اکسپریا زد ۵ بر خلاف خیلی از پرچمداران امسال، نمایشگر QHD ندارد و نقش دستگاهی با نمایشگر پر پیکسل را به برادر بزرگترش یعنی اکسپریا زد ۵ پریمیوم محول کرده است. اکسپریا زد ۵ پریمیوم دارای چگالی تصویر ۸۰۶ پیکسل در هر اینچ مربع است و اکسپریا زد ۵ تنها به چگالی تصویر ۴۲۸ پیکسل در هر اینچ مربع بسنده کرده است.
این یک موضوع منفی نیست و واقعا چگالی تصویر +۴۰۰ پیکسل در هر اینچ مربع هم آنقدر خوب هست که برای هر کاری بهترین باشد. شاید چگالی تصویر بالا برای عینک های واقعیت مجازی خیلی عالی باشد اما باید به نیاز خود نگاه کنید، آیا فقط “دوست دارید” که نمایشگر QHD داشته باشید یا می خواهید که یک نمایشگر با کیفیت خوب زیر انگشت شما باشد؟
نمایشگر اکسپریا زد ۵ یکی از بهترین IPS LCD هایی است که در بازار می توان یافت. روشنایی آن در حالت حداکثر دستی بسیار خوب است اما هنوز در حالت خودکار، روشنایی کمی کمتر از حد انتظار تنظیم می شود. خوانایی زیر نور خورشید خیلی خوب است و از این نظر مشکلی نخواهید داشت.
گرمای رنگ سفید حتی بهتر از اکسپریا زد ۳+ (همان زد ۴) و خیلی خیلی بهتر از اکسپریا زد ۳ است، بری درک بهتر این موضوع تصویر زیر را حتما ببینید:
خیلی خوب آنکه در بخش تنظیمات نمایشگر شما می توانید گرمای رنگ سفید را تنظیم کنید. زوایای دید خیلی خوب است و طبق معمول در زوایای معقول فقط به مشکل برنخواهید خورد. عمق رنگ مشکی مثل همه نمایشگر های دارای نور پس زمینه عالی نیست اما از این نظر در دسته IPS ها می تواند جز بهترین ها قرار بگیرد.
فناوری Triluminos و موتور پردازش تصویر X-Reality هم به نمایشگر دستگاه کمک می کند تا کنتراست بالاتر و تصاویر زنده تر دیده شود. فناوری Triluminos حاصل توسعه پنل های نقاط کوانتومی توسط سونی است و این باعث می شود رنگ ها زده و شاداب باشد.
موتور پردازش تصویر X-Reality کنتراست تصویر و شارپ بودن آن را بالا می برد و محتوای زیر رزلوشن FHD را تا این رزلوشن بالا می برد تا خروجی شفافی را روی نمایشگر FHD داشته باشید. صفحه لمسی اکسپریا زد ۵ تا ۱۰ لمس را همزمان را پشتیبانی می کند و از نظر چند لمسی هیچ مشکلی وجود ندارد. از دیگر قابلیت های مربوط به صفحه لمسی اکسپریا زد ۵ می توان به دابل تپ تو آنلاک و لمس قوی برای لمس با دستکش اشاره کرد.
در مجموع اکسپریا زد ۵ دارای یکی از بهترین نمایشگرهاست و می تواند نقطه قوت اکسپریا زد ۵ باشد.
fسلام اقا چرا بحث با سامسونگ اخه
اون در حد سونی نیست ..
تویوتا و هیوندای قابل مقایسه نیستن
سامسونگیا همشون بچه مدرسه یی ان که نمیدونن تو وال دیگه نظر ندن . همونایی ان که تو فیس بوک میزنن شغل مدلینگ خخخخخ
عزیزان سه جمله فقط
سامسونگ پلاستیک رم نمیخوره دوربین بیرونه . بیشترین اشغال رم در پرچمداراش و دوربین سونی . رنگ دورش میریزه یعنی کیفیت ۰ در اس۶ و نوت۵ . رابط کاربری سبز ابی قرمز در حد بچه های کوهای الپ :yahoo: :yahoo:
الجی g4 ماشین لباسشویی ساز . دوربین هیچی . باطری اففتضاح . اثر انگشت با هواویی پشت ( در یه سطح ) و ….
سونی خاص برا کسایی که سنشون بالاست و میدونن برند چیه . چون از قدیم تا جدید یه اسم بوده که باعث کلاس و خاصیته یه منزل میشده با حظورش . سونی یعنی زاپن پس وقتتونو برای بحث با این ترولای مدلینگ که از صفحشون کوچ کردن هدر ندید
یا حق
سلام
من می خوام یه گوشی تهیه کنم.
بین ۶s iphone و sony z5 موندم. امروز رفتم پایتخت. بعضی از فروشندگان می گفتند که سونی تو ایران دردسر سازه و مثل اپل خدمات نمی ده. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.