اچ تی سی ۱۰ در مقابل می نوت ۲! رقابتی که تفاوت های زیادی در دستگاه های انتخاب شده وجود دارد و انتخاب برای شما کار ساده ای خواهد بود، کافی است بدانید از موبایل خود چه انتظاراتی دارید. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا در پنج رای گیری برنده را مشخص کنیم.
در زمینه طراحی باید گفت نمونه شیائومی خاص تر و به روزتر است. در حقیقت در توصیف آن از عنوان گلکسی نوت ۷ با برند شیائومی یاد می کنند، نمایشگر دو لبه خمیده و قاب پشتی دستگاه که به همین شکل است طراحی متقارن و زیبایی را ارایه می کند.
اچ تی سی اما طراحی خشن فلزی را ترجیح داده و دستگاهی بسیار محکم و زیبا طراحی کرده است که علاقه مندان به آلومینیوم را شیفته خود می کند. حاشیه تصویر کمتر در نمونه شیائومی اما برتری مشخص آن در ارگونومی است
[poll id=”25″]
نمایشگر دو لبه خمیده FHD و بزرگ یا نمایشگر QHD تخت کوچک؟ نیاز شما چیست؟
[poll id=”26″]
دوربین جایی است که شیائومی تقریبا دو برابر نمونه اچ تی سی رزلوشن تصویر ارایه می دهد اما در مجموع کیفیت خروجی نمونه اچ تی سی مشخصا بهتر است.
[poll id=”28″]
سخت افزار نمونه شیائومی قدرتمند تر و به روز تر است اما در مجموع در عملکرد کلی می توان گفت که تفاوت زیادی وجود ندارد.
[poll id=”29″]
ارزش در برابر قیمت جایی است که نمونه اچ تی سی با قیمت زیر دو میلیون تومان می تواند گزینه بهتری باشد اما می نوت ۲ با قیمت بالای ۲ میلیون تومان خاص بودن را به شما می دهد. انتخاب شما چیست؟
[poll id=”30″]
به یاد داشته باشید که این رای گیری همزمان در کانال تلگرام (@toranji) و صفحه اینستاگرام (Toranji) ترنجی نیز فعال بوده و ومجموع آرا برای پیروزی هر دستگاه مد نظر است. مدت زمان رای گیری ۴۸ ساعت پس از انتشار مطلب خواهد بود. همچنین قابل ذکر است که در قرعه کشی هدیه ویژه لیگ ترنجی ۲۰۱۶ تنها کاربرانی که در بخش نظرات به بیان دیدگاه خود می پردازند، شرکت داده خواهند شد.
به غیراز دوربین بقیه می نوت ۲ . ارزش در برابر خرید هم چون می نوت ۲ رسما وارد نمیشه قیمتش بالاست . در کل می نوت ۲ جذابتره.
انتخاب من از بین این دوhtc10
دوستانی که با نوت کار نکردن فقط کافیه یک بار دستشون بگیرن این گوشیو بعد بیان نظر بدن در مورد htc
رابط کاربیش کپی پیس فوق حرفهای از اپل هست
حتی بدون کوچک ترین مکس ! تاکیید میکنم بدون کوچک تریییییین مکس و تاخیر
HTC 10.
htc 10 یه چیز دیگست
هرچند می نوت ۲ گوشی خوبیه ولی htc 10 یه چیز دیگه اس…
Htc 10??
از نظر نواوری می نوت ۲ بهتره ولی از نظر اصالت و کیفیت قطعا htc
حتی توی سخت افزارم به اچ تی سی رای دادم!چون میدونم چطوریه اچ تی سی!
این گوشی باید با برندای بزرگ تر مث سامسونگ یا اپل مقایسه بشه بنظرم!
البته چیزای دیگه ایم که اچ تی سی داره سنس و صدا و سنس،کیفیت ساخت که شاید بشه همون طراحی گفتشو اپدیت های خوب.
سلام دوستان با ی تحقیق ساده میشه فهمید که:
اولین گوشی اندروید HTC بوده.
اولین گوشی ویندوز HTC بوده.
اولین سازنده اثر انگشت HTC بوده.
اولین گوشی فلزی HTC بوده.
اولین شرکتی که مدار آنتن رو ، رو طراحی پیاده کرد HTC بوده.
سازنده اولین دوربین دوگانه HTC بوده.
تکنولوژی اولترا پیکسل برای HTC بوده.
اولین صدای دالبی برای HTC بوده.
بازم بگم……
پس HTC 10 صد در صد بهتره.?
شیائومی گوشی خوبیه . ولی . رابط کاربری سبکتر و اصالت اچ تی سی رو ترجیح میدم