طبق شایعات منتشر شده، اسنپدراگون 670 یکی از نخستین پردازندههای کوالکام خواهد بود که با لیتوگرافی 10 نانومتری عرضه خواهد شد. احتمالا زمان عرضه این پردازنده اوایل سال 2018 میلادی باشد. در ادامه با ترنجی همراه باشید.
پردازنده اسنپدراگون 670 دارای 8 هسته میباشد که 2 عدد از آنها بسیار قوی (با هستههای نسل سومی Kyro 360) و 6 عدد نیز ضعیف میباشند که در استفاده روزمره فعال خواهند شد. پردازندههای اسنپدراگون 835 و 660 با اینکه هشت هستهای میباشند اما دارای چینش 4 هسته قوی و 4 هسته ضعیف به همراه هستههای نسل دوم Kyro هستند. انتظار میرود هستههای نسل سوم علاوه بر افزایش IPC، کاهش میزان مصرف انرژی را هم با خود به همراه داشته باشند.
پردازنده مذکور از فناوری DynamIQ کمپانی ARM استفاده خواهد کرد که دو هسته قوی آن با Cortex A75 و 6 هسته ضعیفتر آن از Cortex A55 بهره خواهند برد. این فناوری جانشین big.LITTLE میباشد که پیشتر در پردازندهها به کار میرفت و طبق پیشبینیها بسیار سریعتر و منعطفتر خواهد بود. علاوه بر این در این پردازنده از نسل ششم تراشههای گرافیکی Adreno استفاده خواهد شد. (در حال حاضر تمام پردازندههای اسنپدراگون از سری پنجم تراشههای گرافیکی Adreno استفاده میکنند)
اسنپدراگون 670 بر اساس فناوری ساخت 10 نانومتری بهبود یافته سامسونگ یعنی LPP ساخته خواهد شد. لازم به ذکر است که LPP فناوری ساخت بهبود یافتهای میباشد که از نسل قبلی خود یعنی LPE که در اسنپدراگون 835 و اگزینوس 8895 به کار رفته، کم مصرفتر خواهد بود.
دیدگاه شما چیست؟ آیا این پردازنده میتواند عملکرد گوشیهای هوشمند میانرده را دگرگون سازد؟
عجب غولیه.
بنظرم همین پردازنده تا دو سال از پس تمام برنامه و بازی ها براحتی بر میاد و نیازی به 845 با اون قیمت گرونش نیست، دیدید که جی6 الجی بخاطر پردازنده ضعیف تر تقریباً 700 تومن ارزونتر بود و اگه بخاطر سنسور کوچیک و قدیمی دوربینش نبود حتماً میخریدمش
فکر میکنم دیگه توی دنیای گوشی فاصله ای ان چنانی بین میان رده ها و بالا رده ها وجود نداره
فکر میکنم دیگه توی دنیای گوشی فاصله ای ان چنانی بین میان رده ها و بالا رده ها وجود نداره البته که همچچنان بحث کاهش مصرف در میان رده ها بهتر از بالارده ها مدیریت شده