صفحهنمایش ضد جاسوسی یکی از خلاقانهترین تکنولوژیهایی است که کاربران کامپیوترهای شخصی بهویژه لپتاپها میتواند از آن در جهت افزایش حریم خصوصی خود بهره ببرند. کمپانی نامآشنا HP که هماکنون از پیشتازان عرصه تولید لپتاپها به شمار میرود، موفق به طراحی و عرضه نسخه جدیدی از صفحهنمایش ضد جاسوسی شده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید.
از مزایای بیشمار لپتاپها میتوان به قابلیت حمل، وزن پایین و بسیاری کاربردهای دیگر که کامپیوترهای قدیمی و انواع کیسها از ارائه آنها بازماندهاند، اشاره نمود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی رعایت حریم شخصی یکی از نکات بسیار مهمی است که هر کاربر در جهت حفظ اطلاعات شخصی خود ملزم به رعایت آن است.
لپتاپها به دلیل ماهیت فیزیکی و در دسترس بودن همیشگی در معرض خطر بیشتری برای به سرقت رفتن اطلاعات و جاسوسی هستند از اینرو سناریو حفاظت از حریم شخصی در لپتاپها رنگ و بوی خاصی دارد. از آنجایی که کاربران زیادی برای حفاظت از اطلاعات شخصی خود در لپتاپها با مشکلات زیادی مواجه بودند، کارشناسان کمپانی HP دستبهکار شده و اقدام به طراحی و تولید محصولی بسیار جالب و خلاقانه کردند.
صفحهنمایش ضد جاسوسی شرکت HP به نحوی توسعهیافته پنل های ضد جاسوسی و فیلترهای حفاظت از اطلاعات در برابر جاسوسی اشخاص سوم است اما برخلاف پنل های قدیمی که با نصب بر روی مانیتور تأثیر بهشدت منفی بر روی میزان نور و وضوح تصویر داشت این صفحهنمایش ضد جاسوسی وضوح دید کاربر را بهبود میبخشد.
راهحل نسل جدید صفحهنمایش ضد جاسوسی برای جلوگیری از نگاههای زیرچشمی سایر افراد و حفظ حریم شخصی بسیاری از مشکلات فیلترهای ضد جاسوسی سنتی را حل نموده است. یکی از اقداماتی که اچ پی برای تولید این صفحهنمایش ضد جاسوسی انجام داده، همکاری ویژهای با کمپانی چند ملیتی ۳M است. فناوری حاصل از همکاری این دو شرک بزرگ این امکان را برای کاربران لپتاپها فراهم میآورد که تنها کسانی توانایی دیدن صفحهنمایش لپتاپ را داشته باشد که بهطور کامل پشت مانیتور قرار گیرند.
اگر شما دیده مستقیم خود را نسبت به مانیتور تغییر داده و بهصورت زاویهدار به مانیتور نگاه کنید چیزی جز یک صفحه تاریک و مات نخواهید دید و این موضوع بدان معناست که اگر شخصی در حال نگاه کردن زیرچشمی به لپتاپ شما باشد از دیدن اطلاعات شما ناکام خواهد ماند!
او پی صفحهنمایش ضد جاسوسی خود را به نحوی طراحی کرده که با فشردن یک دکمه از صفحهکلید فعال یا غیرفعال گردد که این ویژگی کاربران را قادر میسازد تنها در مواقع لزوم از حالت فیلترینگ ضد جاسوسی صفحهنمایش بهره ببرند. اچ پی خبری خوش را به کاربران نوت بوک های خود نوید میدهد و آن مجهز شدن دو محصول این کمپانی با نام های EliteBook 1040 و EliteBook 840 به تکنولوژی صفحهنمایش ضد جاسوسی است.
[su_button url=”http://www.ubergizmo.com/2016/08/hp-has-made-a-laptop-screen-that-protects-you-against-spying/” target=”blank” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]ubergizmo[/su_button]
همینجور ناخودآگاه یاد Z و Z1 افتادم
فقط مشکل صفحه نمایش های گوشی سونی این بود که دکمه اختصاصی نداشت که فعال یا غیر فعال بشه کلا ضد جاسوسی بودن