یکی از موضوعاتی که همیشه باید به آن برای هر برنامه یا بازی که نصب می کنید، توجه داشته باشید دسترسی های آن برنامه است. مهم نیست که این برنامه پیام رسان است یا بازی است یا برنامه مجموعه اس ام اس طنز (زمانی یکی از ترندهای اصلی بود!) هر چه که نصب می کنید باید بدانید چه دسترسی را به آن می دهید یا در هنگام نصب چه دسترسی هایی را از شما می گیرد. امروز پس از معرفی پیام رسان ایرانی ایتا (Eitaa) می خواهیم دسترسی های آن را با هم بررسی کنیم. در ادامه با ترنجی همراه باشید.
بسیار خوب، برای بررسی دسترسی ایتا (Eitaa) به قسمت دسترسی های این پیام رسان داخلی می رویم و دسترسی های آن را با دسترسی های تلگرام مقایسه می کنیم. از آن جا که ایتا یک کپی از تلگرام (!) به نظر می رسد، حداقل در ظاهر، انتظار داریم که این بخش نیز مشابه باشد و همینطور هم هست. همانطور که در تصویر بالا می بینید تمام دسترسی ها یکسان است و شخصا چون مشکلی با آن ها ندارم همه آن ها مجاز هستند اما شما می تواند بر حسب نیاز و استفاده خود به تعداد گزینشی از آن ها اجازه بدهید.
شاید بپرسید چطور می توان دسترسی های یک برنامه را بررسی کرد؟ خیلی راحت، روش کلی آن در تمام موبایل های اندرویدی به شکل زیر است:
بد نیست که جزئیات دسترسی ایتا (Eitaa) را با تلگرام در تصویر زیر مقایسه کنیم:
برای تماشا با جزئیات بیشتر روی تصویر کلیک فرمایید. همانطور که می بینید حتی دسترسی های کلی ایتا در برخی موارد کمتر از تلگرام نیز هست. به صورت کلی امنیت ایتا (Eitaa) از نظر دسترسی ها مشکل خاصی ندارد. نظر شما در این زمینه چیست؟
اینا ظاهر قضیه هست وقتی به گالری و مخاطبین و کلی چیز دسترسی داره و سرورهاشم ایرانه دیگه وا ویلا
اون تلگرام لعنتی تا توی لباس زیر آدم دسترسی میخواد!
اگه فیلتر بشه بهترین گزینه واتس آپ هست
بحث این نیست که چه دسترسی هایی داره بحث اینه که این اپ ها اصلا رمزنگاری شده نیستن و سازندگان و اشخاص ایکس هروقت بخان به هرجای گوشی دسترسی دارن درست برخلاف چیزی مثل تلگرام یا واتس اپ و..
یعنی حریم خصوصی توی اینا عملا کشکه
و همین باعث شده که من حتی اگر قرار باشه هیچ شبکه اجتماعی نداشته باشم از اپ های ایرانی تا وقتی که تغییرات اتفاق بیفته استفاده نمیکنم
خود سایت ایتا در قسمت پرسش های متداول->امنیت نوشته که از پروتکل Mtproto استفاده می شه که تلگرام هم از همین پروتکل استفاده می کنه
آقای عطا.یی مثل اینکه شما بدتون نمیاد این اتفاق بیفته . سرور های پیام رسان های ایرانی همشون در قرارگاه خیبر . تماما توسط برادران انقلابی کنترل میشه .به قول احمد جان اینها ظاهر قضیه هست
یعنی اوج اعتماد مردم رو به مسئولین تو این قضیه پیام رسان داخلی رو میشه دید
احسنت ??
کلا همه ی رسانه ها بوسیله نهادهای امنیتی و اقتصادی کنترل می شن چه ایرانی چه خارجی.
در ایران مسائل مربوط به امنیت ملی مد نظره با مسائل دیگه حتی غیر اخلاقی کاری ندارن
دوستان سازنده تلکرام گفته بود بوسیله بلاک چین تلکرام غیر قابل فیلتر میشه. اگه اینکار بشه دیگه نمیتونن فیلترش کنن
واقعا که. بعضی دوستان بی اندازه بی انصاف هستند
ایران قدرتمند بدون حمایت من و شما امکان پذیر نیست. مگه تلگرام اوایل همین مشکلات رو نداشت؟ مگه چین با کپی کردن به این اقتصاد قوی نرسید؟
چه ارتباطی داره!؟
خودمونو گول بزنیم!؟
بی انصاااف؟!