🔷 چت موقت ChatGPT از ۵ شهریور دو حالت شخصیسازیشده و غیرشخصیسازیشده دارد.
🔷 حالت Personalized میتواند به حافظهها، پلاگینها و دستورهای سفارشی دسترسی داشته باشد.
🔷 چت موقت شخصیسازیشده همچنان حافظه جدیدی ایجاد نمیکند.
🔷 با ذخیره کردن چت موقت، گفتگو به یک چت عادی تبدیل میشود و تنظیمات حساب روی آن اعمال خواهد شد.
🔷 شرکت OpenAI ممکن است برای اهداف ایمنی، نسخهای از چت موقت را تا ۳۰ روز نگه دارد.
چت موقت یا Temporary Chat در ChatGPT معمولاً برای گفتگوهایی استفاده میشود که کاربر نمیخواهد در تاریخچه عادی گفتگوهایش باقی بمانند. از ۲۷ اوت ۲۰۲۶، گزینه جدیدی در گوشه بالای سمت راست پنجره چت قرار گرفته که به کاربران اجازه میدهد بین دو حالت انتخاب کنند.
حالت پیشفرض همچنان Non-personalized است. بنابراین اگر کاربر این منو را تغییر ندهد، چت موقت مانند گذشته بدون استفاده از حافظه، دستورهای سفارشی یا پلاگینها اجرا میشود.
گزینه دوم Personalized نام دارد و امکان استفاده از اطلاعات شخصیسازیشده حساب را در یک چت موقت فراهم میکند.
در حالت شخصیسازیشده، ChatGPT میتواند به حافظههای ذخیرهشده کاربر، پلاگینهای متصل و دستورهای سفارشی که برای گفتگوها تعیین شدهاند دسترسی داشته باشد.
با این حال، انتخاب حالت شخصیسازیشده باید پیش از شروع گفتگو انجام شود. OpenAI اعلام کرده است که پس از آغاز چت موقت، دیگر نمیتوان حالت شخصیسازی آن را تغییر داد.
تغییر دیگری که همراه با این قابلیت ارائه شده، امکان ذخیره کردن چت موقت است. اگر یک گفتگوی موقت برای کاربر مفید باشد، میتوان آن را به تاریخچه گفتگوها منتقل کرد.
پس از ذخیره شدن، وضعیت موقت گفتگو پایان پیدا میکند و تنظیمات عادی حساب کاربر روی آن اعمال میشود. برای مثال، تنظیم مربوط به استفاده از محتوای گفتگو برای بهبود مدلها در این حالت اعمال خواهد شد.
همچنین اگر قابلیت حافظه برای حساب فعال باشد، یک چت ذخیرهشده میتواند روی پاسخهای آینده ChatGPT تأثیر بگذارد.
با وجود دسترسی حالت Personalized به حافظههای قبلی، یک محدودیت مهم همچنان برقرار است: چت موقت نمیتواند در زمان موقت بودن، حافظه جدیدی ایجاد کند.
به عبارت دیگر، ChatGPT میتواند از اطلاعاتی که قبلاً در حافظه حساب ذخیره شدهاند استفاده کند، اما اطلاعات جدید این گفتگو را به حافظه دائمی اضافه نمیکند.
غیرشخصیسازیشده بودن چت موقت به این معنا نیست که هیچ نسخهای از گفتگو برای همیشه در سیستم باقی نمیماند. طبق توضیحات OpenAI، برای اهداف ایمنی ممکن است نسخهای از یک چت موقت تا ۳۰ روز نگهداری شود.
این محدودیت صرفنظر از انتخاب حالت Personalized یا Non-personalized برقرار است. همچنین در شرایط نادر و پرخطر، قابلیتهای ایمنی ممکن است از مقدار محدودی از زمینه گفتگوهای قبلی برای ارائه پاسخ متناسبتر استفاده کنند.
یادداشتهای انتشار OpenAI به کاربران Plus، Pro و Business اشاره میکنند. با این حال، طبق بررسی انجامشده روی یک حساب رایگان در آلمان در ۲۹ اوت ۲۰۲۶، منوی جدید با هر دو گزینه نیز در دسترس بوده است.
چت موقت ChatGPT دیگر الزاماً به معنای یک گفتگوی کاملاً بدون شخصیسازی نیست. گزینه Personalized به کاربران اجازه میدهد در یک چت موقت از حافظهها، پلاگینها و دستورهای سفارشی خود استفاده کنند، در حالی که چت همچنان حافظه جدیدی ایجاد نمیکند. همچنین امکان ذخیره گفتگو وجود دارد که پس از آن، چت به یک گفتگوی عادی تبدیل میشود و تنظیمات حساب روی آن اعمال خواهد شد.
نظر شما درباره اضافه شدن حالت Personalized به چت موقت ChatGPT چیست؟ ترجیح میدهید چتهای موقت کاملاً جدا از حافظه حساب باقی بمانند یا استفاده از حافظه قبلی را کاربردی میدانید؟