محققان بارها ثابت کردهاند دارونماهایی که تنها به جای داروهای واقعی به خورد افراد داده میشوند اما تاثیر آنها را ندارند، گاهی به اندازه داروهای حقیقی و حتی بیشتر از آن میتوانند بر محو شدن درد تاثیر بگذارند.
از نظر آنها، تلقینی که بیمار به خودش میکند، میتواند یک داروی دروغین را هم موثر کند. گرچه تاثیر داروی ضدالتهابی ایبوپروفن در کاهش درد ثابت شده و نمیتوانیم او را دارونما تلقی کنیم، اما پژوهشگرانی که تاثیر داروی طبیعی را بررسی میکنند، میگویند گاهی با مصرف خوراکی و موضعی برخی از این داروها میتوانید خودتان را از خوردن مسکنهایی مثل ایبوپروفن و ژلوفن بینیاز کنید.
دردهای مفصلی و ناشی از آرتروز شما را کلافه کرده است؟ در این صورت میتوانید سراغ داروهای طبیعی بروید که به اندازه ایبوپروفن در کم کردن درد شما تاثیرگذار هستند. شما میتوانید با مصرف گیاه جینسینگ، این دردها را کم کنید و با استفاده از خاصیت ضدالتهابی و ضد دردش، هم استخوانهایتان را آرام کنید و هم اثری که داروهای حاوی کورتون برای کم کردن التهاب بافتها روی بدنتان میگذارند را ایجاد کنید.
جریان خون ضعیف هم میتواند یکی از دلایل درد کشیدن شمایی که با بیماریهای التهابی دست و پنجه نرم میکنید، باشد و مصرف ایبوپروفن هم کمک چندانی به برطرف شدن این اختلال نمیکند. اما اگر مشکل شما از تنبلی جریان خونتان ناشی شده، با مصرف کندر میتوانید اختلال به وجود آمده را برطرف کنید. کندر که یکی از گیاههای بومی جنوب شرقی آسیا است، هم التهاب اندامهایی که باعث کلافه شدنتان از درد شدهاند را کم میکند و هم با بهبود گردش خون در بدنتان، حال شما را بهتر میکند.
تاثیر روغن ماهی و دیگر خوراکیهای حاوی اسیدهای چرب و امگا۳ در مبارزه با پوکی استخوان و ورم مفاصل بارها در بررسیهای پژوهشگران ثابت شده است. روغن ماهی که به صورت موضعی و خوراکی میتواند مصرف شود، یک ضدالتهاب قوی است که گاهی بهعنوان جایگزینی مناسب برای ایبوپروفن معرفی میشود. البته خواص این روغن محبوب به کم کردن التهاب و درد محدود نمیشود و برخی بررسیها از تاثیر آن در درمان یا تسکین بعضی بیماریهای روانی خبر میدهند.
شما هم شنیدهاید درد ضربدیدگی پا را میتوان با ضماد کردن زردچوبه روی آن کم کرد؟ دلیل چنین اتفاقی وجود کورکومین در این ادویه است. یکی از مفیدترین ترکیبهای موجود در زردچوبه کورکومین است که گذشته از خاصیت ضد ویروسیاش، ضدالتهاب هم هست و میتواند دردهای ناشی از التهاب را به سادگی تسکین دهد. زردچوبه علاوه بر همه خاصیتهایی که گفتیم، یک ادویه ضدقارچ است و مصرف آن در غذاهای مختلف بهخاطر خاصیت آنتیاکسیدانیاش میتواند شما را در برابر انواع سرطانها بیمه کند.
روماتیسم مفصلی میتواند انجام کارهای ساده را هم برای مبتلایانش دشوار کند. اما چاره آرام کردن دردهای روماتیسمی، مصرف ایبوپروفن نیست. شما با گیاه پنجه گربه که این روزها پایش به عطاریهای ایران هم باز شده، میتوانید التهاب مفاصلتان را کم کنید و کمتر بهخاطر آرتریت روماتوئید و بیماریهای ناشی از التهاب بافتها درد بکشید. البته گرچه این گیاه جزء گیاهان بیخطر و غیرسمی طبقهبندی شده، اما بهتر است درصورتیکه قصد مصرف آن را دارید، در مورد میزان مصرفش با متخصص طب سنتی مشورت کنید.
چند سالی است که آلوئهورا به سبد غذایی برخی خانوادههای ایرانی وارد شده و از خاصیتی که برای پوست و مو دارد گرفته تا تاثیرش بر کاهش قند خون و درمان مشکلات گوارشی، همه آن را به یک گیاه دارویی محبوب تبدیل کردهاند. به عقیده محققانی که گیاهان دارویی را بررسی میکنند، آلوئهورا هم میتواند یک مسکن خوب برای کسانی که از دردهای ناشی از التهاب شکایت میکنند باشد.
زنجبیل تنها در روزهایی که سرماخوردگی و درد گوش و گلو کلافهتان کرده به شما کمک نمیکند؛ این گیاه ضددرد و ضدالتهاب سالهاست در کشورهای آسیایی بهعنوان دارویی برای آرام کردن علائم PMS یا سندرم پیش از قاعدگی استفاده میشود. کافی است در روزهای قاعدگیتان ۴ وعده ۲۵۰ میلیگرمی از آن را مصرف کنید تا درد و سنگینی ناشی از pms کمتر آزارتان دهد.
شاید تاثیر استفاده از روغن زیتون به سرعت قرص ایبوپروفن خودش را نشان ندهد، اما این داروی طبیعی هم از نظر متخصصانی که گیاهان دارویی را مطالعه میکنند، در گروه داروهای ضدالتهاب قرار دارد. بررسیها حاکی از این است که روغن زیتون هم یک ضدالتهاب قوی است که میتواند جای ایبوپروفن را در خانه شما بگیرد.
گیاه ریحان تنها یک چاشنی خوب برای غذاهایی که میپزید نیست. ریحان هم پیری زودرس را از شما دور میکند و هم به دردهای ناشی از تورم و مشکلات التهابی، مجالی برای آزار دادنتان نمیدهد. تاثیر درمانی گیاه بر مشکلات کبدی، مغزی و قلبی ثابت شده و بهخاطر آنتیاکسیدان فراوانی که دارد، ضدپیری و ضدالتهاب هم هست.
گرچه مصرف روغن آویشن به صورت خوراکی میتواند خطرناک باشد، اما محققان میگویند اگر از آن بهعنوان یک ضددرد موضعی استفاده شود، میتواند از ایبوپروفن هم سریعتر درد را ساکت کند. به گفته آنها، دردهای شکمی مانند اسهال، معده درد، آرتریت و حتی قولنج را میتوان با کمک این روغن طبیعی تسکین داد و جالب اینجاست که بررسیها ثابت کرده این مسکن گیاهی در تسکین دردهای قاعدگی از ایبوپروفن هم موثرتر است.
سازمان بهداشت جهانی، ایبوپروفن را در فهرست داروهای اساسی قرار داده که باید در هر مرکز درمانی موجود باشد. ایبوپروفن و داروهایی مثل ژلوفن که داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی هستند، میتوانند دردهای ناشی از آرتریت (التهاب مفصل)، قاعدگی دردناک، حملات نقرس و آسیبهای حین ورزش را آرام کنند و با کم کردن التهاب بافتهای بدن، بهعنوان یکی از پرطرفدارترین مسکنهای رایج شناخته میشوند. اما به باور محققان، گاهی گیاهان دارویی میتوانند از این قرصهای تاییدشده هم در کاهش درد موثرتر باشند.
[button url=”http://www.bartarinha.ir/fa/news/236734/%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D9%88%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%86-%D9%88-%DA%98%D9%84%D9%88%D9%81%D9%86-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF” postid=”” style=”btn-default” size=”btn-default” target=”_self” fullwidth=”false”]bartarinha[/button]
با تشکر از خانم پورخواجه… :rose:
این قضیه دارونماها چقدر جالبه هاااا،عجب بدنی داریم :wacko:
دوست عزیز یک دارو نما ما تصور اشتباهی از معانی ان داریم..این دارو باعث میشه ک بدن ما یکسری نوروترنسمیتر ترشح کند ک باعث کم شدن درد میشود مثل سروتونین..و برای همینم هست کسی ک دست یا پایش اسیب میبیند تا مدتی متوجه نمیشود و ب قول معروف بونش گرمه هنوز احساس نمیکنه..این نروترنسمیتر جلوی انتقال پیامو میگیره ک ب مغز بره و ما درک درستی از درد نداریم اون لحظه این دارو هم مثل همین عمل میکنه
دارونماه یا پلاسیبو هاا درسته که دارو ندارن.ولی در مجاورت دارو اثرات دارو رو به خودشون میگیرن.
توضیحش طولانیه.
ولی زمانی که مثلا یه دارویی با آب یا ژل یا هر چیزی مخلوط میشه و بعد دارو دوباره ازشون جدا بشه تا هیچی توش نباشه.حالا اگه این آبو کسی بخوره اثرات همون دارو رو داره.
این بخاطر اینه که ساختارحلال حافظه داره و جایگاه دارو رو تو خودش نگه میداره.
منظورم اینه که بحث اثرات روانی هم هست ولی تمام ماجرا نیست.
امیدوارم کسی خودسرانه داروهاشو با دارو های گیاهی عوض نکنه.
گیاها هم یه سری مواد شیمیایی دارن که میتونه به بدن صدمه بزنه.مثلا من شاهد یه مورد سقط جنین به خاطر مصرف زعفران بودم.
یا خونریزی وتشدید زخم معده
حتی اساتیدم از خونریزی مغزی و…. صحبت کردن.
یا کرچک که رده بندی منع مصرف x داره
یا روغن پالم که فک کنم همه بدونین سرطان زاست.پالم یه گیاهه
یا اون لایه زرد آلوورا
یا هسته هلو که یه درصدی سیانور داره
یا لایه سبز رو سیبزمینی که تشنج زاست
پس تصور نکنین گیاها کلا یه چیز سیف و بی ضرر هستن.
گذشته از این تجربه به من نشون داده کسی که درد داره نمیتونه یه سال منتظر اثر دارو گیاهی بشینه.
همه مون درد دندون رو تجربه کردیم از شما میپرسم کدومتون حاظرین یه سال این درد رو تحمل کنین.داروهای گیاهی دیر اثر هستن.
تو درد کلیه دیگه خوردن دارو شیمیایی هم جواب نمیده یا گلاب به روتون شیاف میدن یا تزریق تا زود تر جواب بده.
خلاصه زیاد به گیاه درمانی به چشم درمان نگاه نکنین.در مورد پیشگیری اما میشه بهش فکر کرد.
سلام
ممنون بابت مقاله به درد به خورتون، اما یه چیزی رو نتونستم تو این دارو های گیاهی پیدا کنم. من و خیلی از افرادی که می شناسم ژلوفن رو برای تسکین سر درد های مزمن استفاده می کنیم، جالب اینجاست که در هنگام بروز این سر درد ها به محض استفاده از ژلوفن درد تسکین پیدا می کنه و در صورتیکه از ژلوفن استفاده نکنم حتی بعد از دو روز سر دردم آروم نمیشه!! حالا چاره چیه!!؟ همچنان از ژلوفن استفاده کنم یا جایگزین مناسبی وجود داره!!؟ البته در طول ماه شاید دو تا سه بار مجبور به استفاده از این دارو هستم.
مفید بود. استفاده کردیم ممنون