حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

چیپست مدیاتک i700 برای مصارف اینترنت اشیا رسما معرفی شد

نوشته

5 سال قبل | بدون دیدگاه | اینترنت اشیا، مدیاتک

مدیاتک از جدیدترین چیپست خود برای اهداف مربوط به اینترنت اشیا با نام i700 رونمایی کرد. این تراشه، جایگزین تراشه i500 بوده و نسبت به آن بسیار قدرتمندتر است. هم‌چنین، تراشه جدید مدیاتک با تمامی استانداردهای لازم برای قرارگرفتن در تلفن‌های هوشمند سازگاری دارد. می‌توان انتظار داشت که چیپست i700 را در دستگاه‌هایی مثل اسمارت دیسپلی‌ها، دوربین‌های امنیتی پیشرفته و سایر دستگاه‌های هوشمند خانگی و صنعتی مشاهده کرد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.

چیپست مدیاتک i700

چیپست مدیاتک i700

چیپست مدیاتک i700

تراشه مذکور دارای دو هسته برای پردازش مبتنی‌بر شبکه عصبی بوده که سرعت تشخیص چهره را نسبت به چیپست i500 حدود پنج برابر افزایش داده است. این تراشه از قابلیت Android Neural Networks نیز پشتیبانی می‌کند که یکی از محبوب‌ترین چارچوب‌ها برای یادگیری عمیق است.

تراشه جدید i700 توانایی پشتیبانی از یک دوربین 32 مگاپیکسلی یا دوربین دوگانه با لنز‌های 24 و 16 مگاپیکسل را دارد. ویژگی سنجش عمق تصاویر و تخمین فاصله نیز به وسیله موتور تعبیه‌شده در تراشه، امکانات جدیدی در اختیار دوربین می‌گذارد.

تخمین حالت‌ها و ردیابی حرکتی برای استفاده در نرم‌افزارهای سلامتی و هوش مصنوعی نیز از قابلیت‌های این تراشه به شمار می‌روند. علاوه‌بر موارد بیان‌شده، قابلیت پشتیبانی از فیلمبرداری تا 120 فریم‌بر‌ثانیه نیز این امکان را به تراشه می‌دهد تا از حرکت سریع اشیا نیز فیلمبرداری آهسته داشته باشد.

i700 از سیستم‌عامل اندروید پشتیبانی می‌کند. این پردازنده دارای 8 هسته پردازشی شامل دو هسته Cortex-A75 با فرکانس کاری 2.2 گیگاهرتز و 6 هسته Cortex-A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز است. در بخش گرافیکی پردازنده نیز تراشه IMG PowerVR GM 9446 با سرعت 970 مگاهرتز تعبیه شده و توانایی پشتیبانی از رم 8 گیگابایتی LPDDR4x تا سرعت 1866 مگاهرتز را داراست.

در بخش ارتباطات نیز این تراشه قادر به پشتیبانی از استانداردهای (Wi-Fi 5 (2×2 802.11ac و بلوتوث نسخه 5 است. در این چیپست یک مودم Cat. 12 LTE هم برای استفاده تلفن‌های هوشمند تعبیه شده است.

تراشه جدید شرکت مدیاتک بسیار قدرتمند بوده و این شرکت قصد دارد تا از این تراشه برای استفاده در کنترل خانه‌های هوشمند، تشخیص چهره برای پرداخت‌های الکترونیکی، دستگاه‌های سرگرمی، تناسب اندام و حتی وسایل نقلیه خودکار در کارخانه‌ها و انبار‌ها (مانند روبات‌های موجود در انبارهای آمازون) بهره ببرد.

این چیپست در سال 2020 میلادی عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این تلاش مدیاتک چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)