حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

مشکلات آپدیت ویندوز ۱۰ رسما تایید شد

نوشته

4 سال قبل | 24 دیدگاه | مایکروسافت

برخی از کاربران ویندوز ۱۰ اعلام کرده‌اند که پس از آپدیت جدید ویندوز 10 با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند، مایکروسافت به‌تازگی گفته است که در حال بررسی این مشکلات است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.

آپدیت اندروید ۱۰

ویندوز ۱۰ موبایل

ویندوز ۱۰

آپدیت‌های جدید مایکروسافت همیشه بدون مشکل نیستند، در واقع ما بارها شاهد آن بوده‌ایم که آپدیت‌های جدید ویندوز تعداد مشکلاتی که به همراه داشته‌اند بیش‌تر از مشکلاتی بوده است که حل می‌کردند. برخی از کاربران ویندوز 10 اعلام کرده‌اند که پس از دریافت آپدیت KB4515384، منوی استارت و بخش جستجوی دسکتاپ آن‌ها با مشکلاتی در اجرا مواجه شده است.

مایکروسافت اعلام کرده است که:

تعداد بسیار کمی از کاربران نتیجه‌ای را هنگام جستجو در Windows Desktop Search دریافت نمی‌کنند و یا با مشکل استفاده بسیار زیاد از CPU به وسیله SearchUI.exe مواجه شده‌اند. این مشکل تنها در دستگاه‌هایی وجود دارد که جستجوی وب از طریق Windows Desktop Search را غیر فعال کرده‌اند.

بنابراین شما هنگام اجرای منوی استارت قادر به استفاده از بخش جستجوی دسکتاپ نخواهید بود. مشکلات پردازنده در این به‌روزرسانی برای کاربران تا پیش از این بسیار آزاردهنده بود، حالا یک ایراد دیگر نیز به این به‌روزرسانی افزوده شده است. نکته قابل توجه این است که مشکل جستجوی دسکتاپ در آپدیت قبلی ویندوز 10 نیز وجود داشت، بنابراین مایکروسافت می‌توانست پیش‌تر آن را برطرف کند.

اگرچه مایکروسافت اعلام کرده است که این مشکل آپدیت جدید ویندوز 10 تنها تعداد کمی از کاربران را تحت تاثیر قرار داده است، با این حال توصیه می‌شود تا برطرف نشدن مشکلات از به‌روزرسانی و نصب آپدیت KB4515384 خودداری نمایید.

به نظر نمی‌رسد که مایکروسافت قصد داشته باشد این مشکلات را در یک آپدیت پایدار در ماه جاری میلادی برطرف کند، با این حال این شرکت دو ایراد فوق را در زمره مشکلات ویندوز 10 قرار داده است تا ان را برطرف سازد. هنوز زمان رفع این مشکل مشخص نشده است، مایکروسافت در حال بررسی این موضوع است و به‌زودی آن را برطرف خواهد کرد.

شما آپدیت ویندوز ۱۰ را دریافت کرده اید؟ این مشکلات را تجربه کرده اید؟

اشتراک در
اطلاع از
24 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
mehrdad1245

آپدیت 1903 بدترین تجربه من بود در نصب ویندوز در این 15 سال اخیر…روی دو دستگاه مختلف دستکتاپ و لپ تاپ با مشخصات کاملا متفاوت مشکلات متفاوت ایجاد شد.که کار به فرمت و نصب از ابتدا کشید.روی دستکتاپ وقتی از خود ویندوز آپدیت شد مشکل عدم شناسایی کارت گرافیک پیش اومد که هیچ جوره هم حل نشد..و مجبور شدم فرمت و از ابتدا نسخه 1903 دانلود و نصب کنم
روی لپ تاپ هم مشکل Can’t Connect to the Internet داشتم که اونم مجبور شدم فرمت و نصب کامل کنم..اما هنوز با این مشکل درگیر هستم و عملا الان لپ تاپ من به وای فای وصل نمیشه ..با اینکه آخرین ورژن تمام درایورها نصب هست. و با driver pack و اسنپی درایور هم چک کردم ولی هنوز این مشکل باقی هست..لطفا اگه کسی میدونه چیکار باید کرد راهنمایی کنه

m.b

سلام
اوه اوه حوب شد نصب نکردم…
من هر سال یکبار ویندوز رو عوض میکنم و 1903 رو دانلود کرده بودم که نصب کنم…
والا من چندین بار با این مشکل درایور روبه‌رو بودم و به این نتیجه رسیدم که بهترین مرجع برای نصب بهترین درایور ها خود cd درایور لپ‌تاپ هست…
یکبار یکی cd نداشت و براش ویندوز نصب کردم و هر کاری کردم و از هر برنامه‌ و هر جایی درایور کارت گرافیک براش نصب کردم آخر نسبت صفحش درست نشد که نشد…
اگر نصب تمام درایور های cd جواب نداد یا نداشتیش👇
اگر انگلیسیت خوبه برو سایت برند لپ‌تاپت و از قسمت پشتیبانی مدل لپ‌تاپ خودت، درایور وای فایت رو دانلود کن…
خیلی کم حجم هم باید باشه…

m.b

سلام
اوه اوه خوب شد نصب نکردم…
من هر سال یکبار ویندوز رو عوض میکنم و 1903 رو دانلود کرده بودم که نصب کنم…
والا من چندین بار با این مشکل درایور روبه‌رو بودم و به این نتیجه رسیدم که بهترین مرجع برای نصب بهترین درایور ها خود cd درایور لپ‌تاپ هست…
یکبار یکی cd نداشت و براش ویندوز نصب کردم و هر کاری کردم و از هر برنامه‌ و هر جایی درایور کارت گرافیک براش نصب کردم آخر نسبت صفحش درست نشد که نشد…
اگر نصب تمام درایور های cd جواب نداد یا نداشتیش👇
اگر انگلیسیت خوبه برو سایت برند لپ‌تاپت و از قسمت پشتیبانی مدل لپ‌تاپ خودت، درایور وای فایت رو دانلود کن…
خیلی کم حجم هم باید باشه…

m.b

نظرم دو بار اومد…🙄

pedram_01

mehrdad1245 سلام . منم به مشکل Can’t Connect to the Internet خوردم . تنها راهی که تونستم درستش کنم این بود که از قسمت دیوایس منیجر برم مودم اینترنت لپتاپ رو پاک کنم که اسمش Qualcomm Atheros بود و بعد از ریستارت با سی دی نرم افزار DriverPack.Solution سرچ زدم و مودم پاک شده رو پیدا و دوباره نصب کرد و درست شد . البته من نرم افزار درایور پک رو به حجم 10 گیگ دانلود کرده بودم قبلا اما شما از بیرون سی دیش رو تهیه کنید راحت تره

mehrdad1245

من درایور پک بیست گیگی دانلود کردم…اما هنوز مشکلم حل نشده..حتی الان رفتم از خود سایت ایسوس و اینتل درایور دانلود کردم..نشد بازم..
مشکل نشناختن درایور نیست..تو device manege شناخته کاملا..ویندوز قدیمی ریختن هم حل مشکل نیست..آخرش چی..روزی سی بار میگه آپدیت کن..تهران جایی باشه حضوری میرم ببینم مشکل حل میکنن یا نه

pedram_01

mehrdad1245 متوجه منظور من نشدید . میگم برید از دیوایس منیجر روی مودم بزنید و انیستال کنید که مودمتون پاک بشه یک بار سیستم رو ریست کنید و بعد با درایور پک اقدام به نصب درایور مودم بکنید . بعد مشکلتون حل میشه

mehrdad1245

متوجه منظورت شدم..اینکار کردم..چند بار…هم گذاشتم خود ویندوز بگرده دنبال درایور هم با برنامه های درایور دوباره گذاشتم نصب کنه.
مشکل من نشناختن درایور وای فای نیست..مشکل اینه که تو لیست وای فای های پیدا شده اسم مودم هم میاره..حتی ازم پسورد میخواد ..اما وقتی میزنم با پیغام Can’t connect to this network
مواجه میشم.
اما وقتی با دانگل usb وای فای وصل میکنم میتونم به همون وای فایی که لپ تاپ بدون دانگل نتونست و پیغام Can’t connect to this network میداد وصل بشم.

m.b

🙄🤔
آقا مهرداد میتونید بعد پاک کردن درایوری که دوستمون گفت دیگه سراغ خرید cd یا دانلود نرم‌افزار نرید و برید همون سایت برند لپ‌تاپتون و درایور رو ازش دانلود و نصب کنید که خیلی کم هزینه‌تر بشه فکر کنم…🤔
چون گفتید با برنامه های آپدیت نتونستید حل کنید و معمولاً همشون شبیه هم عمل میکنن، من خود سایت سازنده لپ‌تاپ رو پیشنهاد دادم…
خصوصاً اگر لپ تاپ قدیمیه از این راه استفاده کنید بعد حذف درایوری که دوستمون گفت…

max03

اگه مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیک داری باید بذاری خود ویندوز اپدیت کنه برات و نصبش کنه،وقتی ویندوز نصب میکنی حدودا ۱ گیگ هم برا اپدیت کارت گرافیک و سی پی یو و این چیزا باید در نظر بگیری

نیما عرفانی

(آپدیت‌های جدید مایکروسافت همیشه بدون مشکل نیستند، در واقع ما بارها شاهد آن بوده‌ایم که آپدیت‌های جدید ویندوز تعداد مشکلاتی که به همراه داشته‌اند بیش‌تر از مشکلاتی بوده است که حل می‌کردند. )
این اتفاق رو خودم به شخصه از نزدیک چندبار باهاش مواجه شدم که اکثر کاربران سیستم عامل دسکتاپیِ مکینتاش اپل (مک او إس)، ایرادات آپدیت های سیستم عامل ویندوز رو به عنوان شوخی در گفتگوهای خودشون تلقی میکردن و واقعاً هم به محض اینکه شما با یه مک بوک کار میکنید(به خصوص که مدل تاچ بارش باشه😉) تازه متوجه میشین که سیستم عامل یعنی چی و باید واقعیت رو پذیرفت که الحق و الإنصاف لذت کاربریِ که در اختیارتون قرار میده چند پله بالاتر از ویندوزِ . حالا چون اکثر عموم از جمله خودم بیشتر با ویندوز سروکار داشتیم(خانه-محل کار، ارگان های دولتی مثل دانشگاه ها و مراکز آموزشیِ نیمه دولتی و آزاد) و بهش عادت کردیم لذا برامون سخته بخوایم این حقیقت رو قبول کنیم.
برای پرفورمنس های گرافیکیِ رده بالا مثل تدوین ،ساخت و ویرایش فایل های صوتی/موسیقی ، تصاویر و ویدئو و همینطور امنیت شبکه ، سایبری و هک قطعاً انتخاب اول حرفه ای ها دیوایس های اپل هستش.
در رابطه با آپدیت بیلد ۱۹۰۳ ، من چند شب پیش دانلودش کردم هرچند که پروسه ی دانلودش خیلی طول کشید⁦🤦‍♂️⁩ اما به لطف کم بودن سرعت نت خداروشکر نصب نشد و من هم تا به این لحظه اقدام مجدد به نصب و راه اندازیش نکردم🙂.

Mandi

آخه چرا نسل امثال شما منقرض نمیشه؟
اینجا حرفی از مکنتاش زده شده که شما عقده هات رو اینجا خالی میکنی؟
آخه تویی که داری با همین سیستم عامل ویندوز ۱۰ نظرت رو ارسال می‌کنی چرا ازش بد میگی و اگر آنقدر مکنتاش برات جذابه چرا از سیستم ها اپل استفاده نمیکنی؟
دوست عزیز اگر از نظر دوستان شما یا کاربرهای مکنتاش مشکلات آپدیت ویندوز خنده دار و شوخی هست، من فقط یه مثال برات میزنم شاید از خنده روده بر بشی! خیلی مراقب باش!
من به شخصه ۱۰۷ تا بازی پولی رو شبکه Steam دارم که بالای ۳۰۰۰ دلار قیمتشه و در کمال تعجب هیچکدوم از این بازی ها رو مکنتاش قابلیت اجرا شدن رو ندارن 😂😂😂 ناگفته نماند ۱۰۰ ها یا شاید هم هزاران برابر همین تعداد بازی رو استیم هست که مک نمیتونه اجراشون کنه!
خیلی خنده داره، مگه نه؟ من که حتی مک رو یه شوخی هم به حساب نمیارم 🤣😂🤣😂
سیستم عامل به اونی که شما باهاش کار می‌کنی و حس باکلاس بودن و خفن بودن بهت دست میده نیست، سیستم عامل اونیه که هرچی که لازم داشته باشی رو در اختیارت بذاره 😉
خلاصه هنوز خیلی مونده مکنتاش به گرد ویندوز برسه دیگه چه برسه بخواد باهاش مقایسه بشه
امیدوارم نسل افرادی مثل شما هم هرچی زودتر منقرض بشه و کامنت های سایت تخصصی و جذاب بشه

نیما عرفانی

نکته ی اول؛ من به کسی بی احترامی یا جسارت کردم که شما با این لحن ریپلای میکنی؟
نکته ی دوم؛ نه عزیزم من با ویندوز کامنت نمیذارم و اکثراً با گوشی اقدام به چنین کاری میکنم 😉
نکته ی سوم؛ شما اصل ماجرا رو متوجه نشدی چی گفتم بعد خودتو میزنی به کوچه علی چپ میای بسطش میدی به گیمینگ که مکینتاش از همون اول به ذاتِ هیچ مانوری روش نداده؟😄 اصلاً کی از گیمینگ صحبت کرد؟؟؟😏
نکته ی چهارم ؛ اون قسمتی که گفتم خودم هم شامل اکثر افرادی که از ویندوز استفاده میکنن میشم رو دقت کردی یا فقط خواستی بدون تأمل بیای سریع ریپلای کنی؟؟؟
(امیدوارم نسل افرادی مثل شما هم هرچی زودتر منقرض بشه و کامنت های سایت تخصصی و جذاب بشه)
و نکته ی آخر ؛ بله با کامنت های شما تخصص و جذابیت معنا پیدا می‌کنه.
شما با همون ۱۰۷ تا بازی پولی که بالای ۳۰۰۰ دلار ارزش داره پاشو به خارج از کشور مهاجرت کن که داری اینجا حیف میشی…

Mandi

نکته اول: با ترول هایی مثل شما که بدون ارتباط به مطلب حرف های تحریک آمیز میزنن نباید بهتر از این حرف زد
نکته دوم: وقتی شما حتی نمیتونی با یه ویندوز اقدام به کامنت گذاشتن کنی به چه علت مقایسه بین ویندوز و مکنتاش رو وسط میکشی؟!
نکته سوم: شما گفتی کاربرای مکنتاش از مشکلات ویندوز توو صحبتاشون برای شوخی بین خودشون استفاده میکنن! (میتونی متن حرف خودت رو بخونی) در جواب شوخی های امثال شما گفتم مکنتاش حتی قدرت اجرای 90 درصد بازی های پلتفرم استیم هم نداره! برات مثال زدم که من خودم 107 تا بازی تو استیم دارم و حدود 3000 دلار قیمت این بازی ها هست و اگر روزی بخوام از اکوسیستم ویندوز به مکنتاش نقل مکان کنم تمام این 107 تا بازی و 3000 دلار پولی که من هزینه کردم از بین میره! درکش خیلی ساده و البته خنده داره، که یک سیستم عامل با این عظمت که حرفه ای ها (به گفته شما، تو متن خودتون نوشتید) از اون استفاده میکنن حتی قابلیت اجرای یکسری بازی هم نداره!
و نکته ای که خیلی برام جالب بود اینه که تعداد بازی هایی که من دارم چه ارتباطی به مهاجرات از ایران داره؟! ترول ها معمولا به هر ریسمانی چنگ میزنن که حرف خودشون رو به کرسی بنشونن!

_V_

“شما با همون ۱۰۷ تا بازی پولی که بالای ۳۰۰۰ دلار ارزش داره پاشو به خارج از کشور مهاجرت کن که داری اینجا حیف میشی…”

😂

نیما عرفانی

(با ترول هایی مثل شما که بدون ارتباط به مطلب حرف های تحریک آمیز میزنن نباید بهتر از این حرف زد)
ببخشید که من عینکم رو نزدم و بدون اینکه پاراگراف آخر کامنت طرف مقابل رو با دقت بخونم که دقیقاً مرتبط با موضوع مطلب هست اقدام به ریپلای کردم 🤲😉
(وقتی شما حتی نمیتونی با یه ویندوز اقدام به کامنت گذاشتن کنی به چه علت مقایسه بین ویندوز و مکنتاش رو وسط میکشی؟!)
اینم عذرخواهی میکنم که وقتی اکثر امورات این چنینی مِن جمله وب گردی و ارسال کامنت رو میشه با همین گوشی به بهترین نحو انجام داد من لپ تاپ رو روشن نمیکنم😄
در خصوص سایر صحبت ها هم من چی میگم شما چی میگی…
همه ی کارایی و پرفورمنس سیستم عامل رو در اجرای گیم میبینی در حالی که کامنت اولم هیچ اشاره ای به این موضوع نداشتم چون اپل هیچ موقع در سخت افزار و سیستم عامل مک بوک ها و حتی آی مک رو بحث گیمینگ مانور نداده .
(شما گفتی کاربرای مکنتاش از مشکلات ویندوز توو صحبتاشون برای شوخی بین خودشون استفاده میکنن! (میتونی متن حرف خودت رو بخونی) در جواب شوخی های امثال شما)
مگر اینکه با چنین برداشتی در جهت منافع خودت بخوای از پذیرفتن حقیقت طفره بری . من نگفتم خودم شوخی کردم پس حرف تو دهن کسی ننداز . بازم حرفمو تکرار میکنم ، خودم جزو اون قشر بزرگ کاربران ویندوز هستم و فقط تجربه ام رو از شوخی های کاربران اپل به اشتراک گذاشتم حالا اینکه این قضیه به مذاق شما خوشایند نیست مشکل من نیست و ضعف شما تلقی میشه.
(و نکته ای که خیلی برام جالب بود اینه که تعداد بازی هایی که من دارم چه ارتباطی به مهاجرات از ایران داره؟! ترول ها معمولا به هر ریسمانی چنگ میزنن که حرف خودشون رو به کرسی بنشونن!)
تا قبلِ اینکه این جملات رو بگی حس میکردم نابغه ای👎اما الان پی بردم که درکش برای شما سختِ و صرفاً برای اینکه اعلام حضور کنی اومدی یه چیزی بگی که دیگران رو متهم به ترول بودن کنی البته حق میدم بهت ، اگه همچین عکس العملی نداشتی تعجب میکردم چون بالاخره هرچی باشه حقیقت برای یه عده تلخِ😉🙌
موفق باشی جناب گیمینگ و متخصص

Mandi

شمایی که با گوشی کارات رو میکنی و انقدر اینترنت نداری یه چند گیگ بتونی ویندوز رو آپدیت کنی بعد میای بین ویندوز و مک مقایسه راه میندازی، و درضمن با لفظ قلم حرف زدن آدم با سواد نمیشه
عزیزم، استاد، بزرگوار، یه مقدار رو زبان انگلیسیت کار کن “گیمینگ” رو برای یک شخص به کار نمیبرن به یک فردی که بازی میکنه میگن “گیمر” خب حداقل خوبه تو بحث امشب شما یه چیزی به اطلاعاتت اضافه شد
درضمن، نه من متخصصم نه نابغه، نمیدونم بر چه اساسی منو نابغه فرض کرده بودی که با یک جمله من، تمام تصوراتت خراب شد!
خلاصه میریم سر بحث خودمون: چیزی که خیلی لج منو درآورد گفتی افراد حرفه ای با مکنتاش کار میکنن و منم در جواب شما گفتم مکنتاش حتی قابلیت اجرای 90 درصد بازی های موجود رو نداره، پس یک قشر خیلی بزرگی از حرفه ای ها رو از دست میده! درضمن تمام کارهایی که اون حرفه ای های عزیز با مکنتاش انجام میدن با همون کیفیت رو ویندوز هم قابل پیاده سازی هست! پس نتیجه این میشه که مکنتاش هیچ برتری نسبت به ویندوز نداره هیچ ضعف های خیلی خیلی بزرگی هم داره!

“همه ی کارایی و پرفورمنس سیستم عامل رو در اجرای گیم میبینی” دقیقا همینجوریه! چون تو اجرای بازی تمام المان های سخت افزاری و نرم افزار سیستم شما درگیر هست! از جمه گرافیک، CPU، رم، هارد، این سخت افزار ها و خیلی از سخت افزار های دیگه در لحظه به لحظه اجرای یک بازی درگیر هستن! به جز این موارد، المان های نرم افزاری، همچون انواع و اقسام رابط های سخت افزار و نرم افزار (درایورها) هم درگیر میشه! و از همه مهم تره رابط نرم افزاری بین سخت افزار های مختلف و سیستم عامل(DirectX)! متاسفانه هنوز هیچ سیستم عاملی به اندازه ویندوز قدرتمند نیست که بتونه این رابط ها رو بدون مشکل اجرا کنه و بتونه بدون مشکل بازی ها رو برای شما به نمایش بذاره!
چجوریه وقتی قدرت چند گوشی مختلف رو از نظر سخت افزاری میخواین مقایسه کنید یک بازی اجرا میکنید؟ چرا نمیرید یه نرم افزار ساخت موسیقی یا تدوین فیلم رو اجرا کنید؟ چون در زمان اجرای بازی همه سخت افزار یک گوشی درگیر میشه، توی سیستم های دسکتاپ هم دقیقا همین اتفاق میوفته، وقتی میخوان قدرت یک سیستم رو با سیستم دیگه ای مقایسه کنن توش یه بازی با تنظیمات مشابه اجرا میکنن و فریم ریت اون بازی رو میگیرن! حالا شما تصور کن یک سیستم عامل کلا توانایی اجرای بازی رو نداشته باشه! پس هنوز مقایسه ای شروع نشده از دور مسابقه حذف میشه!!!!!
همین الان اگر یک گوشی بیاد تو بازار با فلان سیستم عامل بگن که این گوشی بازی اجرا نمیکنه ولی تدوین موسیقی و فیلم رو انجام میده، همین خود شما و امثال شما که مکنتاش رو عالی میدونید میاین میگین وای چه گوشی مسخریه! بازی نمیتونه اجرا کنه؟! در حالی که رو دسکتاپ نظر متفاوتی میدین!
دوست عزیزم هیچ وقت سیستم عامل های دیگه ای رو با ویندوز مقایسه نکن، میتونی بین مک و لینوکس ها مقایسه ایجاد کنی ولی بین ویندوز و مک متاسفانه نمیشه!
عذرخواهی میکنم خیلی طولانی بود، برای توجیه شما وقت زیادی گذاشتم
شب خوبی داشته باشی

نیما عرفانی

(شمایی که با گوشی کارات رو میکنی و انقدر اینترنت نداری یه چند گیگ بتونی ویندوز رو آپدیت کنی بعد میای بین ویندوز و مک مقایسه راه میندازی)
آخ آخ آخ پس بحث عینک نزدن نیست فکر کنم کلاً عینک رو اشتباه زدی به اون چشمان مبارک ، اصلاً خوندی در انتهای کامنت اولم چی گفتم یا نه؟؟؟ ضمناً کی خواست مقایسه کنه؟
من اگه میخواستم مقایسه کنم باید حداقل اندازه ی یه مقاله ی عریض و طویل در سطح PhD اینجا توضیحات ارائه میدادم جناب گیمری که معنای واژه ی گیمر و تفاوتش با گیمینگ رو به بنده یادآوری کردی. از این بابت جداً سپاس گزارم.
(و درضمن با لفظ قلم حرف زدن آدم با سواد نمیشه) من اینجا سعی میکنم رفتار خودم رو با سلایق شخصیتی و خلق و خوی دوستان متشخص این سایت وفق بدم اما اگه شما ترجیح میدی من لفظ قلم صحبت نکنم و به سبک و سیاق خودتون برخورد کنم اوکی مشکلی نیست ،دست و بال شما در انتخاب باز هستش .
هر کاربری که کاربردهای گیمینگ براش در اولویت باشه قطعاً می‌ره سمت لپ تاپ ها و پی سی های گیمینگ که بالاترین رده ی سخت افزاری و قابلیت های شخصی سازی و بهینه سازی نرم افزاری رو داره و از قضا همه ی این دستگاه ها از سیستم عامل ویندوز بهره میبرن چون ذات و هسته ی ویندوز و همچنین درایورهایی که براش پورت میشه از چنین پرفورمنسی پشتیبانی می‌کنه اما هیچ کسی رو نمیبینی که بیاد با دستگاه های دسکتاپی اپل اقدام به گیمینگ کنه، چرا ؟ چون گیمینگ براش در اولویت نیست و کاربردهای دیگه ای براش داره. نمیشه این مسئله رو وارد دنیای موبایل کرد چون موبایل ها چیپست های مختلفی دارن و با همگی هم میشه انواع و اقسام بازی هارو انجام داد فقط کیفیت اجرا بر حسب نرخ فریمشون متفاوتِ ، در این زمینه چیپست های پرچمدار کوالکام و اپل بهترین خروجی رو دارن و برخلاف سیستم عامل دسکتاپ اپل ، سیستم عامل ios روی آیفون ها و آیپدها محدودیتی در این خصوص نداره . متوجه شدی؟ یعنی حجم فایل و گرافیک مورد نیاز بازی های دسکتاپی با گیم های گوشی و تبلت تفاوت فاحشی داره و این برمیگرده به ساختار هسته های سخت افزار و نرم افزارهایی که با توان اون سخت افزار تطابق پیدا می‌کنه به خاطر همین پردازنده های مجتمع اینتل و AMD از فرکانس های بالایی در هسته های مختلف برخوردارن.
اشخاص حرفه ای که من مطرح کردم اکثراً با اکوسیستم اپل در ابعاد مختلف زندگیشون سروکار داشتن پس یعنی ویندوز به تنهایی حرفی در مقابل اکوسیستم اپل نداره. معنیِ اکوسیستم رو می‌دونی یا اینم میخوای در جهت منافع خودت برداشت کنی؟؟؟ شما برو با هر استاد دانشگاه یا هر شخصی که به صورت حرفه ای کار رندرینگ های ۳ بعدی و تدوین های سنگین تصاویر، ویدئو و موسیقی(DJ) و همچنین توسعه دهنده های سایت و نرم افزار و هکرهای سایبری و امنیت و شبکه صحبت کن بگو برای این کاربردها کدوم پلتفرم بهتره ببین چه جوابی بهت میدن . حالا بهینگی و بهتر بودن نرم افزارهای اختصاصی که داخل اپ استور اپل هست به کنار که با یکپارچگیِ سخت افزار لپ تاپ های اپل که یکیش همون تاچ بارِ، تجربه ی بی حد و حصری در اختیار کاربر قرار میده.
ماهیت ویندوز متفاوت از هر سیستم عامل دیگه ایِ چون میزکار و محیط کاربری ساده تر و عامه پسندتری داره و فقط محدود به افراد حرفه ای نمیشه برای همینه که در اکثر مکان هایی که در کامنت اول نام بردم ، ویندوز حرف اول رو میزنه اما مجدداً دارم میگم افرادی که میرن سمت سیستم عامل مکینتاش بیشتر از هرچیزی اکوسیستم اپل براشون اهمیت داشته وگرنه اگه بحث گیمینگ باشه همه ی گیم ها با ویندوز درست و بهتر سینک میشن .
به عنوان یک نمونه ی بارز ؛ در عملیات روتین و مرسوم مثل استفاده از محتوای چند رسانه ای و نرم افزار فلش، داس باکس و کورل به منظور شخصی سازی و توسعه ی قالب ux,ui وبسایت ؛ در سیستم عامل مک او إس تمام المان ها، انیمیشن ها و بازخوردها، روون تر و بدون لگ و بدون افت فریم خروجی صورت میگیره .
حالا متوجه شدی چی شد یا باز میخوای توجیه کنی؟

نیما عرفانی

اینم اضافه میکنم که اصلی ترین مؤلفه و پارامتری که در مصارف گیمینگ دخیل و تأثیرگذار هستش ، ماژول سخت افزاریِ کارت گرافیکِ که منوط بر اون درایور اختصاصیش هم موجودِ که نسبت به ماژول رم و سی پی یو بر حسب مدل قیمت بالاتری هم داره . برای این میگم ماهیت و ذات هسته های این دو سیستم عامل باهم توفیر داره چون حتی اگه یه کارت گرافیک از سری ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ جیفورس انویدیا رو ،
رو مک بوک یا آی مک قرار بدی(البته اگه ورودیِ مادربورد و نصب درایورش جواب بده) بازم احتمال اینکه در عملکرد بازی ها تداخل ایجاد شه بالاست چون توسعه دهنده های گیم ها کدنویسی هایی که انجام دادن با سیستم عامل ویندوز مَچ و سینک شده لذا رو مکینتاش جواب نمیده.( نه اینکه کلاً جواب نده نه یعنی با رفرش ریت و نرخ فریم ایده آل جواب نمیده) .
کارت گرافیکی که رو اکثر لپ تاپ های صنعتی پیاده سازی میشه از سری Quadro انویدیا هستش که در سطح کارت گرافیک های AMD سری Radeon سوار بر مک بوک ها هست و خب قطعاً می‌دونی اصل کاربرد مک بوک ها علی الخصوص مدل پرو و لپ تاپ های صنعتی در استفاده از نرم افزارهای مهندسی و رندرهای سه بعدی و پردازش های سنگین گرافیکی هست که این کارت گرافیک ها برای چنین مصارفی توسعه پیدا کرده نه گیمینگ ، با این حال همین کارت گرافیک ها هم قادر هستن اکثر بازی هارو با کیفیت مطلوب اجرا کنن نه در حد لپ تاپ ها و پی سی های گیمینگ.
اینارو گفتم که برسم به یه نتیجه گیریِ کلی؛ لزوماً گیمر و گیمینگ به عنوان کاربری و پرفورمنس حرفه ای نیست و همینطور ملاک سنجش کیفیت و قدرت سیستم عامل تلقی نمیشه چرا که پروسه ی پیچیده ای داره و بحث فراتر از این حرفاست که صرفاً محدود به گیمینگ بشه چراکه به عوامل متعددی بستگی داره و بخشی از موضوع رو برات شرح دادم . در واقع به عبارتی کاربری گیمینگ با مصارف مرتبط با مشاغل منافات داره .
دیگه نمیدونم چجوری باید توضیح بدم که متوجه بشی.

نیما عرفانی

اما در رابطه با استریم ویدئویی گیم وضعیت متفاوتِ چون دیگه اینجا مشخصات سخت افزاری و کارت گرافیک دخیل نیست و تبادل دیتا بربستر مرورگر و با ارتباط مستقیم بین کلاینت(دستگاه کاربر) و سرور سرویس دهنده(گوگل،مایکروسافت) انجام میشه.
در این حالت هم شاید سیستم عامل مک او إس اپل به دلیل مسائل امنیتی اجازه ی چنین کاری رو به کاربر نده اما این دلیل بر زیر سؤال رفتن ماهیت و قدرت و کیفیت اون سیستم عامل نیست چراکه از اول اپل هیچ مانور و ادعایی رو بحث گیمینگ نداشته و امنیت پلتفرمش و داده های کاربر براش در ارجحیت بوده.
دیگه بحث می‌طلبید که در این تایم نیمه شب وقت بذارم تا جایی که میتونم بحث رو باز کنم و کامل توضیح بدم ثابت کنم تصوراتی که شما از کاربردها و رفع نیازهای حرفه ای که از سیستم عامل انتظار داری فقط محدود به مصارف گیمینگ نمیشه . احساس میکنم هرچیزی که لازم بوده بدون اغراق و بدون جاانداختن مطلب مهمی توضیح دادم . امیدوارم در جهت برطرف شدن ابهامات مثمر ثمر واقع بشه البته اگه منافع شخصی و تعصب کاذب اجازه بده 😉.‌‌‌‌
شرمنده که طولانی شد
شب خوش

Arrow

یبار آپدیت درست نداد این مایکروسافت واقعا گندشو دراورده

max03

لامصب ویندوز فقط شده باگ،یادمه از وقتی دارن ویندوز ۱۰ رو عرضه میکنن مشغول برطرف کردن باگ بودن،موندم چرا این باگ ها تموم نمیشه

Mandi

ای کاش مایکروسافت برای ویندوز ۱۰ از همون هسته ویندوز ۷ استفاده میکرد و فقط محیط کاربریش رو قشنگ میکرد!
واقعا ویندوز ۱۰ گه گداری خیلی اذیت می‌کنه
من این بیلد رو آپدیت کردم مشکل خاصی نداشتم تا این لحظه

Milad7

خیلی سنگینه

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)