لپتاپهای سری میتبوک هواوی با اهداف خاصی ساخته شدهاند که از میان آنها باید به طراحی چشمگیر، نمایشگر با حاشیه اندک، قدرت پردازشی بالا همراه با شارژدهی با دوام اشاره کرد. لپتاپ MateBook D14 جدیدترین عضو این خانواده در بازار ایران است.
با توجه به تغییراتی که هواوی در استراتژی حضور خود در بازارهای مختلف انجام داد، از سال 2020 تولید سری جدید لپتاپهای این شرکت با برند MateBook شروع شد. وجه اشتراک محصولات این سری، طراحی مینیمال، بدنه مستحکم، راحتی حمل و قدرت قابل توجه با سختافزارهای مناسب است.
لپتاپ میت بوک D14 نسخه اینتل را باید یکی از بهترین مدلهای این سری دانست که در عین داشتن بدنهای نازک و ابعاد مناسب، قدرت پردازشی و شارژدهی بالایی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
در ادامه با هم نگاهی به ویژگیهای بارز و کلیدی لپتاپ هواوی میت بوک دی 14 میاندازیم؛ لپتاپی که حالا وارد بازار کشور شده و میتواند گزینهای ایدهآل برای بسیاری از کاربران با سلیقهها و نیازهای مختلف باشد.
یکی از مهمترین ویژگیهای هر محصول، توجه سازندگان آن به بحث طراحی است. هواوی در این لپتاپ با در نظر گرفتن آیتمهای حداقلی و تبعیت هوشمندانه از اصول طراحی مینیمال، محصولی بسیار زیبا را خلق کرده که در نگاه اول توجه هر کاربری را به سمت خود جلب میکند.
استفاده از بدنه یکدست فلزی که با ضخامت 15.9 میلیمتری خود تنها 1.38 کیلوگرم وزن دارد، میتواند MateBook D14 2020 را در ردیف بهترین اولترابوکهای بازار جای دهد.
نکته جالب توجه در مورد این لپتاپ قابلیت انعطاف بسیار بالای آن است که علاوه بر استحکام قابل توجه، قابلیت باز شدن تا 180 درجه را نیز داشته و میتوان برای حالتهای مختلف، همواره بهترین زاویه نمایش تصویر را در آن تنظیم کرد.
طراحی المانهای پرکاربرد مانند کیبورد، تاچپد، دکمه پاور و حتی وبکم نیز در نهایت دقت صورت گرفته تا بیشترین راحتی هنگام کار فراهم شود.
همانطور که در بخش طراحی عنوان شد، هواوی حداکثر تلاش خود را برای ارائه یک محصول زیبا به خرج داده و در بخش نمایشگر نیز میتوان نتایج آن را مشاهده کرد؛ جایی که با کاهش قابل توجه حاشیه نمایشگر، این عدد تنها به 4.8 میلیمتر رسیده و علاوه بر زیبایی، ابعاد محصول را نیز بسیار کاهش داده تا بتوان آن را به راحتی حمل کرد.
استفاده از رزولوشن FullHD در ابعاد کوچکتر، تراکم پیکسل بالا را رقم میزند؛ ویژگی که میتواند فاکتوری مهم برای طراحان و مهندسان باشد. از سوی دیگر با توجه به استفاده از نمایشگر نوع IPS LCD، میتوان در زاویای دید گسترده (تا 178 درجه) تصویری با کیفیت بالا را مشاهده نمود.
اگر به مدت طولانی به هر نمایشگری خیره شوید، دو فاکتور موجب آسیب رسیدن و خستگی سریع چشمان شما میشوند؛ فاکتور اول پدیده فلیکر (لرزش تصویر) است و فاکتور دوم نور آبی.
هواوی با توجه ویژه به این دو عامل موفق به دریافت گواهینامههای معتبر حذف اثر فلیکر و کاهش نور مضر آبی از موسسه آلمانی TÜV Rheinland شده است. این تأییدیه تضمین میکند نمایشگر میت بوک D14 میتواند در طولانیمدت، مانع اثراتی مانند خستگی، متورم شدن و آسیب رسیدن به چشمان شما شود.
هواوی دو نوع پردازنده را برای کاربران علاقهمند به نسخه اینتل میت بوک D14 روانه بازار کرده که اولی از پردازنده اینتل Core i5-10210U و دومی نیز از پردازنده Core i7-10510U استفاده میکند. در بخش گرافیک نیز بهرهمندی از کارت گرافیک انویدیا GeForce MX250 در کنار گرافیک مجتمع Intel UHD به این معناست که هیچ مشکلی برای استفاده از نرمافزارهای طراحی و گرافیک و حتی برخی بازیها وجود نخواهد داشت.
همچنین هواوی دو انتخاب حافظه رم 8 و 16 گیگابایتی از نوع DDR4 را پیش روی کاربران خود قرار داده که با حافظههای داخلی PCIe SSD به ظرفیت 256 یا 512 گیگابایتی، تنها مفهومی که به ذهن کاربر القا میکنند، سرعت و کارایی بالاست.
مجموعه ویژگیهای فوق را که در کنار سیستم خنکسازی حرفهای Shark Fan 2.0 هواوی قرار دهیم، میتوان با کارایی بالا و نویز بسیار کم حین خنکسازی، توان پردازشی قابل توجهی را از دستگاه مطالبه نمود؛ بدون آنکه نگران صدای زیاد فن هنگام استفاده در ساعات خاصی مانند شبها و مکانهای آرام و ساکت بود.
در سالیان نه چندان دور یکی از دغدغههای کاربران در کنار حمل لپتاپ، به همراه داشتن شارژر و متعلقات آن بود که هواوی با ترفندی جالب، این مشکل را مرتفع نموده است. این شرکت برای شارژ میتبوک دی 14 از درگاه USB-C آن استفاده کرده که قابلیت شارژ شدن با شارژرهای استاندارد گوشیهای هوشمند را نیز دارد.
البته باید به این نکته اشاره کرد که همراه با این لپتاپ یک شارژر 65 واتی عرضه میشود که تنها در کمتر از یک ساعت، دستگاه را کاملاً شارژ میکند و اگر به مدت نیم ساعت آن را به برق وصل کنیم، انرژی مورد نیاز برای عملکرد دستگاه به مدت 6 ساعت را تأمین میکند.
جدای از مجموعه کامل درگاههای جانبی این لپتاپ مانند انواع پورتهای USB-A، USB-A 3.0، درگاه USB-C، خروجی تصویر HDMI و جک استاندارد 3.5 میلیمتری، هواوی راهکارهای متنوعی برای ارتباط بیسیم را نیز درون لپتاپ MateBook D14 قرار داده است.
یکی از این قابلیتها HUAWEI Share است که به کاربر کمک میکند با نزدیک کردن گوشی هواوی خود به کیبورد لپتاپ، بدون نیاز به هیچ عمل اضافه، صفحه نمایش گوشی را روی لپتاپ مشاهده کرده و بتواند بین دو دستگاه فایل جابهجا کند.
با اضافه شدن قابلیت Windows Hello به سیستمعامل ویندوز 10، امکانات جالب توجه بیشتری برای احراز هویت بیومتریک در اختیار کاربران قرار گرفت. برای ارائه یک عملکرد کامل، هواوی سنسور اثر انگشت کارآمدی را درون دکمه پاور دستگاه در قسمت بالای کیبورد جای داده که با یک لمس ساده، به سرعت وارد کار شده و روند ورود شما به رابط کاربری سیستمعامل را تسریع میکند.
همچنین برای حفظ هر چه بیشتر امنیت و حریم شخصی کاربر، وبکم دستگاه به زیر یکی از دکمههای کیبورد منتقل شده که موجب میشود تنها زمانی که شما بخواهید و از آن مطلع باشید، وبکم وارد عمل شده و برای احراز هویت یا تماس تصویری مورد استفاده قرار بگیرد.
با در نظر گرفتن قابلیتهای یاد شده، لپ تاپ میت بوک دی14 گزینهای بسیار مناسب برای کسانی است که در کنار قابلیت حملپذیری بالا، به قدرت پردازشی و گرافیکی مناسبی نیز احتیاج دارند. این اولترابوک میتواند بهترین انتخاب برای طراحان، مهندسان، دانشجویان و صاحبان کسبوکار باشد.
Matebook D14 هماکنون با قیمتی متعادل نسبت به رقبا، در بازار کشورمان موجود بوده و تحت ضمانت و خدمات رسمی به فروش میرسد.
واقعا متاسفم به این تبلیغ پردازنده نسل قدیمی ۱۰ آنهم سری U که واقعا از لحاظ قدرت پردازشی و گرافیک ضعیف و صفحه نمایش متوسط به بالا iOS و با قیمت بالا به درد نمیخوره . هم قیمت همین الان لپ تاپ شیائومی mi laptop pro 15 با صفحه نمایش oled 3.5k و کارت گرافیک نسل جدید gddr6 mx450 و باطری عالی با شارژر ۱۰۰ وات با قیمت ۳۲ میلیون گزینه بسیار عالی در ایران هست .
می لپ تاپ 15 با سی پی یو i7 حدود 35 میلیون اما هواوی حدود 25 میلیون (اما خب به هر حال شیا قوی تره) منظور تو شاید ردمی بوک پرو هستش
راست میگی حرفتو قبول دارم.
ولی یه چیزی که باعث میشه مشتری بره سمت میت بوک تو ایران وجود نمایندگیشه که چون قطعاتش تو بازار هستن راحت تره. ولی حرفتو قبول دارم.
آقای عطایی لطفا خبر پردازنده های جدید تایگرلیک اینتل رو پوشش بدید
میت بوک های با پردازنده amd ارزشمند ترن به شدت
هواوی ایران حسابی داره واسه کاربرا دون میپاشه خخ
سلام،به احمتال زیاد با مشخصاتی که گفته شده حتما لبتاب های خوبی هستن، البته خب لبتاب های قویتری هم تو بازار، ولی با توحه به قیمت و مشخصات میگم خوبه،موفق باشید، خداحافظ