حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

آغاز تست آپدیت One UI 8.5 برای گلکسی Z Fold 6 و Z Flip 6

نوشته

19 ساعت قبل | بدون دیدگاه | آپدیت، سامسونگ

سامسونگ دامنه آزمایش‌های نرم‌افزاری خود را گسترش داد و اکنون گلکسی Z Flip 6 و Fold 6 را به چرخه تست آپدیت One UI 8.5 وارد کرد. این شرکت فرایند تست داخلی این بروزرسانی نرم‌افزاری بزرگ را شروع کرده است، اما هنوز برنامه مشخصی را برای انتشار نسخه عمومی بتا اعلام نکرده است.

خلاصه خبر در یک نگاه:

🔵 آغاز تست داخلی One UI 8.5 روی گلکسی Z Fold 6 و Flip 6
🔵 رؤیت بیلد آزمایشی با شناسه DYLB بر پایه اندروید ۱۶
🔵 تغییر طراحی آیکون‌ها از حالت تخت به سه بعدی (Depth Effect)
🔵 پیوستن سری گلکسی S23 به مرحله تست داخلی
🔵 انتشار نسخه نهایی هم‌زمان با معرفی گلکسی S26 در اوایل سال آینده

مشاهده بیلد آزمایشی روی تاشوهای سامسونگ

به‌تازگی، توسعه‌دهندگان مدل‌هایی از گلکسی Z Fold 6 و Flip 6 را با سیستم‌عامل One UI 8.5 شناسایی کردند. سامسونگ از این دستگاه‌ها به عنوان واحدهای تست اختصاصی استفاده می‌کند و آن‌ها مدل‌های عمومی بازار نیستند. مهندسان سامسونگ اولین بیلد را با شماره نسخه‌ای که به حروف DYLB ختم می‌شود، نام‌گذاری کرده‌اند.

تیم توسعه‌دهنده سه حرف آخر را در طول فرایند تست تغییر می‌دهد. اگر سامسونگ برنامه بتا (Beta Program) عمومی را اجرا کند، احتمالاً حرف چهارم از آخر را به “Z” تغییر خواهد داد. علاوه بر گوشی‌های تاشو، گزارش‌ها نشان می‌دهند که سامسونگ مدل گلکسی S23 را نیز به فاز تست داخلی اضافه کرده است.

مشاهده بیلد آزمایشی روی تاشوهای سامسونگ

مشاهده بیلد آزمایشی روی تاشوهای سامسونگ

ویژگی‌های جدید One UI 8.5 بر پایه اندروید ۱۶

ما آپدیت One UI 8.5 را نسخه تکمیلی One UI 8.0 می‌دانیم که مهندسان آن را بر پایه اندروید ۱۶ توسعه داده‌اند. این نسخه جدید زیرساخت‌های One UI 8 را حفظ می‌کند و هم‌زمان بهبودهای قابل توجهی را در رابط کاربری، برنامه‌ها و قابلیت‌ها به ارمغان می‌آورد.

سامسونگ همچنین امکانات شخصی‌سازی را در سراسر سیستم نرم‌افزاری افزایش داد که می‌توانید لیست تمامی آن‌ها را در ترنجی بخوانید. اکنون کاربران کنترل کاملی بر شخصی‌سازی پنل دسترسی سریع (Quick Panel) دارند. همچنین، طراحان سامسونگ آیکون‌ها را تغییر دادند و زبان طراحی تخت (Flat) را با آیکون‌هایی که دارای افکت عمق (Depth Effect) هستند، عوض کردند.

زمان‌بندی انتشار و دسترسی

در حال حاضر، سامسونگ نسخه بتا One UI 8.5 را تنها برای سری گلکسی S25 عرضه می‌کند. این شرکت نسخه نهایی و رسمی رابط کاربری جدید را هم‌زمان با معرفی سری گلکسی S26 در اوایل سال آینده میلادی منتشر خواهد کرد. مدیران سامسونگ قول داده‌اند تا ویژگی‌ها و تغییرات جدید را در نیمه اول سال ۲۰۲۶ به تدریج برای سایر دستگاه‌ها بفرستند.

بنابراین، اگر کاربران خواهان دسترسی زودهنگام به One UI 8.5 هستند، تنها راه پیش روی آن‌ها خرید یکی از گوشی‌های سری گلکسی S25 است. البته حتی در این صورت نیز، سامسونگ در برنامه بتا محدودیت‌های جغرافیایی خاصی را اعمال می‌کند.


جمع‌بندی

سامسونگ با سرعت بالایی اکوسیستم خود را برای اندروید ۱۶ آماده می‌کند. ورود گوشی‌های تاشوی نسل ششم به فاز تست، خبر خوبی برای دارندگان این دستگاه‌های گران‌قیمت است. تغییرات ظاهری جدید مانند آیکون‌های سه‌بعدی نشان می‌دهد که سامسونگ قصد دارد ظاهر رابط کاربری خود را پس از مدت‌ها دگرگون کند.

نظر شما چیست؟ آیا تغییر سبک آیکون‌ها از طراحی تخت به سه‌بعدی را می‌پسندید یا ظاهر مینیمال فعلی را ترجیح می‌دهید؟ دیدگاه‌های خود را درباره تغییرات One UI 8.5 با ما در میان بگذارید.

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
ساحل عطایی