تعداد کاربران گوشی های هوشمند در سراسر جهان امروز از سه میلیارد نفر فراتر رفته و پیش بینی می شود طی چند سال آینده با رشد چند صد میلیونی بیشتر نیز بشود. چین ، هند و ایالات متحده کشورهایی هستند که بیشترین تعداد کاربر گوشی های هوشمند را دارند.
امروزه استفاده از گوشی های هوشمند بخشی از زندگی کاربران شده است و نصب اپلیکیشن های مختلف روی گوشی های موبایل باعث می شود این بخش از زندگی کاربر بیشتر گسترش یافته و زمان بیشتری صرف آن شود. ارتباط با مخاطبان و آشنایان، مطالعه اخبار و روزنامه ها، جستجو در اینترنت، انجام امور بانکی، سرگرمی و بازی و دیگر اپلیکیشن های کاربردی دیگر بخشی از زندگی یک کاربران اسمارت فون (Smart Phone) می باشد.
در پنج سال گذشته، سالانه حدود ۱.۴ میلیارد گوشی هوشمند در سراسر جهان فروخته می شود که نشان دهنده افزایش تقاضا تلفن های هوشمند طی چند سال گذشته است. بازار تلفن های هوشمند هنوز پتانسیل رشد بالایی دارد، زیرا میزان نفوذ گوشی های هوشمند هنوز هم در بسیاری از کشورهای پرجمعیت، به ویژه چین و هند، کمتر از ۷۰ درصد است. درآمد بازار جهانی تلفن های هوشمند در سراسر دنیا همچنان افزایش می یابد و این به دلیل رشد متوسط قیمت فروش تلفن های هوشمند و البته تعداد عرضه است.
آمارگیری های پیشین تعداد کاربران گوشی هوشمند را ۴۰ میلیون کاربر ایرانی اعلام کرده اما به نظر می رسد این مقدار طی این چند سال افزایش پیدا کرده و به بیش از ۵۰ میلیون کاربر گوشی هوشمند رسیده است. کاربرانی که فعالیت آن ها در شبکه همراه و اینترنت گویای تعدادی بیش از این مقدار می باشد. تعداد این کاربران هرسال افزایش یافته است که این افزایش نیز دلایلی داشته است.
از جمله دلایل افزایش کاربران گوشی هوشمند در کشور می توان به افزایش تعداد اپلیکیشن های ایرانی با زبان فارسی، تنوع محتوایی در اینترنت، معرفی برنامه های موبایلی با موضوعات مختلف، سرعت بالای اینترنت همراه و نسل چهارم و شبکه تلفن همراه و معرفی دو نوع سیستم عامل موبایل اندروید و iOS اشاره کرد.
سالی ۱میلیارد ۴۰۰میلیون چه خبره ما هر ۵سال تو ایران با زور عوض میکنیم
دیگه همه یه جورایی معتاد گوشی های هوشمند شدند!