دیشب، ۹۴/۰۵/۱۰ با هم نقد و بررسی سیستمعامل ویندوز ۱۰ را خواندیم. ترنجی همواره سعی میکند تا علاوه بر فاکتور سرعت و بهروز بودن، کیفیت مطالب را در شان مخاطبین محترمی همچون شما، نگاه دارد. هر کاری هر چقدر بزرگ و عالی همواره کاستیهایی دارد و این اجتنابناپذیر است. در بررسیهای ترنجی سعی میکنیم تا خود را به جای یک کاربر که میخواهد این دستگاه را بخرد یا درباره آن تحقیق کند قرار دهیم و تمام فاکتورهای مهم را در بررسی بیاوریم اما شاید همچنان موردی مانده باشد به ذهن ما نرسیده یا از قلم افتاده باشد. سری پستهای “پرسش و پاسخ” بعد از هر نقد و بررسی منتشر خواهد شد و در آن ما به سوالات شما درباره این دستگاه پاسخ خواهیم داد. امروز نوبت به پرسش و پاسخ مایکروسافت ویندوز ۱۰ است.
شرایط این پست از این قرار است و امیدواریم برای نظم بیشتر، آنها را رعایت کنید:
امیدواریم که در ترنجی بتوانیم اطلاعات صحیح و موثق را به شما بدهیم تا کمک کوچکی در تصمیمگیری صحیح به شما کرده باشیم. این شما و این تریبون پرسش و پاسخ ترنجی!
با عرض سلام و خسته نباشید
من کاربر ویندوز ۸ اوریجینال بودم و حدود ۸ ماه پیش به ویندوز ۱۰ بتا آپدیت کردم
سرعت کامپیوتر به شدت پایین اومده کلا خیلی کند کار میکنه تو همه چی حتی یه کپی پیست ساده و بالا اومدن کامپیوتر
الان هم ویندوز هر روز خودش رو آپدیت میکنه
اما هنوز ورژن بتا هستش
میتونید راهنمایی کنید منو که چجوری برگردم به ورژن ۸.۱ ؟
تو قسمت ستینگ یه جا هست واسه ریکاوری و این چیزا
اما اونجا هم نمیذاره برگردم به ورژن قبلی و میگه باید اکانت هایی که ساختی رو پاک کنی در صورتی که فقط یه اکانت رو لپتاپ هست که اونم خودمام !
من ویندوزم از soft98 گرفتم و اکتیو کردم من اگر آپدیت کنم مشکلی برام پیش نمیاد چون ویندوز ۷ میگفتند کند میشه یا مشکل برات پیش میاد چون کرک شده است
من ویندوزم از soft98 گرفتم
۱_آپدیت کردم سرعت بالا اومدن سیستمم اومده پایین داخل سیستم خوبه فایل های اپدیت ویندوز و آپدیت درایور به چه آدرسی میرند میخواهم فایل ها رو یه جا بریزم و بعد unistall کنم شاید بهتر شد نظرتون چیه چیکار کنم میتونم ویندوز رو ریسیت کامل کنم.
۲_ سیستم من ۴ گیگ رم داره و ۶۴ بیت نصب کردم فایل windows.old داشتم با برنامه unlock کامل پاک کردم آیا مشکل از اون نیست
سلام اقای رحمانی وقتتون بخیر.
قبل از عنوان کردن سوالم تمام نظراتو خووندم اما حتی یک نفر هم به این سوال اشاره نکرده بود.
اقا از یکی از دوستانم شنیدم در نسخه ی enterprise ویندوز ۱۰ قابلیت لغو اپدیت های خودکار (بدون استفاده از ترفندهای ارایه شده) وجود داره. اما در نسخه ی pro چنین چیزی نیست. شما که enterprise نصب دارین، چنین چیزی صحت داره؟
سلام دوست من
راستش من میدونستم این امکان رو نداره منتها شما فرمودید کنجکاو شدم یه مرور دیگه کردم. این عکسای سیستم خودم تقدیم به شما. هیچ امکانی برای این کار متاسفانه نیست
http://imgur.com/a/LvMw3
ممنون از پاسختون.
ببنید طبق اعلام خود مایکروسافت نسخه ی enterprise فقط چند قابلیت direct access, windows to go, locker Brandcache, Start screen control with goroup policy, granular ux control رو اضافه تر از نسخه ی pro به همراه داره.
https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/Compare
با این اوصاف:
۱٫ اگه میشه لطفاً بگید که قابلیت هایی که نام برده شده اصلاً چه نقشی ایفا میکنن؟ و اصطلاحاً به چه دردی میخورن؟
۲٫ به نظرتون نسخه ی enterprise قابلیت های دیگه ای هم علاوه بر موارد ذکر شده، نسبت به نسخه ی pro به همراه داره؟
ممنون از پاسخگوییتون :rose:
خواهش می کنم وظیفه ست. راستش این قابلیت ها همونطور که از نام ورژن ویندوز هم پیداست ویژه استفاده های سازمانی و کاربران حرفه ای ویندوز هستش و به عنوان نمونه با قابلیت Windows to go می تونید ویندوز رو روی یک فلش ۶۴ گیگایتی نصب کنید و اون رو روی سیستم هایی که سخت افزار مشابه سیستم شما دارند رو اجرا کنید در واقع کل ویندوز بر روی فلش کپی میشه جدا از اون بحث امکان نصب از طریق فلش این با اون ارتباطی نداره
سایر بخش های مانند control with goroup policy مربوط به تنظیمات خاصی هستش که میشه روی بخش هایی مانند استارت منو اعمال کرد و فکر نمی کنم برای کاربران عادی چندان کاربردی داشته باشه. شما در صورتیکه این قابلیت ها براتون کاربردی نداره میتونید از همون نسخه پرو استفاده کنید حجم به مراتب کمتری هم داره برای دانلود فایل iso
موفق باشید
اقای رحمانی اصلاً بحث حجم نیییییست. اگه واقعاً نسخه ی enterprise چیز زیادی نسبت به نسخه ی pro نداشته باشه، واقعاً چه دلیلی داره که بهای نصب کردن ویندوز ۱۰ enterprise کرکی رو به جون خرید در حالی که خیلییی راحت میشه نسخه ی pro official و تایید شده ی خود مایکروسافت رو داشت. (بدون نیاز به کرک کردن).
شما ببینید الان خیلی راحت میشه یه ویندوز ۷ ultimate نصب کرد، با windows loader کرکش کرد و بعد هم به صورت قانونی و تایید شده به ویندوز ۱۰ pro ارتقاش داد و از داشتن یه ویندوز اورجینال لذت برد.
(نهایتاً بعد از نصب هم با reset کردن ویندوز میشه همه چیز رو به قول شما تر و تمیز کرد)
میتونم بپرسم شما خودتون چرا ویندوز enterprise کرکی نصب کردین؟
واقعاً چیز به درد بخوری نسبت به نسخه ی pro برای شما داشته که از خیر ویندوز اریجینال کرک نشده گذشتین؟
یا شاید هم به جز قابلیت هایی که تو سایت مایکروسافت عنوان شده قابلیت های بیشتر دیگه ای داره. درسته؟
ممنون میشم ازتون برام توضیح بدین :heart: :rose:
آقای رحمانی عزیز متاسفانه یه نکته به غلط داره انتشار پیدا میکنه لطفا با دقت دوباره سایتهای معتبر خارجی رو جستجو نمایید
یکسال کاربران ویندوز اریجینال ۷ و ۸ فرصت دارند به رایگان به ویندوز ۱۰ کوچ کنند و بعد از آن مادام العمر این لایسنسشون معتبره و اگه ازین فرصت یکساله استفاده نکنند باید هزینه ارتقا رو بپردازند ( ولی متاسفانه در این سایت و برخی سایتهای ایرانی دیگه عنوان شده بعد از ارتقا یکسال فقط لایسنس معتبره و بعد یکسال باید هزینه پرداخت بشه و این کاملا اشتباهه)
با تشکر
سلام.من ویندوز ده نسخه pro رو نصب کردم وقتی میخوام نسخه جدید کام پلیر رونصب کنم اررور میده چندتا بازی هم نصب کردم قبلا رو ویندوز ۷ اجرا میشدن ولی رو ۱۰اجرا نمیشن مثلا بازی:gta v….call of duty aw…dragon age..
بازی های قدیمی اجرا میشن ولی با بازی های جدید مشکل داره
راهنمایی کنید ممنون میشم
عرض سلام و خسته نباشید.
فونتهای گوگل کروم و اینترنت اکسپلور لپ تاپ من عوض شده و قابل خواندن نیست
اگر راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
http://www.4shared.com/photo/97zlPI8qce/2015-12-25_16-45-46.html
eslampour@gmail.com
باسلام و احترام خدمت مهندس عزیز
ویندوز ۱۰ من از وقتی نصب کردم حجم فایل های منتقل شده بین درایو ها رو نشون نمیده و به هیچ وجه نمیشه فهمید که مثلا حالا که کپی , پیست کردم , چند درصدش رفته و چقدرش مونده تا عملکرد کامل بشه
اگه لطف کنی و راهنماییم کنی ممنون میشم
باتشکر
سلام
من ویندوزم سون هستش الان می خواستم وبندوز ۱۰ رو از روی دی وی دی که امروز از بازار خریدم نصب کنم اما بعد از کلیک روی upgrade این پیغام برام میاد:
The computer started using the windows installation media and restart your computer so that windows starts normally .then insert the installation media and restart the upgrade.
الان باید چیکار کنم بشه ویندوز رو نصب کرد . لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه اگر بتونید زود به من جواب بدید ممنون میشم.
مرسی