حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

شیائومی ۱۷ اولترا لایکا ادیشن با طراحی لوگوی قرمز نمادین و حلقه دوربین چرخان رسماً تأیید شد

نوشته

4 ساعت قبل | بدون دیدگاه | شیائومی

شیائومی درحال آماده شدن برای معرفی پرچم‌دار خود، شیائومی ۱۷ اولترا، در تاریخ ۲۵ دسامبر (۴ دی) است و این شرکت پس از نمایش طراحی مدل استاندارد، اکنون از یک نسخه ویژه و هیجان‌انگیزتر پرده‌برداری کرده است. به‌نظر می‌رسد داستان اصلی در نسخه لایکا ادیشن (Leica Edition) شیائومی ۱۷ اولترا نهفته، جایی که این دستگاه به یک حلقه چرخان در اطراف ماژول دوربین پشتی مجهز شده است.

خلاصه در یک نگاه

🔹 شیائومی رسماً وجود نسخه لایکا از شیائومی ۱۷ اولترا را تأیید کرد.

🔹 این نسخه ویژه دارای یک حلقه فیزیکی چرخان به نام «حلقه مستر زوم» (Master Zoom Ring) است.

🔹 این حلقه به‌احتمال‌زیاد برای کنترل زوم اپتیکال پیوسته دوربین پریسکوپی استفاده می‌شود.

🔹 حکاکی سه‌بعدی و قرمز رنگ لایکا نیز بر روی بدنه این نسخه دیده می‌شود.

شیائومی ۱۷ اولترا لایکا ادیشن چه تفاوتی با مدل استاندارد دارد؟

شیائومی رسماً در ویبو تأیید کرده است که نسخه لایکا از پرچم‌دار شیائومی ۱۷ اولترا دارای یک «حلقه مستر زوم» (Master Zoom Ring) است که به یک حلقه فیزیکی چرخان در اطراف ماژول دوربین اشاره دارد.

این حلقه می‌چرخد و تجربه‌ای بسیار شبیه به دوربین‌های عکاسی حرفه‌ای را القا می‌کند. ما همچنین می‌توانیم یک حکاکی سه‌بعدی و قرمز روشن از لوگوی لایکا را در نزدیکی ماژول دوربین مشاهده کنیم که شیائومی آن را نیز به‌طور جداگانه در ویبو تأیید کرده است.

حلقه زوم چگونه کار می‌کند؟

شیائومی پیش از این تأیید کرده بود که شیائومی ۱۷ اولترا دارای یک دوربین پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال پیوسته (Continuous Optical Zoom) در محدوده ۷۵ تا ۱۰۰ میلی‌متر (حدود ۳x تا ۴.۳x) است. این شرکت هنوز تأیید نکرده که آیا مکانیزم چرخان روی ماژول دوربین برای کنترل سطح زوم استفاده خواهد شد یا خیر، اما افشاگر معروف، Digital Chat Station، در ویبو اشاره می‌کند که این حلقه دقیقاً همین کار را انجام خواهد داد.

افشاگر دیگری به نام Smart Pikachu نیز اشاره می‌کند که علاوه‌بر زیبایی‌شناسی مکانیکی ماژول دوربین، شیائومی ۱۷ اولترا یک واترمارک سفارشی نیز خواهد داشت.

آیا شیائومی اولین شرکتی است که از این ایده استفاده می‌کند؟

این حلقه چرخان قطعاً نگاه‌ها را به خود جلب می‌کند، اما لازم‌به‌ذکر است که شیائومی اولین سازنده‌ای نیست که این ایده را به کار می‌گیرد. گوشی نوبیا Focus 2 Ultra که در نمایشگاه MWC 2025 دیدیم نیز دارای یک حلقه لنز متحرک بود که می‌توانست برای تنظیم سطوح زوم و جابه‌جایی بین سبک‌های مختلف فیلتر دوربین استفاده شود.

ما تنها یک روز تا رونمایی کامل از این محصول فاصله داریم و امیدواریم که این نسخه لایکا نیز در کنار نسخه معمولی شیائومی ۱۷ اولترا به بازارهای جهانی راه پیدا کند.

جعبه شیائومی ۱۷ اولترا لایکا ادیشن

جعبه شیائومی ۱۷ اولترا لایکا ادیشن

به‌نظر شما این حلقه زوم مکانیکی می‌تواند تجربه عکاسی با موبایل را متحول کند؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
امیرحسین ملکی