با اضافه شدن شرکتهای تامینکننده قطعات باکیفیت همچون سونی، اینتل، AMD و… به جمع شرکتهایی که مجوز تجارت با هوآوی را از دولت ایالات متحده آمریکا دریافت کردهاند، هوآوی چشماندازی روشنی را برای بازگشت پرسرعت به اوج در برابر خود میبیند.
با اضافهشدن شرکت «سونی» (Sony) به جمع شرکتهای دارای مجوز از ایالات متحده آمریکا برای همکاری با هواوی تقریبا تمامی تامینکنندگان اصلی قطعات هواوی امکان همکاری مجدد با این شرکت را به دست آوردهاند. این در حالی است که شرکت «کوآلکام» (Qualcomm) یکی از تامینکنندگان تراشههای گوشی همراه در دنیا نیز در آستانه دریافت مجوز همکاری با هواوی است. این نکات مثبت به همراه تغییر ریاست جمهوری آمریکا نوید بازگشت هواوی به دوران خوش گذشته را میدهد.
جنگ تجاری آمریکا و چین باعث شده تا شرکتهای متعددی در سراسر دنیا بین این جنگ تجاری گرفتار شوند. جنگی که آمریکا آن را برای متوقف کردن یا کاهش سرعت رشد اقتصاد و تکنولوژی در چین آغاز کرد.
در این جنگ تجاری، ضرری که شرکتهای مختلف دنیا از عدم همکاری با هواوی متقبل شدند به حدی بود که تقریبا همهی آنها با فشار به دولت آمریکا درخواست صدور مجوز همکاری مجدد با هواوی را ارائه کردند. تعدادی از این شرکتها عبارتند از Intel، AMD، QUALCOMM، Sony، OmniVision و حتی گوگل که هر کدام به نوعی از شرکای بزرگ تجاری هواوی به حساب میآیند.
تقریبا اغلب این شرکتها در هفتههای اخیر موفق به کسب مجوز لازم شدهاند و تجارت با هواوی را از سر گرفتهاند. شرکتهای Intel و AMD به عنوان غولهای تولید پردازنده در دنیا نخستین شرکتهایی بودند که این مجوز را دریافت کردند و هواوی همکاری با این شرکتها را جهت تولید لپتاپهای خود با قدرت ادامه میدهد.
به تازگی شرکتهای Sony و OmniVision نیز موفق به دریافت این مجوز شدند که هر دو، تولیدکنندههای مهمی در حوزه سنسور دوربین گوشیهای هوشمند هستند.
با توجه به شرایط فعلی به نظر میرسد شرکت کوالکام که مدتی است درخواست مجوز داده، به زودی این مجوز را دریافت خواهد کرد و هواوی میتواند از چیپستهای این شرکت نیز استفاده کند.
وضعیت وخیم اقتصادی در دنیا و لزوم تجارت بیشتر بینالمللی شرکتها در دوران کرونا، شکست رییس جمهوری مستقر در امریکا و صدور مجوزهای مهم در چند هفته اخیر؛ عواملی هستند که چشمانداز روشنتری را برای هواوی نمایان میکنند.
گوشی های قدیمی اندرویدی(۷.۱.۱) از سال آینده از دسترسی به بعضی وبسایت ها محروم خواهند شد 🙁
جدی😐
لینک خبرو میفرستی لطفا
من پدرم اندرویدش مارشمالوعه😑
https://www.zoomit.ir/os/364699-old-device-android-lose-many-secure-website/
البته شنیدم یه راهی برای دور زدن هست که با موزیلا فایرفاکس موبایل رفت
اخه چرا انقدر گوگل جهش کرد آخه پابجی رو اندروبد 5 به بالا مبومد یهو از 5 پرید هفت:|
هواوی با چیپ کوالکام چه شود😘👍
اگر تحریماش برداشته بشه که دیگه برمیگرده به ادامه ساخت کایرین.
اره اینم هست ، حواسم نبود👍
میتونه برای پرچمداراش کوالکام بزاره و برای میان رده ها و بالا رده هایش کایرین بزاره
فکر کنم این آرزو هیچ وقت برآورده نمیشه
بدون مقدمه 😅🤣😂
https://uupload.ir/view/6zey_jmoopubg+cg7matph6v3+2430591007822687223.mp4/
😰😨😭😂😂
هواوی عشقه 😘 البته بعضی از سام فنی ها و بعضی از طرفداران شیائومی میان و منفی میدن 😋 ناراحت نشین ولی توی میان رده فقط هواوی با شیائومی درست دارن کار میکنن . بقیه از جمله سامسونگ و اپل گند زدن 😒😒😒 ناموسا برن سامسونگ و اپل اصلاح شن 🤬🤬🤬
😂😂 اپل مگه میان رده داره؟😂
ولی منم موافقم توی گلوبال هواوی و شیا خیلی خوبن
SE2020میانردست.
توی ایران نه
Se 2020 تر ترین تر دهه گذشته بود که تری بیش از اپل نبود
گوشی های پایین رده اندرویدی باتری و صفحه کم حاشیه و طراحی بروز رو دارن حداقل
تو ایران از پرچمدارای اندروید پرچمدارتره:|
“منظورم از نظر قیمت هستا”
آفرین هواوی پیروزی نزدیکه! 🙂