حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

اوپو شارژر سریع سیمی ۱۲۵ وات و بی سیم ۶۵ وات را معرفی کرد

نوشته

4 سال قبل | 25 دیدگاه | اوپو

اوپو مدتهاست که در راه حل های شارژ سریع مهندسی پیشروی را داراست. این فناوری ها تا کنون با نام Dash Charge که در تلفن های OnePlus مورد استفاده قرار می گیرد، توسعه داده است و در بسیاری از دستگاه های خود به نتایج حتی سریعتر نیز رسیده است. امروز، اوپو شارژر سریع سیمی ۱۲۵ وات و بی سیم ۶۵ وات را معرفی کرد. این دو عدد پیشروترین در صنعت هستند و به خصوص شارژ بی سیم فوق سریع آن واقعا من را شگفت زده کرده است.

شارژر سریع سیمی ۱۲۵ وات

شارژر سریع سیمی ۱۲۵ وات

شارژر سریع سیمی ۱۲۵ وات

شارژر سیمی ۱۲۵ وات اوپو باتری تلفن ۴۰۰۰ میلی آمپری را در ۲۰ دقیقه کاملا شارژ می کند و در مدت ۵ دقیقه تا ۴۱٪ شارژ خواهد شد. اگر دقیق باشد، این اعداد رکورد خود اوپو را به اندازه ۱۰ دقیقه بهبود می بخشد.

این فقط مربوط به ساخت یک آداپتور برق بزرگ و وصل کردن آن به یک تلفن معمولی نیست. شارژر، کابل و باتری خود به منظور ایمنی و کارآیی باید با هم طراحی شوند. اوپو می گوید این تلفن که هنوز یک کالای تجاری نیست، از سلول های دو گانه 6C با “پیشرفت نسبت باتری” استفاده می کند، در حالی که این شارژر با خواص چگالی نیرو بهبود یافته است تا خیلی بزرگ نشود. برخلاف شارژرهای قبلی USB-A VOOC از USB-C در هر دو انتهای کابل استفاده می کند.

اوپو هنوز تلفنی را با این فناوری به بازار عرضه نکرده است، اما اغلب ویژگی هایی مانند این را قبل از محصولات تجاری معرفی می کند. سریعترین شارژر کنونی جهان Oppo Reno Ace است که دارای باتری 4000 میلی آمپر ساعتی است. در دنیای واقعی این باتری با شارژر ۶۵ وات تنها در ۳۱ دقیقه شارژ می شد. ویوو که مالکیت و فناوری را با Oppo به اشتراک می گذارد، سال گذشته از فناوری ۱۲۰ وات خبر داد که ظاهراً می تواند باتری 4000 میلی آمپر ساعت را در ۱۳ دقیقه شارژ کند، اما هنوز به مقیاس تجاری نرسیده است.

شارژر سریع بی سیم ۶۵ وات اوپو

شارژر سریع بی سیم ۶۵ وات اوپو

شارژر سریع بی سیم ۶۵ وات اوپو

اوپو نسبت به شارژ بی سیم بسیار کند عمل کرده و اولین گوشی خود را با این فناوری در اوایل سال جاری معرفی کرده است، اما این شرکت اکنون ادعا می کند سریعترین سیستم بی سیم را نیز دارد. فناوری جدید ۶۵ وات AirVOOC می تواند طی ۳۰ دقیقه باتری 4000 میلی آمپر ساعت را شارژ کند. اوپو ادعا می کند، که حتی می تواند آن را سریع تر از هر راه حل سیمی موجود کند.

اوپو شارژر ۶۵ وات AirVOOC را طراحی کرده است، اما در مورد اینکه چه زمانی در دسترس خواهد بود یا اینکه چه تلفن هایی از آن پشتیبانی می کنند، هیچ سخنی در میان نیست. عدم وحود شارژ بی سیم واقعاً تنها شکایت بزرگ من در مورد پرچمدار Find X2 Pro است که دستگاه بسیار عالی بود، بنابراین امیدوارم Oppo این ویژگی را جدی بگیرد.

سرانجام، اوپو با معرفی چند آداپتور جمع و جور که از فناوری GaN برای کاهش سایز آنها استفاده می کنند، روز شارژر خود را به پایان می رساند. یک شارژر ۵۰ وات mini SuperVOOC وجود دارد که اوپو آن را با اندازه کارت ویزیت مقایسه می کند، به همراه یک شارژر کوچک فلش 110 وات که به اندازه یک آداپتور معمولی 18W است.

نظر شما چیست؟ این فناوری شارژ سریع بی سیم اوپو را می پسندید؟ من که می پسندم و منتظر ارایه آن به بازار هستم.

اشتراک در
اطلاع از
25 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
AŁɪ

عالی پیشرو در این صنعت💖

UnderTaker

با این اوصاف میشه گفت توی سرعت شارژ سیمی با توجه به توانِ اسمی بالاتر نسبت به نمونه‌ی معرفی شده توسط iQOO ، کُندتر عمل میکنه. چون اون با توجه به اینکه 120W بود ولی توی 15 دقیقه باتری 4000 رو کامل فول می‌کرد.

در زمینهٔ شارژ بیسیم ولی عالی عمل کرد اوپو.

منتظرم ببینم شیائومی چیکار میکنه، شیائومی جزو معدود شرکت‌هاییه که توی سرعت شارژ، هیچوقت با اسم روی کاغذ بازی نکرده.
به عنوان مثال شارژ بیسیم 30 وات شیائومی از 40 وات بیسیم اوپو و 30 وات بیسیم وانپلاس با اختلاف زیادی سریع‌تر بود. با توجه به اینکه ظرفیت باتری هم بالاتر بود.

Mahdi

عاشقتم ۲۵ وات

Finch

اون تیزه دیدید که اوپو یه گوشی با باطری ۴۰۰۰ رو تو ۲۰ دقیقه از ۰ به ۱۰۰ میرسونه؟
پسر حااااااااال کردم
اوپو راحت شیائومی و هواوی رو لوله میکنه
اصلا پشمام

نیما عرفانی

✓http://imgurl.ir/uploads/h04207_.mp4

The Destroyer

علیرغم این که زیرمجموعه‌های BBK تو این چند روزه هر کدوم یه روز دارن یه شارژر با توان بالای ۱۰۰ وات معرفی میکنن و فردا هم مراسم شارژر بالای ۱۰۰ وات ریلمیه اما همچنان معلوم نیست رو کدوم گوشیشون و کی سوار میشه
فقط یه سری شایعات هست که ممکنه ماه دیگه رو یه گوشی IQOO شارژر ۱۲۰ وات سوار بشه
اما از طرفی شیائومی شارژر جدیدش رو هنوز معرفی نکرده اما تنها برندیه که یه گوشی داره با این شارژر که تاییدیه 3C رو هم گرفته
اگر طبق شایعات همون پرچمداری باشه که ماه آینده میاد اون وقت فک میکنم برتری با شیائومی هست چون تنها برندیه که تجاری‌سازی میکنه شارژر ۱۲۰ واتش رو
که البته ۱۲۰ وات هم نیست خروجی نهاییش چون پورت‌های Type_C اصلا تا این توان پشتیبانی نمیکنن! و حداکثر همون ۱۰۰ واته
اما از طرفی اوپو سه تا محصول دیگه داشت تو این مراسم که واقعا خاص بودن
دو تا شارژر کامپکت ۵۰ واتی و ۱۱۰ واتی
و یه شارژر وایرلس ۶۵ واتی که واقعا عالیه

m.b

“شارژر جدیدش رو هنوز معرفی نکرده”
معرفی کرد که.. 😅
سال پیش 100 وات به اسم سوپر شارژ توربو… که ماه اینده میگن با پرچمدارش میاد…

The Destroyer

مگه اون فقط پیش نمایشش نبود؟

m.b

نه عزیزم معرفی بود… اسم هم گذاشت و مثل اوپو و ویوو نشون هم داد تواناییشو… پیش نمایش نداریم که… موضوع خاصی نیست که پیش‌نمایش داشته باشه…
پیش نمایش میشه یه چیزی مثل اون گوشی شیائومی که تماماً اسکنر انگشت زیر صفحه داشت و یه فیلم ساده ازش گرفتن و پخش کردن…
اگر معرفی نمیکردن که ماه دیگه عرضه عمومی انجام نمیدادن… بلکه مثلاً الان معرفی میکردن با اینا و ماه دیگه عرضه عمومی میکردن… اما وقتی شیائومی ساکته یعنی معرفی همون رویداد سال پیش بود که الان به ویوو و اوپو کاری نداره… چون ماه دیگه میخواد عمومیشو عرضه کنه… البته احتمال هم داره نسخه دومشو معرفی کنه به همراه وایرلس جدید که وعده‌شو داده بود…

m.b

یکسال پیش نمایش داد با یک ویدئو و دو ماه بعدش معرفیش کرد…
اینم خبر معرفیش:
https://toranji.ir/?p=1058238

اتفاقاً خوب شد گفتی… رفتم نگاه کردم دیدم شیائومی تو 5 دقیقه دقیقاً عین اوپو 41 درصد شارژ میکرد و توی 17 دقیقه کامل شارژ میکرد… اونوقت اسم اوپو 125 وات و اسم شیائومی 100 واته…🤦‍♂️ تازه یکسال پیش اومد شیائومی!
البته احتمالاً به اون مسئله پمپاژ متغیر اوپو و یک ترفند تبلیغات ساده که فقط نقطه اوج پمپاژ رو انتخاب کردن برای نامگذاری مربوط میشه…(جای میانگین پمپاژ فقط نقطه اوج و بیشترین آمپر رو برای نامگذاری انتخاب کردن شاید طبق عکسی که منتشر شده بود)

The Destroyer

.b
صحیح
من از این لحاظ شک کردم که امروز Gsmarena و فک میکنم یه جای دیگه تیتر زده بودن که شارژر ۱۲۰ وات شیائومی ماه دیگه معرفی میشه
پس احتمالا اشتباه بوده

m.b

نه خب اونا هم درست گفتن… چون شیائومی 100 رو معرفی کرده بود نه 120… و اگر گوشی هم 120 باشه رسماً میشه همون معرفی نسل دوم شارژر های بالای 100 وات که گفتم…
اگر هم گوشی 100 وات باشه بازم کار درستی کردن چون شیائومی شارژر مخصوص اینکار رو معرفی نکرده بود و فقط تکنولوژی شارژ 100 وات رو معرفی کرده بود… و الان میتونه خود شارژر 120 وات رو هم معرفی و عرضه کنه… به شخصه فکر نمیکردم اصلاً تا نیمه دوم به 100 وات تولید عمومی حتی دو شرکت هم برسن اما پیشرفت bbk و زیر مجموعه هاش هم عالی بوده اگر بتونن تا نیمه دوم تولید عمومی کنن که گویا ریلمی و iqoo میخوان اینکار رو انجام بدن…

m.b

راجب اون قانون تایپ c که 100 به بالا رو ساپورت نمیکنه هم مشخص نیست اما با مکانیسمی شرکتای دیگه که غلبه کردن لااقل و بالای 100 دارن استفاده میکنن… از طرفی جهش شیائومی از 65 به 120 هم خیلی سریعه پس منم باز فکر میکنم فقط شارژر 120 باشه که مثل نمونه فعلی لپ‌تاپ رو هم شارژ کنه اما خود گوشی با سریعترین بیسیم و سیمی 100 میاد فکر کنم…

ArmanBgold

مال IQOO بهتره😁

m.b

بی شک… اصلاً اسم این شارژر نباید 125 باشه عملاً… اما چون از سیم قراره مثلاً 125 وات توان رد بشه اسمشو گذاشتن 125…خیر سرش اولین شارژر سه پمپه هم هست! بعد از 100 وات پارسال شیائومی هم کندتره!!! (اون 17 دقیقه بود این 20 دقیقه)

نیما عرفانی

آقا سینا شارژر ۱۲۰ وات ویوو هم از کابل دوسر type-C استفاده می‌کنه یا type-A به type-C؟ و اینکه در فرآیند شارژر ۱۲۵w اوپو ۳ بار عملیات پمپاژ انجام میشه ولی برای iQOO دوبار؟؟

نیما عرفانی

بله

m.b

سه بار پمپ کردن نیست… از سه پمپ استفاده میشه برای دو خروجی و چندین بار بین این ها میچرخه نیرو… اینطور تونسته دما رو کنترل کنه… چون فرصت کاهش ظرفیت دارن هر کدوم از پمپ ها…

بله برای iqoo دو پمپ همیشه فعال هست گویا که البته تکنولوژی ریشارژ هم گویا داشت و نیرو اضافی به شبکه برمیگشت و برای همین بازده بیشتری داشت… همچنین اوپو پمپاژ متغییره(برخلاف بقیه که همه پمپاژ ثابت هستن) و دلیل اسم عجیب غریب 125 واتی که از 100 واتی هم ضعیف تره هم همین پمپاژ متغیر و شیطونی‌ای هست که اوپو فقط نقطه اوج پالس شارژ رو برای محاسبه توان استفاده کرده که خب دروغ هم نیست اما حقیقت کامل هم نیست چون این پالس مقطعی هست و تموم میشه و مدام قطع و وصل میشه اما شارژر های دیگه پالس ممتد و حدوداً توان ثابت هستن در نقطه اوج شارژ…

m.b

اضافه کنم که این پالس مقطعی و پشت هم رو بخاطر کنترل دما اضافه کرده… سه بار پمپ نمیکنه… شاید بالغ بر 10 ها بار پمپ انجام بده اما توسط ان سه پمپ… (با توجه به ضعفی که میبینم بلکه هم بیشتر چون مشخصه دفعات زیاده که عقب افتاده از بقیه(خللی که بین پالس ها داره باعث کند تر شدن شارژ ولی کمتر شدن دمای نهایی میشه))

نیما عرفانی

تو کامنت پایینی مفصل اشاره کردم که سازوکاره هرکدوم به چه شکله و اینم گفتم که شارژر ویوو ۲ تا پمپ داره و برای اوپو ۳ تا پمپ . طبیعتاً در طی زمانی که عملیات شارژ و دشارژ انجام میشه پمپاژ فقط یکبار لحاظ نمیشه و به دفعات این پروسه تکرار میشه. درمورد اینکه نام گذاری اوپو حربه ی تبلیغاتی و شیطنت بوده یا یه تدبیر و تفکری پشتش بوده؛ به همون جوابی که دیروز به شهداد هم گفتم بسنده میکنم ؛ قطعاً مهندسین و کارشناسانی که تو این حوزه اهل فن هستن بهتر از من و شما می‌دونن که چرا همچین مکانیزم و نام گذاری اتخاذ شده وگرنه برای اوپو کاری نداشت بیاد عیناً همون مکانیزم ویوو رو منتها با نام تجاری متفاوت به عموم معرفی کنه . این نوآوری در ایده های مختلف برای تحقق دستاوردهای جدیده که تکنولوژی و علم رو ، رو به جلو داره پیش می‌بره نه ایده های یکسان و مشابه.

Taha

خوب است 👏👏

نیما عرفانی

✓تجزیه و تحلیل و تفاوت مکانیزم شارژ ۱۲۰ وات Flash Charge ویوو iQOO با Super Flash Charge ۱۲۵ وات اوپو:
در فرآیند شارژ ویوو از دو پمپاژ استفاده میشه و نحوه ی تبدیل و مدار شارژش هم به این صورته؛
به هنگام اتصال به برق متناوب DC اول توان ورودی ۲۰V 6A وارد مدار میشه و به دو توان ۲۰V 3A به صورت مدار موازی تبدیل میشه و بعد دو پمپ شارژی که وجود داره وارد عمل میشن و اون جریان رو به ۱۰V 6A تبدیل میکنن و در انتها این دوتا جریان باهم تجمیع میشن و جریان ۱۰V 12A رو تولید می‌کنه و با خروجی یک دوم(۵V 12A) باتری دو سلولی ۲۰۰۰mAh+2000mAh رو شارژ میکنه…
اما در فرآیند شارژ اوپو که با ۳ پمپاژ صورت میگیره ؛بعد از اتصال به جریان متناوب برق DC توان ورودی اولیه که ۲۰V 6.25A هست وارد مدار میشه ، بعد به ۳ توان ۲۰V 2.083A به صورت مدار موازی تبدیل میشه تا اون ۳ پمپ وارد عمل بشن و ۳ جریان ۱۰V 4.166A رو تولید کنن . در نهایت این ۳ جریان با هم تجمیع میشن و توان خروجی ۱۰V 12.5A رو به وجود میارن که برای هر باتری ۲ سلولی با ظرفیت ۲۰۰۰mAh+2000mAh رو با توان یک دوم(۵V 12.5A) شارژ می‌کنه…
به نوعی نرخ بازده پروسه ی شارژ ویوو تا ۹۸.۵ درصده و نرخ بازده پروسه ی شارژ اوپو تا ۹۸ درصده که به عبارتی نمونه ی ویوو اتلاف انرژی ۱.۵ درصدی داره و نمونه ی اوپو اتلاف انرژی ۲ درصدی داره .
حالا سؤالی که اینجا پیش میاد اینه که کدوم گرمای کمتری تولید می‌کنه و به اصطلاح کدوم کنترل دمای بهتری داره و در طولانی مدت کمتر به باتری آسیب میزنه؟جواب قطعی این سؤال به زمان نیاز داره که دو شارژر در مقیاس تجاری به همراه چندتا گوشی به بازار ارائه بشن تا مشخص بشه بهره وری و راندمان کدوم بهتر بوده اما الان ارزیابی و استدلال خودم اینه که نمونه ی اوپو در حین شارژ چون سرعت کمتر اما توان بالاتری داره فقط شارژرش داغ میشه و دمای خوده باتری رو از یه حد نصاب بیشینه ای بالاتر نمیبره اما نمونه ی ویوو در حین شارژ، چون سرعت بیشتر اما توان کمتری داره لذا شارژرش کمتر داغ میشه ولی دمای خوده باتری رو بیشتر می‌کنه و این یعنی احتمال اینکه عمر مفید باتری و چرخه ی شارژ در نمونه ی اوپو بیشتر باشه هست.
شارژر ۱۲۵ وات رلمی هم قاعدتاً باید دنباله روی مکانیزم اوپو باشه… .

نیما عرفانی

اصلاح :
برق مستقیم DC
AC متناوبه…

Milad7

خیلی عالیه 🙂

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)