در این راهنمای خرید گوشی، به بررسی بهترین و ارزشمندترین گزینههای موجود در بازار ایران تا محدوده قیمت ۲۰ میلیون تومان میپردازیم. پس در ادامه با ترنجی همراه باشید.
شیائومی در چند سال اخیر، توانسته بخش قابلتوجهی از بازار گوشیهای هوشمند ایران را بهخصوص با برندههای زیرمجموعه خود، یعنی POCO و Redmi، تصاحب کند. تا محدوده ۲۰ میلیون تومان نیز یکی از بهترین انتخابهای موجود، POCO X7 است. این دستگاه در سال ۲۰۲۵ معرفی شده و با برخورداری از گواهی IP68، تا عمق ۱.۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه در برابر نفوذ آب مقاوم خواهد بود.
پوکو X7
قاب پشتی و فریم پوکو X7 از پلاستیک ساخته شده، البته نسخه مشکی رنگ این دستگاه از قاب پشتی چرم مصنوعی برخوردار است. این گوشی به لطف خمیدگی اندک در اطراف قاب پشتی، به راحتی در دست جای میگیرد.
پوکو X7 از یک نمایشگر خمیده ۶.۶۷ اینچی AMOLED با توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیت بهره میبرد. صفحه نمایش POCO X7 که با شیشه گوریلا گلس ۲ محافظت میشود در این بازه قیمتی واقعاً باکیفیت بوده و میتواند شما را راضی کند. شاید حداکثر روشنایی این پنل حتی در زیر نور مستقیم خورشید به ۳۰۰۰ نیت (آنچه که شیائومی ادعا میکند) نرسد، اما باز هم برای مشاهده محتوا در مکانهای روشن مشکلی نخواهید داشت.
پوکو ایکس ۷ بهطور پیشفرض با اندروید ۱۴ و رابط کاربری HyperOS شیائومی به دست کاربران میرسد. انتظار داریم که این گوشی هوشمند موفق به دریافت ۳ آپدیت اندروید و ۴ سال بهروزرسانیهای امنیتی شود.
یکی از نقاط قوت سری X پوکو در این سالها، تراشه قدرتمند و قدرت پردازشی بالای آنها بوده است. POCO X7 نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به قیمتش، از چیپست خوبی بهره میبرد. این دستگاه به تراشه ۴ نانومتری مدیاتک Dimensity 7300 Ultra مجهز شده که برای اجرای اپلیکیشنها و کارهای روزمره کاملاً جوابگو خواهد بود. همچنین میتواند Call of duty را با نرخ ۹۰ فریم بر ثانیه (رزولوشن پایین) با POCO X7 بازی کنید.
سه لنز دوربین در قاب پشتی POCO X7 دیده میشود. دوربین اصلی از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Sony با لرزشگیر اپتیکال (OIS) برخوردار بوده و برای دوربینهای اولتراواید و ماکرو نیز، سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. این دستگاه همچنین از دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی بهره میبرد.
بهطور کلی نمیتوان انتظار عکاسی در سطح پرچمداران را از یک گوشی میانرده داشت. دوربین اصلی POCO X7 عکسهای خوب، با جزئیات بالا و داینامیک رنج مناسبی را در روشنایی روز ثبت میکند. دوربینهای اصلی و فوقعریض این دستگاه، حتی در روشنایی مناسب نیز نمیتوانند رنگهای دقیقی را ثبت کرده و تصاویر گرفته شده به گرمی میزنند. در نور کم، اصلا نمیتوان روی دوربین اولتراواید حساب کرد. اما عملکرد عکاسی و فیلمبرداری دوربین اصلی قابلقبول است. البته که طبیعتاً در شب، شاهد کم شدن جزئیات تصویر (آبرنگی شدن) و کمی نویز خواهیم بود.
محتویات جعبه POCO X7
نسخه گلوبال پوکو X7 با باتری ۵۱۱۰ میلیآمپری عرضه میشود. این دستگاه از شارژر ۴۵ واتی (موجود در جعبه) پشتیبانی میکند و باتری آن در ۵۲ دقیقه از ۰ به ۱۰۰ درصد خواهد رسید. تستهای موجود نشان میدهند که نباید انتظار خیلی زیادی از شارژدهی این دستگاه داشت. عمر باتری POCO X7 کمی از نسل قبل بهتر بوده و با استفاده معمولی یا نیمه سنگین، یک روز را با شما همراهی میکند.
شما میتوانید نسخه ۸ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی پوکو ایکس ۷ را با قیمت حدود ۲۰ میلیون تومان خریداری کنید.
گلکسی A26 در بخش طراحی پیشرفت بزرگی نسبت به نسل قبل داشته است. این دستگاه از طراحی جدید جزیره دوربین گوشیهای میانرده سامسونگ برخوردار بوده و از قاب پشتی شیشهای (گوریلا گلس ویکتوس پلاس) بهره میبرد. البته Galaxy A26 با وزن ۲۰۰ گرمی و طراحی تخت، گوشی چندان خوش دستی نیست؛ اما کیفیت ساخت نسبت به نسل قبل افزایش یافته است.
طراحی نمایشگر اما ناامیدکننده بوده و حاشیه های زیاد و استفاده از ناچ U شکل، احتمالاً برای بسیاری از کاربران در سال ۲۰۲۵ جذاب نخواهد بود. البته خوشبختانه این گوشی از استاندارد IP67 بهرهمند بوده و در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است.
نمایشگر Galaxy A26
سامسونگ Galaxy A26 به یک صفحه نمایش ۶.۷ اینچی Super AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و رزولوشن ۱۲۰۰ در ۲۳۴۰ پیکسل مجهز شده است. این نمایشگر مانند سایر پنلهای OLED، رنگها را شاداب و مشکی را فوقالعاده نشان میدهد. اما خبری از فناوری کاهش نور با فرکانس بالا نیست که احتمالاً افرادی با چشمان حساس، ممکن است پس از استفاده طولانی از Galaxy A26 اذیت شوند. همچنین حداکثر روشنایی صفحه نمایش در نظر گرفته شده برای این تلفن هوشمند سامسونگ، به خوبی رقبایی مانند Redmi Note 14 Pro 4G یا POCO X7 نیست.
قطعاً مهمترین برتری گوشیهای میانرده سامسونگ در چند سال اخیر نسبت به رقبای چینی، برخورداری از جدیدترین نسخه اندروید و پشتیبانی طولانی مدت است. Galaxy A26 بهطور پیشفرض با اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 عرضه میشود. این دستگاه موفق به دریافت ۶ سال بهروزرسانیهای نرمافزاری (یعنی تا اندروید ۲۱) خواهد شد.
گلکسی A26 از تراشه ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ بهره میبرد که در سال گذشته، برای گلکسی A35 در نظر گرفته شده بود. این قدرتمندترین گوشی در راهنمای خرید بهترین دستگاه تا ۲۰ میلیون تومان نیست، اما رقابت نزدیکی با رقبای چینی دارد. سامسونگ A26 در انجام کارهای روزمره و اجرای اپلیکیشنها روان عمل میکند؛ البته گاهی هم باید انتظار لگهای کوچکی را در رابط کاربری داشته باشد. اما عملکرد این دستگاه در بخش گیمینگ نسبت به نسل قبل واقعا بهبود پیدا کرده؛ شما میتوانید بازی های نیمهسنگینی مانند Call of duty را با نرخ پایدار بین ۵۰ تا ۶۰ فریم با این گوشی تجربه کنید.
Galaxy A26
سه لنز دوربین در قاب پشتی این گوشی میانرده جدید سامسونگ دیده میشود. دوربین اصلی وضوح ۵۰ مگاپیکسلی داشته و از لرزشگیر اپتیکال (OIS) بهره میبرد. دوربینهای فوقعریض و ماکرو این دستگاه نیز از سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی بهرهمندند. همچنین لازم به ذکر بوده که Galaxy A26 به دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی هم مجهز شده است.
دوربین اصلی این گوشی در روشنایی روز عکسهایی با رنگ دقیق، داینامیک رنج مناسب و جزئیات خوب ثبت میکند. همانطور که انتظار داریم دوربین میانردههای سامسونگ میتوانند رقبای چینی را به چالش کشیده و در برخی بخشها هم بهتر عمل کنند. دوربین فوقعریض گلکسی A26 در نور کافی، تصاویر قابلقبولی ثبت میکند. البته جزئیات عکسهای گرفته شده توسط این دوربین (بهخصوص دیتیل اطراف تصویر) مانند بقیه رقبا در این رنج قیمت چندان جالب نیست. در نور کم هم عملاً نباید انتظار خاصی از دوربین فوقعریض داشته باشید.
دوربین سلفی Galaxy A26 با وجود آنکه چندان رزولوشن بالایی ندارد، اما نسبت به POCO X7 بهتر بوده و جزئیات بسیار بیشتری را ثبت میکند. اگر عکسهای سلفی زیادی میگیرید، احتمالاً این دستگاه یکی از بهترین انتخابها در بازه حدود ۲۰ میلیون تومان خواهد بود.
سامسونگ گلکسی A26 از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری بهرهمند بوده و از شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکند که متاسفانه در جعبه هم نیست. شارژدهی این دستگاه بسیار نزدیک به رقبای خود مانند پوکو X7 بوده و البته بهجز در بخش گیم، کمی ضعیفتر از این نماینده شیائومی عمل کرده است.
شما میتوانید نسخه ۶ گیگابایت رم + ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی Galaxy A26 را با پرداخت حدود ۱۷ میلیون تومان و نسخه ۸ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی این دستگاه را با پرداخت تقریباً ۲۲ میلیون تومان تهیه کنید.
برند CMF که زیرمجموعه Nothing محسوب میشود، مانند کمپانی مادر خود، محصولاتی خلاقانه و جذاب تولید میکند. CMF Phone 1 که اولین گوشی هوشمند این برند است، میتواند یکی از بهترین انتخاب ها در راهنمای خرید تا ۲۰ میلیون تومان باشد. این دستگاه برخلاف دو تلفن هوشمندی که تاکنون بررسی کردیم، فاقد گواهی IP است. قاب پشتی CMF Phone 1 از جنس چرم مصنوعی یا پلاستیک ساخته شده (بسته به رنگ مورد نظر) که البته بهراحتی قابل تعویض است.
CMF Phone 1
این دستگاه از یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و حداکثر روشنایی ۲۰۰۰ نیت بهره میبرد. این نمایشگر همانطور که از یک پنل OLED انتظار داریم، رنگها را جذاب و مشکی را عمیق نشان میدهد. حداکثر روشنایی نیز مناسب بوده و مشکل خاصی برای کار با این گوشی در زیر نور آفتاب وجود نخواهد داشت.
این تلفن هوشمند بهطور پیشفرض با اندروید ۱۴ و رابط کاربری Nothing OS عرضه شده که تجربهای نزدیک به اندروید خام را ارائه میکند. CMF Phone 1 در این بخش، بهجز رابط کاربری روان و جذابش، حرف زیادی برای گفتن ندارد؛ زیرا این دستگاه تنها موفق به دریافت ۲ بهروزرسانی اصلی (تا اندروید ۱۶) خواهد شد.
سیاماف در بخش تراشه اما کم کاری نکرده و Phone 1 با برخورداری از چیپست ۴ نانومتری مدیاتک Dimensity 7300، میتواند در حد رقبا عمل کند. مانند سایر گزینههای موجود در «راهنمای خرید گوشی تا ۲۰ میلیون تومان»، نمیتوان انتظار زیادی از عملکرد پردازشی CMF Phone 1 داشت. اما همانطور که اشار شد، این دستگاه به لطف رابط کاربری Nothing OS، عملکرد بسیار روانی در انجام وظایف روزمره و اجرای برنامهها دارد. شما همچنین میتوانید بازیهایی مانند Call of duty را به راحتی با این گوشی اجرا کرده و البته خبری هم از تولید گرمای بیش از حد یا افت فریم محسوسی نیست.
در قاب پشتی CMF Phone 1 تنها دو لنز دوربین دیده میشود: دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی. برای دوربین سلفی نیز یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. شاید عدم وجود دوربینهای ماکرو یا فوقعریض، بسیاری از کاربران را دلسرد کند. در حقیقت بهنظر میرسد که CMF از ابتدا نخواسته تمرکز زیادی روی بخش دوربین این گوشی داشته باشد. اما Phone 1 با همین دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی خود میتواند تصاویری با رنگهای دقیق، کنتراست مناسب و داینامیک رنج بالا ثبت کند. البته جزئیات چندان عالی نیستند.
دوربین اصلی این دستگاه در شب فراتر از انتظار خواهد بود. جزئیات در سطح قابل قبولی قرار دارند، رنگها بهخوبی ثبت میشوند و عملکرد HDR فوقالعاده است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این دستگاه، بهترین گزینه موجود تا ۲۰ میلیون تومان نیست، اما عملکرد قابل قبولی داشته و جزئیات را به خوبی ثبت میکند.
محتویات جعبه CMF Phone 1
در سیاماف فون ۱ خبری از باتری غولپیکر و پشتیبانی از شارژ وایرلس نیست. اما این دستگاه از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری برخوردار بوده و از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی میکند. عمر باتری این گوشی از برخی رقبای موجود، مانند گلکسی A35، گلکسی A26 یا حتی پوکو X7 بهتر است. البته CMF هم تصمیم گرفته تا مانند سامسونگ، آداپتور شارژ را از جعبه گوشیهای خود حذف کند.
شما میتوانید نسخه ۸ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی این گوشی هوشمند را با پرداخت کمتر از ۲۰ میلیون تومان تهیه کنید.
در چند سال اخیر، در دنیا و کشورمان شاهد فراگیری فناوری اینترنت 5G بودهایم. اما اگر هنوز این فناوری در محل زندگی شما ارائه نمیشود یا چندان استفاده از آن برای شما مهم نیست، حتماً نگاهی به Redmi Note 14 Pro 4G بیندازید. قاب پشتی این دستگاه پلاستیکی بوده، اما خوشبختانه شاهد استفاده از فریم آلومینیومی هستیم. این تلفن هوشمند با برخورداری از گواهی IP64، در برابر پاشش آب و نفوذ گرد و غبار مقاوم است.
Redmi Note 14 Pro 4G
ردمی نوت ۱۴ پرو 4G دارای یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED با توانایی نمایش ۱ میلیارد رنگ، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است. این نمایشگر به لطف برخورداری از فناوری کاهش نور PWM با فرکانس بالا ۱۹۲۰ هرتز، از خسته شدن چشمان شما در استفاده طولانی مدت جلوگیری میکند؛ فناوری که Galaxy A26 سامسونگ فاقد آن است.
ردمی نوت ۱۴ پرو 4G بهطور پیشفرض با اندروید ۱۴ به دست کاربران میرسد که جدیدترین نسخه این سیستم عامل نیست. اما اطلاعات موجود نشان میدهند که شیائومی پشتیبانی نرمافزاری نسبتاً خوبی را برای این دستگاه در نظر گرفته و انتظار میرود که ۴ آپدیت اساسی اندروید برای Note 14 Pro 4G ارائه شود. به عبارت دیگر، این تلفن هوشمند موفق به دریافت اندروید ۱۸ خواهد شد.
تاکنون تمام مدلهای موجود در «راهنمای خرید بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان» از تراشههای ۴ نانومتری برخوردار بودند. اما Redmi Note 14 Pro 4G از چیپست ۶ نانومتری مدیاتک Helio G100 بهره میبرد. این تراشه قدرت پردازشی کمتری نسبت به برخی از رقبای موجود دارد. نوت ۱۴ پرو 4G شیائومی برای کارهای روزمره مناسب است و تأخیر بزرگی را در اجرای دستورات حس نخواهید کرد؛ اما نباید انتظار اجرای بازی های سنگین یا نیمهسنگین را با گرافیک و نرخ فریم بالا داشته باشید. بهطور کلی اگر قدرت پردازشی زیادی میخواهید و انتظار زیادی از عملکرد گیمینگ یک گوشی دارید، بهتر است سایر مدلهای موجود در این لیست را در اولویت خرید خود قرار دهید.
مانند سایر رقبا، سه لنز دوربین در قاب پشتی Redmi Note 14 Pro 4G دیده میشود. دوربین اصلی وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی داشته و خوشبختانه از لرزشگیر اپتیکال (OIS) نیز برخوردار است. دوربین اولتراواید به سنسور ۸ مگاپیکسلی مجهز بوده و برای دوربین ماکرو نیز، یک سنسور ۲ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.
دوربین اصلی ردمی نوت ۱۴ پرو 4G توانایی ثبت رنگهای دقیق و رنج دینامیکی مناسبی را دارد. اما عکسها چندان شارپ نیستند و در برخی موارد نیز شاهد آبرنگی شدن جزئیات هستیم. البته میتوانید از حالت 200MP این گوشی استفاده کنید که در آن صورت، شارپنس و سطح جزئیات بهطور چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. البته لازم به ذکر است که از حالت ۲۰۰ مگاپیکسلی در روز یا شرایط نوری مناسب استفاده کنید، در غیر این صورت شاهد افزایش سطح نویز خواهیم بود.
ردمی نوت ۱۴ پرو 4G
دوربین فوقعریض Note 14 Pro 4G چندان عملکرد قابلقبولی ندارد و نه رنگهای دقیقی ثبت میکند، نه جزئیات زیادی دارد و نه رنج دینامیکی آن جالب است. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی این تلفن هوشمند نیز عالی نیست، و رقبایی مانند Galaxy A26 سامسونگ عملکرد به مراتب بهتری دارند.
ردمی نوت ۱۴ پرو 4G از باتری پرظرفیت ۵۵۰۰ میلیآمپرساعتی بهرهمند بوده و از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی میکند. این دستگاه چه در هنگام بازی کردن، و چه برای کارهای روزمره عمر باتری مناسبی دارد. اگر استفاده خیلی سنگینی از گوشی نداشته باشید، Note 14 Pro 4G میتواند تمام طول روز شما را همراهی کند. البته نسل قبلی این دستگاه از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکرد که در این نسل جدید شاهد پسرفت در بخش شارژر هستیم. اطلاعات موجود نشان میدهند که شارژ کامل این تلفن هوشمند حدود ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه نیاز به زمان دارد.
شما میتوانید نسخه ۸ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی Note 14 Pro 4G را با پرداخت حدود ۱۹ میلیون تومان تهیه کنید.
بگذارید در همین ابتدا بگوییم که مهمترین برتری POCO M7 Pro نسبت به تمام مدلهای موجود در این لیست، ارائه ۱۲ گیگابایت رم با پرداخت قیمتی کمتر از ۲۰ میلیون تومان است. پس اگر به دنبال حافظه رم بالایی هستید، این گوشی میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
پوکو M7 پرو 5G
این دستگاه از فریم و قاب پشتی پلاستیکی بهرهمند بوده و بهلطف برخورداری از استاندارد IP64، در برابر پاشش آب نیز مقاوم خواهد بود. این گوشی هوشمند از یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل بهره میبرد.
این دستگاه بهطور پیشفرض با اندروید ۱۴ عرضه شده و فقط موفق به دریافت ۲ بهروزرسانی اساسی سیستم عامل خواهد شد که کمی ناامیدکننده است. پوکو M7 پرو به لطف بهرهمندی از تراشه ۶ نانومتری مدیاتک Dimensity 7025 Ultra هم از شبکه اینترنت 5G پشتیبانی میکند و هم قدرت پردازشی بیشتری نسبت به ردمی نوت ۱۴ پرو 4G دارد. این چیپست برای کارهای روزمره مناسب است، حتی میتوانید برای بازیهای نیمه سنگین مانند Call of duty (نه با بالاترین تنظیمات گرافیکی) هم روی آن حساب کنید.
تنها دو لنز دوربین در قاب پشتی POCO M7 Pro دیده میشود. دوربین اصلی وضوح ۵۰ مگاپیکسلی داشته و از لرزشگیر اپتیکال (OIS) نیز برخوردار است. دوربین دوم وضوح ۲ مگاپیکسلی دارد و از نوع تشخیص عمق بوده که برای عکاسی پرتره به شما خواهد کرد. برای دوربین سلفی نیز، یک سنسور ۲۰ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.
دوربین اصلی پوکو M7 پرو، در شرایط نوری مناسب، عملکرد قابلقبولی دارد. اما نمیتوان انتظار زیادی از آن در شب یا شرایط نوری نامناسب داشت. فیلمبرداری این دستگاه اما نسبت به سایر رقبای موجود در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان، ضعیفتر ارزیابی میشود. این تلفن هوشمند تنها توانایی فیلمبرداری 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. حداقل انتظار میرفت که شیائومی، نرخ 60fps را برای این گوشی در نظر بگیرد.
دوربین پوکو M7 پرو 5G
پوکو M7 پرو 5G از باتری نسبتاً پرظرفیت ۵۱۱۰ میلیآمپری بهرهمند بوده و از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی میکند. عمر باتری این تلفن هوشمند، نزدیک به رقبای خود بوده و اگر استفاده بسیار سنگینی از آن نداشته باشید، یک روز را همراه شما خواهد بود. فول شارژ شدن این دستگاه، با استفاده از آداپتور ۴۵ واتی موجود در جعبه، حدود ۱ ساعت طول میکشد.
شما میتوانید نسخه ۱۲ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی POCO M7 Pro 5G را با پرداخت حدود ۲۰ میلیون تومان خریداری کنید.
تا محدوده ۲۰ میلیون تومان، انتخابهای زیادی وجود دارند که بهترینها را برای شما نام بردیم و با هم بررسی کردیم. شما باید بسته به نیاز خود، بهترین گوشی را انتخاب کنید.
اگر به دنبال پشتیبانی نرمافزاری بلند مدت و دوربینهای باکیفیت (بهخصوص در بخش سلفی) هستید، Galaxy A26 سامسونگ میتواند گزینهای مناسب برای شما باشد. اما اگر میخواهید با گوشی بازی کنید و به یک تراشه قدرتمند نیاز دارید، POCO X7 شیائومی میتواند انتخاب بهتری باشد.
از سوی دیگر اما CMF Phone 1 با طراحی خاص و ماژولار و رابط کاربری جذاب خود، میتواند توجه بسیاری را جلب کرده و یک محصول خاص باشد. همچنین اگر مالتی تسکینگ برای شما در اولویت است، حتما نگاهی به POCO M7 Pro 5G با ۱۲ گیگابایت رم بیندازید.
شما در نهایت کدام گزینه را انتخاب میکنید؟