حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

آنر پاور ۲ با باتری 10,000mAh رقبا را به چالش خواهد کشید

نوشته

20 ساعت قبل | بدون دیدگاه | آنر، شایعات

با رونمایی از گوشی Honor Power در فروردین‌ماه، این برند نشان داد که توجه ویژه‌ای به عمر باتری دارد. این دستگاه با باتری ۸۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و طراحی باریک عرضه شد. اکنون خبرهایی منتشر شده که نشان می‌دهند باتری آنر پاور ۲ ممکن است حتی بزرگتر از نسل قبل بوده و ظرفیت ۱۰,۰۰۰ میلی‌آمپری داشته باشد.

آنر پاور ۲ در نیمه ابتدایی ۲۰۲۶ معرفی خواهد شد 

بر اساس اطلاعات جدید از افشاگر معروف حوزه فناوری، Digital Chat Station، یکی از برندهای چینی در حال آزمایش گوشی هوشمندی با باتری فوق‌العاده بزرگ ۱۰,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است. این منبع اکنون اعلام کرده که دستگاه وارد مرحله NPI (معرفی محصول جدید) شده که نشانه‌ای از پیشرفت روند توسعه آن است.

ظرفیت باتری Honor Power 2

اگرچه این افشاگر نام دستگاه را فاش نکرده، اما بسیاری از کاربران شبکه اجتماعی Weibo معتقدند این گوشی، آنر Power 2 خواهد بود. انتظار می‌رود این دستگاه در نیمه نخست سال ۲۰۲۶ به‌عنوان یک تلفن هوشمند میان‌رده معرفی شود.

آنر همچنین برنامه دارد تا باتری‌های ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی را به استانداردی برای گوشی‌های پرچم‌دار خود تبدیل کند و مدل‌های میان‌رده نیز با باتری ۸۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی عرضه شوند. در همین راستا، گوشی Honor X70 نیز به‌تازگی با باتری سیلیکون‌-کربن ۸۳۰۰ میلی‌آمپری معرفی شده است.

رقابت تنگاتنگ برندهای چینی برای ارائه گوشی‌هایی با باتری پرظرفیت

در این میان، دیگر برندهای چینی هم وارد رقابت در حوزه باتری شده‌اند. اوپو دو مدل K13 Turbo و K13 Turbo Pro را با باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۸۰ واتی روانه بازار کرده است. ریلمی نیز گوشی Realme 15 Pro را با مشخصاتی مشابه معرفی کرده و شایعاتی از عرضه ردمی نوت ۱۵ پرو پلاس با باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی به گوش می‌رسد. همچنین گفته می‌شود iQOO Z10 دارای باتری ۸۰۰۰ میلی‌آمپری خواهد بود.

مطابق با گزارش منبع، حتی گوشی‌های آتی سری شیائومی ۱۶ هم ممکن است به باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شوند. این روند نشان می‌دهد که ظرفیت‌های بالای باتری به‌ویژه در محدوده 7000mAh به بالا، در حال تبدیل شدن به استاندارد جدید گوشی‌های میان‌رده و پرچم‌دار هستند.

با این حال، طرفداران برندهایی مانند اپل و سامسونگ باید صبر بیشتری داشته باشند، چرا که به‌نظر نمی‌رسد این دو شرکت به‌زودی از باتری‌هایی با ظرفیت‌های بالا در گوشی‌های پرچم‌دار خود استفاده کنند.

نظر شما چیست؟

در حالی که رقابت بر سر سخت‌افزار دوربین یا سرعت شارژ ادامه دارد، حالا جنگی تازه در حوزه ظرفیت باتری درگرفته است. اگر باتری آنر پاور ۲ واقعاً به ۱۰,۰۰۰ میلی‌آمپرساعت برسد، این دستگاه می‌تواند جایگاه آنر را در بازار میان‌رده‌ها به‌طور چشمگیری تقویت کند.

آنر X70 با بزرگ‌ترین باتری در تاریخ گوشی‌های هوشمند رسماً معرفی شد: ۸۳۰۰ میلی‌آمپرساعت!

به‌نظر شما آیا این حجم از باتری برای گوشی‌های آینده یک نیاز است یا فقط یک حرکت تبلیغاتی؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سهیل سلیمانی