازدواج یک تعهد دو طرفه است. شما باید پیش از اقدام به ازدواج آمادگی پذیرش مسئولیت را داشته باشید. سوالاتی که به شما کمک میکند تا دید بهتری نسبت به تصمیم خود داشته باشید:
در پاسخ دادن به این سوالات سعی کنید ایدهآل گرایانه فکر نکنید و چیزی که واقعا در ذهن و قلبتان میگذرد را بیان کنید. پیش از هر چیز لازم است با خود صادق باشید.
پس از آغاز زندگی مشترک مثل هر چیز دیگری که برای شما تازگی دارد، ممکن است اشتباهاتی داشته باشید. این مساله طبیعی است اما باید در نظر داشته باشید که اگر اشتباهات کوچک خود را برطرف نکنید، تبدیل به دردسر بزرگتری در آینده خواهد شد. در اینجا به برخی از این اشتباهات میپردازیم:
لازم به ذکر است پس از ازدواج نیاز شما به دریافت مشاوره و کمک روانشناسی قطع نمیشود، بلکه شاید حتی بیشتر هم بشود. بهتر کردن خود و پیشرفت در روابط زناشویی و پس از آن داشتن خانواده ای سالم نیاز به مشاوره تخصصی خانواده دارد. هیچگاه از دریافت کمک و شناخت بیشتر خود و همسرتان در قالب جلسات مشاوره هراس نداشته باشید. لزوما مراجعه به مشاور خانواده به معنای داشتن مشکلات حلنشدنی و خطر در زندگی مشترکتان نیست. بسیاری اوقات با کمک روانشناسی، بهتر میتوانید موقعیتهایی که در زندگی مشترک با آنها مواجه میشوید را کنترل کنید.
هنوز شروع نکردیم😂😔
اون تیکه کلام معروفِ همیشگیت به این پست بیشتر میخوره 😂🙌
باشه بهتر میکنیم.
با عشق زندگی کنید همین .
داشتن توقعات زیادی
مثلا
بلند بودن و کلفت بودن….. مرد 😂😂😂
که در بعضی از مواقع حتی موجب طلاق شده 😜
چطور رابطه خود را بهتر کنیم؟
روان کننده گوشت خر 😝
آخه کی توی این گرونی و فشار اقتصادی زن میگیره 😐 😐 😐