حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

سرعت شارژ شیائومی ۱۷ اولترا ۱۰۰ وات خواهد بود + تأیید عرضه در دو نسخه متفاوت

نوشته

2 ساعت قبل | بدون دیدگاه | شایعات، شیائومی

شیائومی پیش از این مدل‌های ۱۷، ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس را در چین عرضه کرده، اما همه منتظر عضو اصلی و قدرتمندترین عضو این خانواده، یعنی شیائومی ۱۷ اولترا هستند. اکنون، به نظر می‌رسد این گوشی در دو نسخه مجزا، گواهینامه 3C چین را دریافت کرده است. این گواهینامه رسماً سرعت شارژ شیائومی ۱۷ اولترا را تأیید می‌کند و نشان می‌دهد که این گوشی نسبت به نسل قبل خود پیشرفت کرده است.

خلاصه و نکات کلیدی

🔹گواهی 3C در چین: گوشی شیائومی ۱۷ اولترا گواهینامه 3C چین را دریافت کرد.

🔹دو نسخه مجزا: این گوشی در دو مدل عرضه می‌شود: یک نسخه استاندارد (2512BPNDAC) و یک نسخه با پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای (25128PNA1C).

🔹سرعت شارژ ۱۰۰ وات: هر دو نسخه از سرعت شارژ ۱۰۰ وات سیمیپشتیبانی می‌کنند که ۱۰ وات سریع‌تر از نسل قبلی (شیائومی ۱۶ اولترا) است.

🔹شایعات دوربین: انتظار می‌رود این گوشی دارای ۴ دوربین پشتی، شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین تله-ماکرو ۲۰۰ مگاپیکسلی باشد.

🔹تراشه مورد انتظار: قلب تپنده دستگاه به احتمال قریب به یقین، اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ خواهد بود.

داده‌های گواهینامه 3C

گواهی 3C در چین: دو نسخه با سرعت شارژ ۱۰۰ وات

به نظر می‌رسد این گوشی اکنون توسط گواهی 3C چین در دو نسخه تأیید شده است:

  1. مدل 2512BPNDAC (بدون اتصال ماهواره‌ای)
  2. مدل 25128PNA1C (با اتصال ماهواره‌ای)

هر دوی این مدل‌ها از سرعت شارژ ۱۰۰ وات پشتیبانی می‌کنند. این یک ارتقای ۱۰ واتی نسبت به شیائومی ۱۶ اولترا محسوب می‌شود که در فوریه ۲۰۲۵ با شارژر ۹۰ وات عرضه شده بود.

شایعه پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای که ماه گذشته (اکتبر ۲۰۲۵) منتشر شده بود، اکنون با این گواهینامه رسمی به نوعی تأیید می‌شود.

Xiaomi 15 Ultra

سایر مشخصات مورد انتظار شیائومی ۱۷ اولترا

انتظار می‌رود Xiaomi 17 Ultra دارای یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی جدید با زوم درون سنسور (in-sensor zoom) بهبود یافته و یک دوربین تله‌فوتو ماکرو ۲۰۰ مگاپیکسلی جدید باشد.

در مجموع چهار دوربین در پنل پشتی وجود خواهد داشت که البته شامل یک لنز اولترا واید (Ultrawide) نیز می‌شود. همچنین اگر در قلب این دستگاه تراشه‌ای جز اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ (Snapdragon 8 Elite Gen 5) پیدا کنیم، بسیار شگفت‌زده خواهیم شد.

دریافت گواهینامه 3C معمولاً یکی از آخرین مراحل قبل از معرفی رسمی یک محصول در چین است. تأیید سرعت شارژ ۱۰۰ وات شیائومی ۱۷ اولترا خبر خوبی است، اما نکته هیجان‌انگیزتر، عرضه دو نسخه مجزا (با و بدون ارتباط ماهواره‌ای) و تمرکز ویژه بر روی ماژول دوربین (به‌خصوص سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی) است.

تست باتری شیائومی ۱۷ پرو مکس و مقایسه با رقبا

به نظر می‌رسد شیائومی قصد دارد با مدل اولترا، رقابت را در بازار پرچمداران پایان سال ۲۰۲۵ و اوایل ۲۰۲۶ چین داغ‌تر کند. نظر شما چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سهیل سلیمانی