ریلمی امروز و پس از یک کمپین تبلیغاتی بیوقفه از پرچمدار مجهز به دوربین ۶۴ مگاپیکسلی خودش رونمایی کرد. ریلمی ایکس تی (Realme XT) با دوربین ۶۴ مگاپیکسلی و اسنپدراگون ۷۱۲ رسما معرفی شد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
توان پردازشی Realme XT از طریق چیپست ۱۰ نانومتری اسنپدراگون ۷۱۲ بههمراه 4، 6 یا 8 گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه UFS 2.1 تامین میشود. مطابق روال معمول به لطف وجود درگاه اختصاصی کارت حافظه میکرو اسدی امکان ارتقا فضای ذخیرهسازی دستگاه وجود دارد.
باتری بهکارگیری شده در ریلمی ایکس تی نسبت به نمونه مورد استفاده در Realme X قدرتمندتر بوده و از ظرفیت 4000 میلیآمپرساعتی برخوردار است. کاربران با استفاده از آداپتور 20 واتی VOOC ارایه شده بههمراه گوشی قادر به شارژ کامل باتری ظرف مدت 80 دقیقه خواهند بود. ریلمی ایکس تی کماکان از الگوی طراحی اصیل و مرسوم Realme بهره گرفته و مجهز به پنل پشتی شیشهای خمیده و سهبعدی با خطوط نواری است. روکش شیشهای نیز از جنس گوریلا گلس ۵ خواهد بود.
قسمت جلویی Realme XT از یک نمایشگر 6.4 اینچی سوپر آمولد با رزولوشن 2340×1080 پیکسل میزبانی میکند. ظاهرا اسکنر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر دارای عملکردی بسیار سریع بوده و اندازه ناحیه حساس آن نیز ۲ برابر شده است. از جنبه نرمافزاری، Realme XT با سیستمعامل ColorOS 6.0 مبتنی بر اندروید ۹ عرضه میشود. همچنین مشخصه HyperBoost 2.0 احتمالا به بروز وقفههای کمتر و نمایش سریعتر فریمها حین اجرای بازیها کمک خواهد کرد. ابزار تندرستی دیجیتالی گوگل و حالت تاریک (Dark Mode) فراگیر در سراسر سیستم نیز سایر مشخصات این هندست را تشکیل میدهند. Realme وعده داده که بهروزرسانی اندروید 10 برای پرچمدار جدید این شرکت طی 3 ماهه نخست سال 2020 منتشر خواهد شد.
اما دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8، برگ برنده Realme XT بهشمار میرود. این دوربین از حسگر GW1 ساخت سامسونگ با اندازه 1/1.72 اینچ بهره میگیرد که در مقایسه با حسگر 48 مگاپیکسلی موجود بر روی گوشیهای رقیب تا 34 درصد بزرگتر است. حسگر 64 مگاپیکسلی به منظور ارائه تصاویر 16 مگاپیکسلی با پیکسلهایی به درشتی 1.6 میکرون از تکنیک خوشهبندی پیکسلی 4 در 1 استفاده میکند.
پرچمدار Realme بهصورت پیشفرض اقدام به ثبت تصاویر 16 مگاپیکسلی خواهد کرد. البته یک حالت خاص و فوقالعاده 64 مگاپیکسلی نیز در اختیار کاربران قرار دارد که به کمک آن میتوان تصاویری با رزولوشن 9216 در 6912 پیکسل را ثبت کرد. یک حسگر فوقعریض 8 مگاپیکسلی با میدان دید 119 درجهای، دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی و یک لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی با قابلیت ثبت جزئیات مناسب در فاصله 4 سانتیمتری، سایر دوربینهای پشتی اسمارتفون Realme XT را تشکیل میدهند. دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 نیز در قسمت جلویی گوشی مستقر خواهد شد.
قیمتگذاری Realme XT از معادل 200 یورو برای مدل مجهز به 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظهداخلی آغاز خواهد شد. نسخه دارای 6 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظهداخلی با قیمتگذاری 16999 روپیه (215 یورو) عرضه میشود؛ در حالیکه مدل مجهز به 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظهداخلی با برچسب قیمتی 18999 روپیه (240 یورو) روانه بازار خواهد شد. فروش این دستگاه از ظهر روز ۳ روز دیگر شروع میشود.
کمپانی Realme محصولاتی شامل Realme Buds بیسیم ویژه با قیمتگذاری 1799 روپیه (23 یورو)، یک کیس ویژه XT Iconic با برچسب قیمتی 399 روپیه (5 یورو) و یک پاوربانک 10 هزار میلیآمپرساعتی 18 واتی Realme با قیمتگذاری 1299 روپیه (16 یورو) را در اختیار مشتریان قرار خواهد داد.
نظر شما درباره ریلمی ایکس تی چیست؟
همیشه گفتم بازم میگم ؛ میان رده یا پایین رده هایی که از تعداد دوربین اصلیِ ۳-۴ و بعداً شاید ۵ گانه بهره میبرن ، در اکثر مواقع تمام اعمال و عملیات پردازشی فقط برعهده ی همون سنسور اصلی هستش و سایر سنسورها حکم سیاه لشکر رو ایفا میکنن و اون موارد بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره چرا که برترین بخشش از قضا همون سنسور اصلی و رنگی ۴۸-۶۴ مگاپیکسلی هستش که شرکت تولید کننده رو همین آپشن بیشترین مانور تبلیغاتی رو صورت میده .
ولی این موضوع در خصوص پرچمدارها به گونه ی دیگری هست، به عنوان مثال : شما یه پرچمدار رو در نظر بگیرین که دوربین اصلیِ ۴گانه داره . قطعاً حداقل یکیش سنسور رنگی هست(به خاطر این گفتم حداقل یک سنسور اصلی چون طبق خبرهایی که منتشر شده ، میت ۳۰ و میت ۳۰ پرو ۲ تا سنسور اصلیِ مجزا با رزولوشن یکسان ۴۰ مگاپیکسلی برای عکس برداری و فیلم برداری دارن) که همون سنسور اصلی هم محسوب میشه و سنسور دوم لنز اولتراواید ۱۲-۱۶ و یا ۲۰ مگاپیکسلی با زاویه دید بالاتر و با دریچه ی آپارچر(دیافراگم) بازتر از نمونه ی مورد استفاده در میان رده و پایین رده و در عین حال در کنار یک سنسور تله فوتو یا از نوع پریسکوپ با عملکرد فراتر از حد تصور و در نهایت به جای ۲ سنسور نخودیِ پرتره و بوکه(ماکرو) برای تشخیص عمق میدان و تفکیک دقیق سوژه از پس زمینه و اضافه شدن یکسری از قابلیت های تخمین اندازه گیری ، از یک سنسور TOF بهره میبره…
در مورد این گوشی هم نسبت به قیمتش، کانفیگ و مشخصات درخور توجهی داره. طراحیش هم مثبت ارزیابی میشه.
“در اکثر مواقع تمام اعمال و عملیات پردازشی فقط برعهده ی همون سنسور اصلی هستش”
نه خب موقعی که میخواید اولترا واید یا ماکرو بگیری بودن یک لنز جداگانه هرچند باحتی 8 مگاپیکسلی باشه خیلی کمک میکنه و بعضی اوقات اون دوربین اصلی کلاً تو پردازش نقشی نداره یا با تعامل با بقیه هست…
به هر حال در این میانرده ها 4 یا 3 دوربینه بودن بهتر از 2 دوربینه بودن(تجربه هم همین رو میگه)…
آره خب این موضوع مشخصی هست که زاویه ی دید و تحت پوشش لنز اولتراواید از زاویه ی واید سنسور اصلی بیشترِ که باعث میشه جزئیات بیشتری در کادر ثبت بشه و من هم مخالف موجود بودن سنسورهای اضافی نیستم ، اصل مطلب اینه ؛ رو همچین دیوایس های ارزان قیمتی، مهم ترین مؤلفه ای که بیشتر از سایر بخش ها مورد توجه خریدار قرار میگیره دوربین اصلی هستش و بیشتر از اون ۳ سنسور دیگه کاربرد داره.
به نظر من که از نوت۸ پرو بهتره .
این که همه مشخصاتش با اون سری کیو ک قرار بود محصول اقتصادی ریلمی باشه یکسانه
کسی میدونه اون مدل کیو روانه بازار جهانی میشه یا نه؟
سوال دیگ اینکه اصلا گوشیای ریلمی تو بازار کشورمون پیدا میشن یا نه؟
ظاهرا بد نیست
🙂