حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

هجوم ملخ ها به ۶ استان جنوبی ایران

نوشته

5 سال قبل | 2 دیدگاه | اخبار داخلی

سازمان خوار و بار جهانی(فائو) اعلام کرد که وضعیت ایران در حال حاضر از زرد به نارنجی تغییر کرده است. این به این معنا است که حمله ملخ‌ها و گستردگی آن می‌تواند آسیب جدی به باغ‌ها و مزارع وارد کند. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره هجوم ملخ ها به ۶ استان جنوبی ایران صحبت کنیم.

بنابر گزارش‌ها، در روزهای اخیر دسته بزرگی از ملخ‌ها بعد از بارندگی‌ها به ایران آمده و ۶ استان را درگیر کرده‌اند. محمدرضا درگاهی، رئیس سازمان حفظ نباتات ایران با ابراز نگرانی از حمله ملخ‌ها گفته است با وجود نامه نگاری و درخواست وزیر جهاد کشاورزی در سال گذشته با وزیر کشور و سازمان مدیریت بحران در این باره، این درخواست بی پاسخ مانده است.

رئیس سازمان حفظ نباتات ایران به خبرگزاری تسنیم گفته که وزیر جهاد کشاورزی دوباره نامه‌ای را به مقامات ارسال کرده تا اعتبارات لازم برای مبارزه با ملخ‌ها پرداخت شود.

شیطنت عربستان در هجوم ملخ ها به ایران و احتمال قحطی در ۶ استان

گزارشها حاکی است که در حال حاضر در برخی از استان‌ها ۳۶ ماشین سم پاش در حال سمپاشی مناطق هستند. سازمان حفظ نباتات در بهمن ماه سال گذشته اعلام کرده بود که برای مقابله با این آفت ۷ فرودگاه در بوشهر برای سم پاشی ایجاد شده است. اما مشخص نیست ایران چه تعداد هواپیمای سم پاش در اختیار دارد.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: “ملخ‌های صحرایی که به ۶ استان جنوبی کشور حمله کرده اگر کنترل نشوند امنیت غذایی کشور را به خطر می‌ا ندازد، هنوز اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای مقابله با این آفات تخصیص نیافته است.”

هجوم ملخ ها به ایران

هجوم ملخ ها به ایران

هجوم ملخ ها به ایران

این ملخ‌ها از نوع صحرایی یا دریایی هستند که از خطرناک‌ترین نوع ملخ هستند و با باد‌های مرطوبی که از شبه‌جزیره عربستان به سمت ایران در جریان است آمده‌اند و به زمین‌های زراعی خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان حمله کرده‌اند.

حمید دولتی، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفته است این ملخ‌ها با توجه به قدرت پروازی بالا، ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلومتر در روز را طی می‌کنند که در صورت وزش باد موافق، می‌توانند روزانه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلومتر طی مسافت داشته باشند.

خبرگزاری ایرنا نیز گزارش کرده که ملخ‌های صحرایی به سه هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی و مراتع چابهار حمله کرده‌اند.

محمود چالاکی، معاون مدیریت کنترل و مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات ایران گفت که ستاد مبارزه با ملخ در ستاد سازمان حفظ نباتات، ستاد استانها، شهرستان‌ها برای شناسایی مناطق آلوده فعال شده است.

براساس اسناد و گزارش‌ها، آخرین حمله گسترده ملخ‌ها به ایران به سال‌های ۱۳۴۰ و ۱۳۴۲ باز می‌گردد که خسارات بسیاری نیز به همراه داشت.

اشتراک در
اطلاع از
2 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Cyrus

ما از خدا تقاضای تایم اوت میخواستم😐✋🤲

Cyrus

ببخشید
می خواییم

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)