حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

زمان‌بندی عرضه نسخه آزمایشی One UI 9 سامسونگ رسما اعلام شد

نوشته

3 هفته قبل | بدون دیدگاه | آپدیت، اندروید ۱۷، سامسونگ

سامسونگ به تازگی اعلام کرد که نخستین نسخه آزمایشی One UI 9 اواخر همین هفته در چند منطقه منتشر می‌شود، اما بیانیه انگلیسی زبان این شرکت درمورد زمان‌بندی دقیق مبهم بود. اکنون سامسونگ نسخه کره‌ای این بیانیه را منتشر کرده و در پانویس‌های آن، جزئیات واقعی زمان‌بندی را فاش کرده است. همچنین تأیید شده که One UI 9 مبتنی‌بر اندروید ۱۷، رونمایی نهایی خود را با نسل بعدی گوشی‌های تاشوی سری Galaxy Z تجربه خواهد کرد.

خلاصه در یک نگاه

🔹موج نخست بتای One UI 9 از اواخر همین هفته در کره جنوبی، آمریکا، بریتانیا و آلمان آغاز می‌شود و لهستان و هند در موج دوم از ۵ خرداد ۱۴۰۵ به برنامه می‌پیوندند.
🔹درحال‌حاضر تنها گوشی‌های پشتیبانی‌شده گلکسی S26، S26 پلاس و S26 اولترا هستند و دستگاه‌های قدیمی‌تر مانند سری S25، S24 و S23 درگیر دریافت One UI 8.5 پایدار هستند.
🔹آپدیت One UI 9 رسماً با نسل بعدی گوشی‌های تاشوی Galaxy Z (احتمالاً اواسط تابستان) رونمایی خواهد شد و پیکسل‌های گوگل نیز نسخه بتای اندروید ۱۷ را از پیش دریافت کرده‌اند.
🔹انتظار می‌رود نسخه پایدار اندروید ۱۷ در رویداد Google I/O 2026 در تاریخ ۲۹ اردیبهشت رونمایی شود.

آپدیت One UI 9 سامسونگ

آپدیت One UI 9 سامسونگ

موج‌های انتشار و دستگاه‌های پشتیبانی‌شده

طبق این اطلاعات جدید، بتای One UI 9 در ۲ موج منتشر می‌شود:

  1. موج نخست از اواخر همین هفته در کره جنوبی، آمریکا، بریتانیا و آلمان آغاز خواهد شد.
  2. لهستان و هند بخشی از موج دوم خواهند بود و برنامه بتا در این کشورها از ۵ خرداد ۱۴۰۵ شروع می‌شود.

اگر در برنامه‌های بتای قبلی سامسونگ شرکت کرده‌اید، روال کار را می‌دانید: به یک گوشی پشتیبانی‌شده نیاز دارید، باید در منطقه تحت پشتیبانی باشید و باید از طریق اپلیکیشن Samsung Members برای کانال بتا ثبت‌نام کنید.

فهرست گوشی‌های پشتیبانی‌شده درحال‌حاضر بسیار کوتاه است:

  1. گلکسی S26
  2. گلکسی S26 پلاس
  3. گلکسی S26 اولترا

دستگاه‌های قدیمی‌تر به‌زودی به برنامه خواهند پیوست، اما سری‌های گلکسی S25، S24 و S23 و همچنین تاشوهای سری Z درحال‌حاضر مشغول دریافت One UI 8.5 پایدار هستند.

رونمایی نهایی وان یو آی ۹ سامسونگ

بیانیه مطبوعاتی جدید همچنین این جزئیات را اضافه می‌کند: One UI 9 (مبتنی‌بر اندروید ۱۷) با نسل بعدی گوشی‌های تاشوی گلکسی Z رونمایی خواهد شد. این شرکت هنوز تاریخ رسمی تعیین نکرده، اما سه نسل آخر سری Z همگی در جولای (تیر-مرداد) معرفی شده‌اند، بنابراین بازه مشابه برای امسال هم محتمل است.

در همین حال، پیکسل‌های گوگل مدتی است که نسخه‌های بتای اندروید ۱۷ را اجرا می‌کنند، اما انتظار می‌رود نسخه پایدار در Google I/O که برای ۲۹ اردیبهشت، سه‌شنبه هفته آینده برنامه‌ریزی شده، رونمایی شود.

به‌نظر شما آیا زمان‌بندی سامسونگ برای انتشار بتای One UI 9 هماهنگ با برنامه گوگل برای رونمایی اندروید ۱۷ در رویداد Google I/O منطقی است یا باید زودتر آغاز می‌شد؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️