حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

تحلیل شایعات شیائومی ۱۷ اولترا: عرضه زودهنگام، دو نسخه متفاوت و یک شگفتی در دوربین؟

نوشته

1 دقیقه قبل | بدون دیدگاه | شیائومی

چرخ شایعات پیرامون پرچمدار نهایی شیائومی برای سال ۲۰۲۶ با سرعت در حال چرخش است. سرنخ‌های جدیدی در مورد جانشین شیائومی ۱۵ اولترا، یعنی شیائومی ۱۷ اولترا، در حال انتشار است که به عرضه بسیار زودهنگام‌تر از حد معمول و شگفتی‌های بزرگ در بخش دوربین اشاره دارند. در این مطلب به تحلیل تئوری‌های بسیار متناقض و گمانه‌زنی‌ها پیرامون “فناوری انقلابی دوربین” می‌پردازیم.

خلاصه و نکات کلیدی

  • 🔵 شواهد نشان می‌دهد که شیائومی در حال کار بر روی دو نسخه متفاوت از شیائومی ۱۷ اولترا است که برای بازار جهانی نیز عرضه خواهند شد.
  • 🔵 شماره مدل‌ها و گفته‌های افشاگران به احتمال عرضه زودهنگام این گوشی در دسامبر امسال (آذر ۱۴۰۴) در چین اشاره دارد.
  • 🔵 بحث اصلی بین شایعات، بر سر دوربین سه‌گانه یا چهارگانه و ماهیت یک “فناوری انقلابی” در ماژول تله‌فوتو است.
  • 🔵 سناریوهای احتمالی برای این فناوری جدید شامل زوم اپتیکال پیوسته، یک سیستم دوربین ماژولار (کلیپسی) یا مکانیزمی پیچیده مشابه هواوی Pura 80 اولترا است.

شواهد قطعی: عرضه زودهنگام و وجود دو نسخه

پیش از پرداختن به گمانه‌زنی‌ها، بهتر است به حقایق بپردازیم. دو نسخه از جانشین شیائومی ۱۵ اولترا در سازمان رگولاتوری چین (TENAA) مشاهده شده‌اند. شماره مدل‌های 2512BPNDAC و 25128PNA1C به وضوح وجود دو مدل را تأیید می‌کنند.

چهار رقم اول این شماره‌ها (2512) به یک تاریخ اشاره دارند: سال ۲۰۲۵، ماه دوازدهم. این موضوع احتمال عرضه این گوشی در ماه دسامبر (آذر ۱۴۰۴)، حداقل در چین، را به شدت تقویت می‌کند. کاربری به نام Kartikey Singh نیز اخیراً در پستی با جمله “شما را در دسامبر می‌بینم” به این موضوع اشاره کرده است.

چنذ دوربین برای شیائومی ۱۷ اولترا در نظر گرفته می‌شود؟

چنذ دوربین برای شیائومی ۱۷ اولترا در نظر گرفته می‌شود؟

جنگ شایعات: دوربین سه‌گانه یا چهارگانه؟

یکی از بزرگترین ابهامات، تعداد سنسورهای دوربین است. شایعات اولیه از تغییر سیستم چهارگانه (Quad-Cam) در شیائومی ۱۵ اولترا به یک سیستم سه‌گانه (Triple-Cam) در نسل جدید حکایت داشتند. اما شواهد جدیدتر این تئوری را به چالش می‌کشند.

ارنکان ییلماز از وب‌سایت Xiaomitime با بررسی کدهای رابط کاربری HyperOS، با اطمینان نسبی ثابت کرده که شیائومی ۱۷ اولترا نه سه، بلکه چهار سنسور دوربین خواهد داشت. افشاگر معروف چینی، Digital Chat Station، نیز به وجود یک نسخه با چهار سنسور (سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی و یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی) اشاره کرده است.

شایعات پیرامون دوربین Xiaomi 17 Ultra

شایعات پیرامون دوربین Xiaomi 17 Ultra

“فناوری انقلابی” دوربین چیست؟ سناریوهای احتمالی

تناقض بین شایعات، زمینه را برای گمانه‌زنی‌های هیجان‌انگیز در مورد ماهیت “فناوری انقلابی” دوربین این گوشی فراهم کرده است. در حال حاضر سه سناریوی اصلی مطرح است:

سناریو اول: زوم اپتیکال پیوسته (Continuous Optical Zoom)

این تئوری که از شایعات اولیه نشأت می‌گیرد، معتقد است که شیائومی از یک ماژول زوم اپتیکال پیوسته، مشابه آنچه در گوشی‌هایی مانند سونی اکسپریا 1 VII دیده‌ایم، استفاده خواهد کرد. این فناوری به جای ارائه زوم در فواصل کانونی ثابت (مثلاً 3x و 7x)، به کاربر اجازه می‌دهد تا در یک محدوده مشخص (مثلاً 3x تا 7x) به صورت کاملاً اپتیکال و بدون افت کیفیت زوم کند.

سناریو دوم: سیستم ماژولار اپتیکال (دوربین کلیپسی)

برخی به کانسپتی که شیائومی در کنگره جهانی موبایل (MWC) 2025 به نمایش گذاشت، اشاره می‌کنند. این کانسپت یک سیستم دوربین خارجی بود که به صورت مغناطیسی به گوشی متصل می‌شد و از یک سنسور بزرگ MicroFourThirds و لنز ۳۵ میلی‌متری بهره می‌برد. ممکن است نسخه رده‌بالای شیائومی ۱۷ اولترا از یک لنز کلیپسی مشابه پشتیبانی کند که به جای عملکرد ساده به عنوان یک تله‌کانورتر (مانند آنچه در اوپو و ویوو دیده‌ایم)، قابلیت‌های پیشرفته‌تری مانند زوم اپتیکال واقعی را ارائه دهد.

مکانیسم ماژولار دوربین شاید در شیائومی ۱۷ اولترا استفاده شود

مکانیسم ماژولار دوربین شاید در شیائومی ۱۷ اولترا استفاده شود

سناریو سوم: مکانیزم مشابه هواوی Pura 80 اولترا؟

پیچیده‌ترین تئوری، به مکانیزمی شبیه به دوربین هواوی Pura 80 اولترا اشاره دارد، اما به صورت معکوس. در حالی که هواوی از یک سنسور با لنز متحرک استفاده می‌کند، شایعه شده که شیائومی ممکن است از دو سنسور متفاوت (ISOCELL HPE با رزلوشن ۲۰۰ مگاپیکسلی و ISOCELL JN5) با یک لنز واحد استفاده کند.

این سیستم می‌تواند با تغییر سنسور فعال، به زوم‌های اپتیکال متفاوتی (مثلاً 3x و 7x) دست یابد. البته پیچیدگی چنین سیستمی و برتری واقعی آن نسبت به زوم دیجیتال باکیفیت از یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی، هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

جمع‌بندی: چه چیزی قطعی است؟

در پایان این تحلیل طولانی، باید گفت که هنوز هیچ چیز به طور قطعی مشخص نیست. آنچه در حال حاضر می‌دانیم این است که:

  • 🔵 شیائومی در حال کار بر روی دو مدل شیائومی ۱۷ اولترا است که برای بازار جهانی نیز عرضه خواهند شد (شماره مدل‌های جهانی با پسوند G در پایگاه داده IMEI مشاهده شده‌اند).
  • 🔵 تفاوت اصلی این دو مدل احتمالاً در پشتیبانی از ارتباطات ماهواره‌ای است.
  • 🔵 هر دو مدل به احتمال زیاد از چهار سنسور دوربین لایکا بهره خواهند برد.

اینکه آیا یکی از این دو نسخه به فناوری‌های تجربی و جدید دوربین مجهز خواهد شد یا خیر، سوالی است که باید تا زمان رونمایی منتظر پاسخ آن بمانیم. در حالی که عرضه در چین ممکن است در آذر ماه اتفاق بیفتد، انتظار می‌رود عرضه جهانی طبق روال همیشه در کنگره جهانی موبایل ۲۰۲۶، یعنی از اول مارس ۲۰۲۶ (۱۰ اسفند ۱۴۰۴) به بعد، انجام شود.

نظر شما چیست؟ فکر می‌کنید شیائومی می‌تواند با پرچمدار پریمیوم ۱۷ اولترا در بازار پررقابت دنیای اندروید موفق شود؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️