به یاد دارید که یک ماه پیش در ترنجی خواندیم شیائومی استفاده از موبایل و وبگردی خصوصی کاربران را ضبط می کند؟ این موضوع درباره جمع آوری اطلاعات کاربران در حالت خصوصی بود. پس از آن شیائومی گفت MI Browser امن است و شرکت اطلاعات کاربر را جمع آوری نمی کند اما کارشناسان هنوز قانع نشدند. به نظر می رسد این موضوع درباره گوگل کروم هم وجود دارد و شاهد شکایت از گوگل به دلیل جمع آوری اطلاعات کاربران در حالت خصوصی این مرورگر هستیم. این یک شکایت بزرگ ۵ میلیارد دلاری است.
حالت ناشناس یا Incognito Mode یکی از ویژگی هایی است که اکثر ما تاکنون از آن استفاده می کنیم. همه مرورگرهای فعلی حداقل برخی از ویژگیهای آن را دارند، مواردی مانند مدلی که سابقه مرور و کوکی ها ذخیره نمی شوند. بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که حالت ناشناس باعث می شود شما کاملا ناشناس آنلاین شوید.
این در حقیقت درست نیست و Chrome حتی هنگام شروع جلسه به شما هشدار می دهد. با این حال، برخی معتقدند که گوگل هنوز در حال جمع آوری برخی داده ها است و اکنون این شرکت برای این کار با یک پرونده ۵ میلیارد دلاری روبرو است.
گزارش اولیه رویترز توضیح می دهد که شکایتی در یک دادگاه فدرال در سن خوزه، کالیفرنیا ارائه شده است.
دلیل؟ این که گوگل هنوز برخی از اطلاعات شخصی شما، مانند عادات خرید و سایر داده های حساس را جمع می کند، حتی اگر در حالت ناشناس هستید.
چگونه آنها این کار را انجام می دهند؟ از طریق سرویس هایی مانند Google Ad Manager ، Google Analytics و غیره این اطلاعات جمع آوری شده به طور مستقیم به کاربر گره خورده نیست، اما در صورت مطابقت با عادات قبلی، می توان از آن برای شناسایی کاربر استفاده کرد.
گوگل توجه دارد که فعالیت شما ممکن است هنوز برای وب سایت ها و ارائه دهنده اینترنت شما قابل رویت باشد، اما به نظر می رسد این توضیحات متناسب نیست، از این رو در این پرونده متقاضی به دنبال حداقل 5،000 دلار خسارت به ازای هر کاربر به اتهام ضبط و فاش شدن فدرال و نقض قوانین حفظ حریم خصوصی در کالیفرنیا است.
این دعوی کامل ۵ میلیارد دلاری “میلیون ها” کاربرانی را که از اول ژوئن ۲۰۱۶ از مرورگر کروم استفاده کرده اند را پوشش می دهد. اگر در حقیقت طرح دعوی در جریان باشد، با یک مسیر بسیار دشوار روبرو خواهید شد. این اولین باری نیست که گوگل بخاطر موارد حریم خصوصی خود تحت شکایت قرار می گیرد و احتمالاً آخرین مورد هم نخواهد بود.
نظر شما چیست؟ فکر می کنید کاربران حق ندارند کاملا ناشناس از موارد پایش اطلاعات آن اه از جمله سرویس های تبلیغاتی آنلاین شوند؟!
چقدر این پست آشناست… 🤔
یه دوستان عزیزی سر همین مورد به بقیه میگفتن جاسوس! پیدا نیستن!
عه دارک وب من
همین که هیستوری معلوم نباشه راضیم
وگرنه اطلاعات خاصی برای دزدیدن ندارم
همونطور که قبلا سر داستان جاسوسی شیائومی هم گفتم این یه چیز کاملا طبیعی برای شرکتهاس که به هر صورتی داده جمع کنن…
به خصوص برای شرکتی مثل گوگل که کلا سودش بر پایه تبلیغاته و نیاز داره به این دادهها که کسب درآمد کنه
سه تا از اصلی های دزد اینان…
فیسبوک
جیمیل
کروم
داداش تو فقط یه برند رو بگو دزدی نکنه ما راضیم
عزیز سه تا رتبه اول ها اینان…
دولت از هر چیز کوچکی میخاد پول بکشه…این ذات دولته
نون خوبی هم میخوره رو گوشی مگه میاد ول بکنه این کار را…
چند برابر گوشی ساز ها سود میکنه بدون هیچ زحمتی
حالا هم 12 میلیون گوشی ایرانی میزنن اونم قسطی دیگه عالی میشه براشون…
من اگه بخوام از این حالت استفاده کنم میرم سراغ opera خیلی مرورگر خوبیه
دیگه vpnداخلیش کار نمیکنه متاسفانه
ولی Edge Chromioum خیلی خوبه. من ازش راضی ام کاملا
مصرف منابعش هم از کروم کمتره
آقا این طرح افق برای ریجستری چه کس.. ری هستش دارن میگن
جریان چیه تمام سایتهایی که گوشی هارو مسافری ریجیستر میکردن با پاسپورت و میفروختن همه رو برداشتن بعضی ها هم تیک ریجیستر شده رو برداشتن ، باز چه خبره
عرضم به خدمتت که قراره رجیستر کردن گوشی با پاسورت اتباع خارجی که وارد ایران میشن را قطع کنن برای همین کک داخل پاچه شون افتاده 🙂
الان با ی پاس افغانی 10 تا گوشی را رجیستر میکنن 😐 شرکت های وارد کننده رسمی هم به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز فشار اوردن که ما را دریاب!!!!
و اینکه میخوان هزینه رجیستری مسافری را باز هم افزایش بدن تا کلا کسی گوشی بدن گارانتی نخره 🙂 میخوان بازار انحصاری بشه
عاشقتم
ای داد 😐