حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی موبایل توسط شیائومی و تا پاییز ۹۹ عرضه می شود، گام بعدی ۲۵۰ مگاپیکسل

نوشته

4 سال قبل | 47 دیدگاه | دوربین، شیائومی

اگر شما هم مثل ما رزلوشن دوربین موبایل‌تان اوایل دو رقمی شدن است حتما این اعداد کمی برای‌تان عجیب است. در روزگاری که اکثریت موبایل ها جایی حدود ۱۲ مگاپیکسل هستند و به تازگی رزلوشن های ۴۸ و ۶۴ مگاپیکسلی عرضه شده اند، سه برند تا کنون دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی را روی موبایل‌هایشان استفاده کردند. جدیدترین شایعه اما این است که دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی موبایل توسط شیائومی و تا پاییز ۹۹ عرضه می شود و بد نیست بدانید که گام بعدی ۲۵۰ مگاپیکسل خواهد بود. دو روز پیش هم که خواندیم دوربین ۶۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ در دست توسعه است!

دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی موبایل

شیائومی با سامسونگ همکاری کرده بود تا اولین گوشی هوشمند جهان را که دارای سنسور دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی است، به بازار عرضه کند. حال هر دو شرکت در حال همکاری مشترک برای یک تلفن هوشمند با دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی هستند که اکنون گفته می شود تا پاییز ۹۹‌ معرفی می شود.

مطابق با گزارش قبلی هم اکنون Iceuniverse که یک منبع معتبر است دوباره تأیید کرده است که یک تلفن هوشمند با سنسور دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی برای اولین بار توسط شیائومی در سه ماهه چهارم سال جاری میلادی به بازار عرضه می شود.

 

دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی موبایل

دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی موبایل

در حالی که سنسور دوربین توسط سامسونگ ساخته می شود، غول کره جنوبی اولین کسی نیست که آن را در یک تلفن هوشمند به تولید برساند. این درباره حسگر تصویر ۱۰۸ مگاپیکسلی آن ها هم صادق بود. در حال حاضر، هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه کدام مدل گوشی هوشمند شیائومی از این سنسور دوربین شمارش بالای مگاپیکسلی برخوردار خواهد بود، اما می تواند بخشی از Mi MiX از سری Mi CC باشد.

طبق گزارشات، سنسور دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی از سامسونگ مرحله تحقیق و توسعه را به پایان رسانده است. این حسگر تصویر تقریبا ۱ اینچی است و از همان فناوری Nonacell استفاده می کند که این کمپانی برای سنسور ISOCELL Bright HM1 گلکسی اس ۲۰ اولترا استفاده کرده است.

فناوری نوناسل و خروجی ۱۶ مگاپیکسلی

به دلیل فناوری Nonacell سنسور آینده می تواند برای رسیدن به جذب نور بالاتر، ۹ پیکسل را در یک ترکیب کند و بنابراین، عکس های نهایی باید از نظر فنی تعداد پیکسل ها را در حدود ۱۶ مگاپیکسلی بدست آورند.

نوناسل

نوناسل

گزارش های دیگر ادعا کرده اند که OPPO و Vivo همچنین تلفن های هوشمند با دوربین ۱۵۰ مگاپیکسلی را ارایه می کنند اما آنها در سه ماهه اول سال آینده به بازار عرضه می شوند یعنی جایی حدود زمستان امسال و از چیپست اسنپدراگون ۸۷۵ بهره می برند.

این گزارش همچنین ادعا می کند که سامسونگ همچنین توسعه سنسور دوربین ۲۵۰ مگاپیکسلی را آغاز کرده است. اخیرا، این شرکت فاش کرده است که قصد دارد سنسور دوربین ۶۰۰ مگاپیکسلی را توسعه دهد. برای چشم انداز این پیشرفت بدنیست بدانید که چشم انسان می تواند با وضوح 500 مگاپیکسلی مطابقت داشته باشد.

با این حال، جاه طلبی های سامسونگ برای سنسورهای دوربین آینده تنها به وضوح ۶۰۰ مگاپیکسلی محدود نمی شود. این شرکت همچنین به دنبال ایجاد سنسورهایی است که می توانند بو و مزه را ثبت کنند. همچنین در نظر دارد سنسورهای دوربین را برای سایر موارد استفاده از جمله وسایل نقلیه خودران، هواپیماهای بدون سرنشین و سایر دستگاههای IoT (اینترنت اشیا) فراهم کند.

نظر شما چیست؟ منتظر موبایل ۱۵۰ مگاپیکسلی شیائومی هستید؟

اشتراک در
اطلاع از
47 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Mahdi

چرته

m.b

کجاش دقیقاً ؟
اینکه mi 10 pro الان بین s20u و p40 pro هم بهترین جزئیات رو داره و هم طبیعی ترین رنگ رو؟! 🤔

Mahdi

اینکه سامسونگ سر اس۲۰الترا گند زد و با این هم گند میزنه

m.b

خب سامسونگ زد به سنسور چه ربطی داره آخه…
دوران 12 مگاپیکسلی ها همون 12 مگاپیکسلی رو سه تا گوشی مختلف سه تا گُل مختلف میکاشت…

Mahdi

بنظر من که زوده مثل هواوی که یه سنسور بزرگ زد سامسونگ باید یه ۱۰۸ خیلی بزرگ بزنه ، نورگیری از این بیشتر میخواد چیکار شب شبه تموم مگه آدم چندتا عکس تو شب میگیره همون night sight خیلی بهتره روی ۱۰۸ کار کنه بهتره

m.b

اتفاقاً نقطه ضعف این پرمگاپیکسل ها تو شبه دیگه… وگرنه تو روز جزئیات عالی به همراه نورگیری و رنگ خوب میدن… حالا باید منتظر باشیم شاید حرکتی برای اصلاح محدودیت ها کرده باشند…

m.b

بذارید بازم یه محاسبه داشته باشم:

250 مگاپیکسلی اگر یک اینچی باشه پیکسل هاش 0.7 میکرومتری هست…

در واقع در حال حاضر پیکسل های 0.8 یا 0.7 میکرومتری مرز بین نورگیری قابل قبول و دیگه نورگیری بدرد نخور در سبک rgb هست که انتخابش کردن… در آینده مشخص نیست با چه تکنولوژی و ترفند هایی قراره این مرز رو بیارن پایینتر…

m.b

اینکه گفته نوناسل هست یکم برام عجیبه… شیائومی از نوناسل استفاده نمیکنه معمولاً…
اما اگر استفاده کنه گوشیش عکسای 16 مگاپیکسلی حداقل 2.4 میکرونی میگیره… در مقایسه s20u و p40 pro روی 12 و 12.5 مگاپیکسل با همین سایز عکس میگیرن…
به نظر من حالت 37 مگاپیکسلی 1.6 میکرومتری بهتر بود چون جزئیات بیشتر و رنگ قابل قبولی داشت…

دیگه پس در اون صورت بهش 150 مگاپیکسلی نمیگن… میگن 16 مگاپیکسلی 2.4 میکرونی که 4 مگاپیکسلی 4.8 میکرونی هم میگیره…
اگر رو اون حالت معکوس حساب کردی که از 16 برسه به 150 باید بگم صرفاً یک حالت نرم‌افزاری هست…
در حال حاضر فقط یک نوع باینینگ در دسترس هست برای هر سنسور… که برای این سنسور 150 مگاپیکسلی در سایز اصلی و باینینگ به 37 یا 16 مگاپیکسل در نظر گرفته میشه…

اون که آره و ملموسه
کلاً خروجی دوربین های با رزولوشن بالا به صورت پیش فرض رو پیکسل باینینگ قرار داره نه رو رزولوشن حداکثری …
نه منظورم حالت معکوس نبود
ادغام پیکسلی به صورت معکوس میشه بالابردن رزولوشن بر اساس پیکسل باینینگ رزولوشن اصلی سنسور که در این صورت معکوسش در حالت ۲ در ۲ میشه ۶۰۰ مگاپیکسل و رو نوناسل میشه ۱۳۵۰ مگاپیکسل😂😂
“دیگه پس در اون صورت بهش 150 مگاپیکسلی نمیگن… میگن 16 مگاپیکسلی 2.4 میکرونی که 4 مگاپیکسلی 4.8 میکرونی هم میگیره…”
نه دیگه ۴ مگاپیکسلی رو در صورتی می‌تونه بگیره که سنسورش حالت ۱۶ به ۱ داشته باشه و در اون صورت سایز پیکسلش ۴.۸ میکرومتری نمیشه و میشه ۳.۲ میکرومتر …
سنسور ۵۰ مگاپیکسلی سری پی ۴۰ و آنر ۳۰ پرو پلاس به جای حالت نوناسل حالت ۱۶ به ۱ داره ولی با همون افزایش پیکسلی به صورت x × 3 …
“در حال حاضر فقط یک نوع باینینگ در دسترس هست برای هر سنسور… که برای این سنسور 150 مگاپیکسلی در سایز اصلی و باینینگ به 37 یا 16 مگاپیکسل در نظر گرفته میشه…”
البته اگه نخواد حالت ۱۶ به ۱ هم بهش اضافه کنه که در این حالت تصویر تقریباً ۹ مگاپیکسلی با سایز پیکسل ۳.۲ میکرومتری میده.
درمورد ۱۵۰ مگاپیکسل بودنش هم من شک دارم
«احتمالاً همون ۱۴۴mp باشه چون تو رزولوشن ۱۵۰mp ، پیکسل باینینگ تتراسل ، نانوسل و هگزاسل به صورت دقیق در نمیاد اما رو رزولوشن ۱۴۴ همچین مشکلی وجود نداره .و اینکه طبق قاعده ی افزایش رزولوشن بر حسب ادغام پیکسلی بعد از رزولوشن ۱۰۸ ، ۱۴۴ منطقی تر به نظر میرسه…»

m.b

“نه دیگه ۴ مگاپیکسلی رو در صورتی می‌تونه بگیره که سنسورش حالت ۱۶ به ۱ داشته باشه و در اون صورت سایز پیکسلش ۴.۸ میکرومتری نمیشه و میشه ۳.۲ میکرومتر …”
این بخش اشتباه کردی فقط…
150 با باینینگ 6×6 میشه 4 مگاپیکسلی پس سایز پیکسلش هم درست گفتم که 4.8 میکرومتری هست(6×0.8)…
راجب:
” درمورد ۱۵۰ مگاپیکسل بودنش هم من شک دارم
«احتمالاً همون ۱۴۴mp باشه چون تو رزولوشن ۱۵۰mp ، پیکسل باینینگ تتراسل ، نانوسل و هگزاسل به صورت دقیق در نمیاد اما رو رزولوشن ۱۴۴ همچین مشکلی وجود نداره .و اینکه طبق قاعده ی افزایش رزولوشن بر حسب ادغام پیکسلی بعد از رزولوشن ۱۰۸ ، ۱۴۴ منطقی تر به نظر میرسه…» ”
نکته اول اینکه 150 مگاپیکسلی رو دقیق نگفتن… حدودی گزارش میکنن تا کسایی مثل من که پیگیر محاسباتش هستن، نتونن مشخصات دقیق سنسور رو بگن اما قبل اینکه زحمت بکشی قبلاً گفتیم حالت های مختلفش رو و حتی بررسی سایز هم داشتیم… اگر یک اینچی باشه 151 مگاپیکسلی 0.9 میکرومتری هست یا 144 مگاپیکسلی 0.92 میکرومتری…
اگر هم 144 مگاپیکسلی 0.8 میکرومتری باشه سایزش میشه 1/1.15 اینچی… عددش رو دقیق نگفتن تا نتونیم دقیق حدس بزنیم اما اگر خبر درست باشه یکی از این حالات هست که منم 144 مگاپیکسلی رو روزِ محاسبه بهتر دونستم چون راحت‌تره ساختش و واقعیت پذیرتره اما اگر واقعاً دقیق یک اینچی باشه میشه همون 151 مگاپیکسلی 0.9 میکرومتری که کار بسیار بزرگی هست…
راجب دقیق نبودن حاصل بعضی تتراسل ها و نوناسل ها که بازم نانوسل نوشتی متأسفانه، هم گفته بودم قبلاً که اشتباه از خودته که فکر میکنی نمیشه… چون همون بار هم گفتم با یک ردیف پیکسل عمودی یا افقی عدد رو طوری میسازن که بعضی اینها امکان پذیر بشه…(از طرفی گوشه های تصویر کراپ میشه تو گوشی های مثل mi 10 pro که 25 مگاپیکسلی میگیره جای 27 مگاپیکسلی) مثلاً 108 مگاپیکسلی سامسونگ هم حتی دقيقاً 108 مگاپیکسلی شیائومی نیست و چند ردیف پیکسلی اضافه و کم دارن نسبت به هم تا ادغام راحت‌تر صورت بگیره…
مطالعه رو بیشتر کنی میفهمی چی گفتم و اینکه حاصل تقسیم اگر رند در نیاد اولاً چون در حرف از تقسیم 150 میلیون به 9 هست ممکنه در ارقام جزئی بعدی این رقم کاملاً رند در بیاد مثل تقسیم 150300000(150 مگاپیکسلی) به همون 9 که گفتی که یه عدد کاملاً رند در میاد… خب اینکار حتی در سنسور 108 سامسونگ به نسبت شیائومی هم انجام شده قبلاً چون برای شیائومی دقیقاً 108576768 بوده که این عدد به 9 بخشپذیر نیست اصلاً پس سامسونگ برای خودش چند ردیف پیکسلی اضافه و کم کرد و با بازی با ارقامِ جلوتر از 108، برای خودش عددی ساخت که به 9 بخشپذیر بشه… دفعه پیشم اینو بهت گفتم گویا متوجه نشده بودی که تکرار شده… الانم روی 150 دقیقاً همین ماجراست 150 به 9 تقسیم نمیشه… اما متوجه نیستی که با تقسیم 150 مگاپیکسل در واقع ناخواسته داری 150000000 پیکسل رو تقسیم به 9 میکنی که حکم الهی نیست که رو این عدد بسازن دقیقا سنسور رو، خب 150300000 میسازنش این عدد راحت به 9 تقسیم میشه و جواب رند میاد…به همین راحتی…
در نهایت همه اینا هم نخوان انجام بدن گوشه تصویر کراپ میشه فقط باز به همین راحتی…
گفتم مطالعه رو بیشتر کنی میفهمی چیه ماجرا و اینکه گفتی 150 به 9 مثلا بخش نمیشه موضوع بچه‌گانه‌ای برای سازنده ها هست و محاسبات شدن این موضوعِ از نظر تو ناشدنی، برای اون ها چند دقیقه کوتاه تفریح و بازی ریاضی تا رسیدن به عدد شدنی توی همون محدوده مگاپیکسلی که میخوان هست…
البته که منظورم این نیست که حتماً پس 150 رو انتخاب میکنن اما اگر بخوان خیلی راحته اینکار و محاسباتش انجام میشه…
امیدوارم ایندفعه دیگه گرفته باشی…

“گفتم مطالعه رو بیشتر کنی میفهمی چیه ماجرا و اینکه گفتی 150 به 9 مثلا بخش نمیشه موضوع بچه‌گانه‌ای برای سازنده ها هست و محاسبات شدن این موضوعِ از نظر تو ناشدنی، برای اون ها چند دقیقه کوتاه تفریح و بازی ریاضی تا رسیدن به عدد شدنی توی همون محدوده مگاپیکسلی که میخوان هست…”
مطالعه؟؟ بحث مطالعه بوده که دارم میگم طبق همون ارتباط روند صعودی پیکسل باینینگ و رزولوشن تصویر ، ۱۴۴ منطقی تره .این چه ربطی داشت به محاسبات ریاضی و بازی با اعداد ؟؟ گفتم اگه بخوان جدای از اون قاعده پیش برن میشه همچین حرکتی زد که خودشون حداکثر رزولوشن رو تعیین کنن . مثلاً سونی برای هواوی علاقه داره به رزولوشن پیش فرض ۱۰mp رو حالت کواد بایره ۴ در ۱ . برای همین رزولوشن سنسور جدیدش ۱۰mp نسبت به ۴۰mp قبلی افزایش داشت.
“این بخش اشتباه کردی فقط…
150 با باینینگ 6×6 میشه 4 مگاپیکسلی پس سایز پیکسلش هم درست گفتم که 4.8 میکرومتری هست(6×0.8)…”
هنوز خیلی زوده برای جهش به حالت ۳۶ به ۱ . سامسونگ هنوز به ۱۶ به ۱ نرسیده بعد میخواد یکدفعه بره سراغ ۳۶ به ۱ ؟؟!!
حالا این وسط یه حالت ۲۵ در ۱ هم وجود داره…
من فکر کردم منظورت پیکسل باینینگ تتراسل از نوناسله ، از طرفی هم ذهنم رفت سمت ۱۶ به ۱ سونی !!!

“راجب دقیق نبودن حاصل بعضی تتراسل ها و نوناسل ها که بازم نانوسل نوشتی متأسفانه”
در این مورد هم به جهت شباهت این دو کلمه در بیان عامیانه ،در تلفظشون گاهی اشتباه میشه . هرچند که قبل از اینکه ماجرای نوناسل رو بگی من اون کامنت رو تو سه تا پست قبلی فرستادم و اینجا مجدداً ارسال کردم گفتم شاید ندیده باشی اونو .
اصلاً زمانی که سنسور Isocell Bright HM1 معرفی شد دیدم که همه جا نوشتن Nonacell اما گفتم که به جهت شباهتش با نانو ، گاهی در تلفظش اشتباه صورت میگیره .

m.b

“چون تو رزولوشن ۱۵۰mp ، پیکسل باینینگ تتراسل ، نانوسل و هگزاسل به صورت دقیق در نمیاد”
خوبه عین کامنتت هم نوشته بودم!
من چیکار به 144 که خودم اولین نفر تو سایت گفتمش و تکرار کردی دارم آخه؟ 😂
گفتی 150 تقسیمش به فلان اعداد(9 و..) دقیق نمیشه و گفتم اشتباه واضح و ساده تو هست و به راحتی میتونن بسازن…(فرایندشم به بازترین صورت ممکن برات شرح دادم که دیگه این اشتباه رو نکنی چون این دومین باره)
راجب ادغام 36 تایی هم من گفتم قراره واقعاً 36 تایی بزنه مگه!
راهنمایی کنم… جمله خودتو ببین… تو اولین کامنت گفتی میتونه در حالت نونا (که 16 مگاپیکسلی میشه) از حالت تترا هم بهره بگیره که گفتم در اون صورت دیگه بهش سنسور 150 مگاپیکسلی نمیگن و سنسور 16 مگاپیکسلی ساخته میشه که تترای 4 مگاپیکسلی و 4.8 میکرومتری میده که اشتباها گفتی تو حالت 4 مگاپیکسلی 3.2 هست که با محاسبات همون 150 که مدنظر بوده بهت نشون دادم نه! 4.8 هست…
این سنسور چه 150 مگاپیکسلی باشه و 0.8 میکرونی که 16 مگاپیکسلی و 2.4 میکرونی روی چهار مگاپیکسل اشتباها گفتی 3.2 میکرونی میشه در حالی که 4.8 میشه… اصلاً قرار نیست بسازه یا نه… بحث گفتن اشتباهی که کردی بود…
الله وکیلی جان من توی این محاسبات دیگه نمیخواد پیش بریم چون ریز و بم کار رو در آوردیم قبلاً برای کاربرا… از این به بعد توضیح واضحاته…

m.b

اصلاً بحث ساختن یا اینکه 144 مسازن یا 150 رو دارم نمیکنم… اون رو جدا برای کاربرا قبلا باز کردم اصلاً…
در کامنتم دو نکته اشتباهی که گفتی رو اصلاح کردم:
یک:
“نه دیگه ۴ مگاپیکسلی رو در صورتی می‌تونه بگیره که سنسورش حالت ۱۶ به ۱ داشته باشه و در اون صورت سایز پیکسلش ۴.۸ میکرومتری نمیشه و میشه ۳.۲ میکرومتر …”
👆اشتباه واضح چون 4 مگاپیکسلی چه از 16 مگاپیکسلی نشأت بگیره چه از 150 مگاپیکسلی سایز پیکسلش میشه 4.8 میکرومتر که اشتباها گفتی 3.2

و دومین اشتباه که بار دومی هست که تکرار شده اینجاست:
” چون تو رزولوشن ۱۵۰mp ، پیکسل باینینگ تتراسل ، نانوسل و هگزاسل به صورت دقیق در نمیاد”
👆این هم مفصلاً دو بار تا حالا توضیح دادم که اشتباهه…
(توضیح چراییش به طور کاملاً واضح همراه با دو مثال عملی در کامنت طویل بالام هست)
اما اگر میخوای نظر منو بدونی که 144 میسازن یه 150 من قبلاً موقع بررسی هام گفتم که چون 144 مگاپیکسلی 0.8 میکرومتری راحت تر و سنسورش کوچک تره من فکر میکنم فعلاً به همین بسنده کنن(در حد حدس گفتم)…

m.b

جدا از اون دو اشتباه اصلاً باینینگ هگزاسل نداریم امکان نداره فعلا چون پیکسل هاش مستطیلی میشن…
تترا یعنی 4 که یک مربع 2‌×2 هست
نونا یعنی 9 که یک مربع 3×3 هست
هگزا ! یعنی 6 به معنی 2‌×3 ! که یه مستطیله!
همچین پیکسلی مستطیلی‌ای اختراع بشه خداشاهده تحولی در سنسور های موبایلی هست! 😅

آره
دکاشو فراموش کردم
به اصطلاح هگزادکاسل هستش که سنسور اولتراواید و اصلی پی ۴۰ پرو و پلاس، اصلی آنر ۳۰ پرو پلاس و اولتراواید میت ۳۰ پرو این حالت ۱۶ به ۱ پیکسل باینینگ رو دارن.

online_wireless

عجب. جنگ مگاپیکسل راه افتاده یه روز تعداد دوربین هارو افزایش میدن روز بعد مگاپیکسل رو. یعنی برندها همه کاری میکنن تا گوشی هاشون فروش بره در حالکیه گوشی های الانشون تا چندسال هم کم نمیاره

online_wireless

بجای این کار ها برن پشتیبانی از اندروید رو که محدود به فقط دو سال آپدیته اصلی سیستم عامل کردن بیشترش از مابقی کارها بهتره و برای کاربرا هم مفیدتره.

m.b

اینو باید به گوگل بگی… هم رو گوشی هاش خسیسه هم رو آپدیت سیستم عاملش… 😂

m.b

دیروز عکسبرداری تو یه روز آفتابی رو بین دوربین های اصلی p40 pro و mi 10 pro و s20u بررسی کردیم… امروز بریم بخش دوم مقایسه gsmarena که عکسبرداری اولتراواید تو یه روز آفتابی توسط این سه گوشی هست:

هر سه دوربین اولتراواید به نظر میرسد که بسیار توانمند هستند، اما اگر بخوایم آنها را رتبه بندی کنیم، s20u آخرین جایگاه را خواهد داشت – اولتراواید این گوشی کمترین جزئیات و بیشترین رنگ های نادرست را داراست. نه اینکه عکس های 12 مگاپیکسلی اولتراواید s20u بد هستند، برعکس، فقط میخواهیم بگوییم که p40 pro و mi 10 pro این کار را بهتر انجام میدهند.

تا جایی که جزئیات پیش میرود ما مطمئن نیستیم که اگر عکس های 20 مگاپیکسلی اولتراواید mi 10 pro را به 10 مگاپیکسلی کاهش دهیم، جزئیات بیشتری از 10 مگاپیکسلی هوآوی بگیریم(بخاطر زاویه کمتر هوآوی که سوژه ها رو نزدیکتر شکار میکنه بنابراین جزئیات بیشتر اما دامنه پوشش کمتری داره، در حالت عادی گفته 20 مگاپیکسلی شیائومی با زاویه بیشتر داره جزئیاتی تقریباً در حد 10 مگاپیکسلی هوآوی با زاویه کمترش میده). در mi 10 pro ما مطمئناً زاویه دید گسترده تری داشتیم و همچنین تا حدی رنگ های زنده‌تر، و اگر این موارد چیزی است که برای شما مهم است، mi 10 pro را می‌توان برتر دانست.

و برای کسانی که خیلی ریزبین و دقیق هستن متن اصلی منبع رو هم قرار دادم(ترجمه هام خوبه نه؟ (:
All ultrawide snappers turned out pretty capable, but if we are to rank them, the Galaxy’s would be last – it has the least detail and the most inaccurate colors. Not that 12MP ultrawide shots from the S20 Ultra are bad, on the contrary, it’s just the P40 Pro, and the Mi 10 Pro have them better

As far as detail goes, we are not sure if we downsize the Mi 10 Pro 20MP shots to 10MP we’d get more detail than the Huawei. We do get a wider field of view, for sure, and somewhat livelier colors, and if these are what matter to you – the Mi 10 Pro can be considered superior

برتری زاویه دید اولتراواید می ۱۰ پرو به پی ۴۰ پرو آره اما درمورد تفسیر جی اس ام آرنا در خصوص اولتراواید اس ۲۰ اولترا در مقابل بالاترین نمره ای که این گوشی در این بخش از دگزو گرفته در تناقض قرار داره…

بله چون gsmarena به جزئیات گیری تصاویر پرداخته اما dxo به زاویه بیشتر که با اختلاف در سال های اخیر نمونه های سامسونگ و آیفون بیشترین زاویه ممکن رو داشتن(به طوری که تصویر دوربین اصلیشون نسبت به عکس التراواید زوم دو برابری حساب میشه!)… در همین عکس های gsmarena هم ببینی بیشترین زاویه و تنها گوشی‌ای که هم اون کامیون و هم درخت سمت راست رو شکار کرده s20u هست اما رنگ هاش طبیعی نیست و جذاب شده هست و همچنین کمترین جزئیات رو بین این سه گوشی داره(به طوری که کاملاً کم بودن جزئیات حس میشه)…
متوازن ترین گوشی هم mi 10 pro بود… هم رنگ های طبیعی و زنده داشت هم زاویه‌ای مطلوب و بیشتر از p40 pro و هم جزئیات با p40 pro برابری داشت بخاطر 20 مگاپیکسلی بودنش…
البته بهترین حاشیه های تصویر هم مال p40 pro هست بخاطر سنسور بزرگتر و زاویه کمتر و به طبع اعوجاج تصویر کمتر…
Dxo با این نوع امتیاز دهی معیارش نشون داده که زاویه بیشتر در اولتراواید و رنگ های جذابتر و داینامیک رنج مطلوب هست…

درسته البته نمی‌دونم در جریان هستی یا نه …
“البته بهترین حاشیه های تصویر هم مال p40 pro هست بخاطر سنسور بزرگتر و زاویه کمتر و به طبع اعوجاج تصویر کمتر…”
به این مورد باید اینم اضافه کنی که دوربین اولتراواید پی ۴۰ پرو/پرو پلاس که درواقع همون سنسور اولتراواید میت ۳۰ پرو با کمی بهبود هست بهترین نورگیری رو بین رقبا داره ، چرا؟ چون یک اینکه ؛ دریچه دیافراگم/آپارچر f1.8 داره که نسبت به نمونه ی سامسونگ و شیائومی که f2.2 دارن گشودگیه بازتری داره .
دوم اینکه ابعاد سنسورش بزرگتره درواقع بزرگترین سنسور اولتراواید رو داره
1/2.8 اینچ شیائومی در مقابل ۱/۱.۵۴ هواوی . اما از ابعاد سنسور اولتراواید سری اس ۲۰ اطلاعاتی در دسترس نیست!
بالاترین مقدار iso هم هواوی داره با ایزوعه ۵۱۲۰۰
بزرگترین سایز پیکسل رو سری اس ۲۰ داره که سایز پیکسلش 1.4 میکرومتره و برای سری می ۱۰، ۱.۰ میکرومتر و برای هواوی ۱.۲۲ میکرومتر اما هواوی پیکسل باینینگ ۴ در ۱ برای عکاسی داره که میشه ۲.۴۴ میکرومتر و پیکسل باینینگ ۱۶ در ۱ برای فیلم برداری داره که میشه ۴.۸۸ یا ۴.۴۸ میکرومتر …
✓http://uupload.ir/files/n7wr_screenshot_20200326_180752_com.huawei.browser.jpg

Dr.Nazer

ستاد تبلیغاتی هواوی علیه‌السلام همراه با شربت صلواتی
مسئول ستاد : نیما عرفانی

m.b

از مشخصات رو کاغذ حرف زدن هیچوقت خطا نداره… بزگترین سنسور زوم هم مال سامسونگه اما نتیجه؟!
کار زوم چیه؟ خب خیلی راحته زوم کردن و عکس با کیفیت از دور گرفتن که سنسور بزرگش به دردش نخورد! به همین راحتی…
حالا میپرسیم کار اولتراواید چیه؟ گرفتن عکس زاویه عریض که هوآوی وظیفه اصلی اولتراواید رو فراموش کرده انگار برای همینه حتی نمونه های آنر هم ازش امتیاز بیشتری میگیرن چون زاویه بیشتری دارن…
انجام وظیفه اصلی که براش خلق شده باید مهمترین هدفش باشه… اولتراواید باید زاویه عریضی رو پوشش بده که هر سال هوآوی توجه نمیکنه و نمره کمی میگیره… ورای هر مزیتی که قراره داشته باشه…

آره اینو قبول دارم
اما احتمالاً به همون دلیل کاهش اعوجاج تصویره که خواسته زاویه رو تنگ تر کنه و اینکه برخلاف شیا و سامسونگ ، سنسور اولتراواید هواوی حکم سنسور اصلیه دوم هم ایفا می‌کنه چرا که برای فیلم برداری هم داره از همین سنسور استفاده می‌کنه وگرنه سنسور ۱۶ مگاپیکسلیه اولتراواید آنر ۳۰ پرو پلاس که cine camera نیست ، امتیاز اولتراوایدش برابر شد با پی ۴۰ پرو…

مصطفی اینکه به سامسونگ متلک میندازی هیچوقت ذات یک سنسور بزرگو رو دست کم نگیر
حاضرم سر یه می 10 پرو! باهات شریط ببندم توی شرایط تاریک اس 20 الترا عکسای زوم خیلی بهتری داره از پی 40 پرو و می 10 پرو بدون نایت مود یا چیز خاص دیگه ای

m.b

متن بخش بررسی زوم در شب gsmarena:

“The Mi 10 Pro and the Galaxy S20 Ultra always use their tele cameras at night, and the Mi 10 Pro photos are always better and less noisy than the Galaxy’s”

🙂

m.b

لطفاً یه شارژر وایرلس 30 وات هم بذار روش چون از نظر شکار جزئیات هم تو شب mi 10 pro بهتره…
(راست mi 10 pro چپ s20u):

http://uupload.ir/files/0pu9_img_20200423_195024.jpg

m.b

بلایی که اگزینوس سر سنسور های جدید سامسونگ آورد.

m.b

نه تو کامت اول قرار بود mi 10 pro هم برام بخره… سر نویز mi 10 pro و سر جزئیات شارژر وایرلسش رو برام میخره…

اینم یکی دیگه:
http://uupload.ir/files/4c0k_img_20200423_200658.jpg

m.b

عکس آخری که فرستادم چپ mi 10 pro و راست s20u

البته بعیدم نیست مدل های اسنپدراگون هم همچین مشکلاتی اما با درصد کمتر نداشته باشن و مشکل از سینک نادرست ترکیب دوربین نباشه …

“نه تو کامت اول قرار بود mi 10 pro هم برام بخره… سر نویز mi 10 pro و سر جزئیات شارژر وایرلسش رو برام میخره…”
نه گفتم که بهش فشار نیاد 😁
به هرحال همون می ۱۰ پرو نسخه پایه هم که باشه بدون رجیستری و گارانتی حداقل براش ۱۱ تومن آب میخوره😂

من اضافه کنم نتایج زوم s20u هم در gsmarena با اون نتیجه خیلی ضعیفی که در زوم در dxo گرفت کمی منافات داره… بر اساس نتایج gsmarena حداقل باید بالای 100 میگرفت زوم رو در dxo…

The Destroyer

زوم خیلی کم داده دگزو… تو ببچررسی‌های دیگه هم زوم نقطه ضعفش نبود

m.b

آره عجیبه باید برم یه نگاه بندازم حتماً… ببینم چرا… 😅

The Destroyer

*بررسی

yasin.kh

🙂🤟
برای ۶۰۰ هم آماده ایم

Milad7

سنسور 108 که زیاد تاثیر گذار نبود 🙂

Milad7

این بار منتظر سنسور جدید در میانرده شیائومی هستیم 🙂

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)