در شرایطی که توئیتر در برابر پستی از ترامپ که مروج خشونت طلبی بود، واکنش نشان داد، فیس بوک در برابر محتوای مشابه اقدامی انجام نداده و آن را محدود نکرده است. در حقیقت اینجا می بینیم که نظر فیس بوک درباره اظهارات ترامپ متفاوت با توییتر است هر چند مارک زاکربرگ می گوید نظر شخصی او به شکلی دیگر است.
توئیتر یکی از پست های ترامپ را که مروج اعمال خشونت بر علیه معترضان آمریکایی بود، محدود کرد و این امر به واکنش تند ترامپ منجر شد. توئیتر علت محدود کردن پست یادشده را آن دانسته که از الهام بخشی مطالب ترامپ برای دعوت دیگران به اعمال خشونت جلوگیری شود. توئیتر در مورد پست های مشابه ارسالی حساب توئیتر کاخ سفید هم واکنش مشابهی نشان داده ولی فیس بوک در هیچ یک از این موارد محدودیتی بر علیه ترامپ اعمال نکرده است.
اینستگارام نیز که تحت تملک فیس بوک است، نسبت به ترامپ کرنش کرده و تصمیم تندی بر علیه او نگرفته است و ظاهرا مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک اعتقادی به ترویج خشونت توسط ترامپ ندارد.
زاکربرگ که به علت فرمان برداری از ترامپ و عدم محدود کردن پست ها و مطالب تند وی با انتقاداتی مواجه شده، روز جمعه مطلبی در این زمینه منتشر کرد. وی در این مطلب تصریح کرده که اگر چه واکنش شخصی خود او نسبت به لفاظی های التهاب آفرین ترامپ منفی است، اما نظر شرکت فیس بوک این است که کلمات مورد استفاده وی سیاست های این شرکت را – که امکان بحث در مورد استفاده دولت از زور را فراهم می کند – نقض نکرده است.
فیس بوک قبل از این هم تصمیم گرفته بود تا پست های جنجالی ترامپ در مورد تقلب انتخاباتی را حذف نکند. این امر نیز با انتقاد برخی کاربران مواجه شده بود.
نظر شما درباره تصمیم فیس بوک چیست؟
فیس بوک دیگه از دور خارجه 😀