حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

اینترنت موبایل در بعضی نقاط کشور ملی شد – ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

براساس گزارش‌های کاربران ترنجی و بررسی میدانی ما، آنطور که به نظر می‌رسد اینترنت موبایل در بعضی نقاط کشور ملی شده است. این اتفاق از حدود ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ توسط ما تست و تایید می‌شود. ملی شدن اینترنت موبایل به معنی عدم دسترسی به وب‌سایت‌ها و سرویس‌هایی است که دز خارج از کشور میزیانی می‌شوند. این موضوع با سرویس‌ها و سایت‌های فیلترشده متفاوت است. برای مثال در حال حاضر موتور جستجو گوگل هم باز نمی‌شود.

ملی شدن اینترنت موبایل

ملی شدن اینترنت موبایل در ایران - سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

ملی شدن اینترنت موبایل در ایران – سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

براساس تست‌های انجام شده توسط تیم ترنجی در شهر مشهد می‌توان گفت سرویس ارتباطی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول امکان دسترسی به اینترنت را ارائه نمی‌کنند. به این معنی که وب‌سایت‌ها و سرویس‌های با میزبانی خارج از ایران در دسترس نیستند. به این حالت اصطلاحا “اینترنت ملی” یا “شبکه ملی اطلاعات” گفته می‌شود.

وضعیت اینترنت ثابت به چه صورت است؟

گفتنی است در حال حاضر اینترنت ثابت هنوز با این محدودی روبه‌رو نیست. هر چند که کندی اتصال و اختلال در فیلترشکن‌ها به وضوح حس می‌شود اما دسترسی اینترنت جهانی هنوز روی ارائه‌دهنده‌های اینترنت ثابت وجود دارد.

دلیل ملی شدن اینترنت موبایل در برخی شهرهای ایران چیست؟

به نظر می‌رسد این محدودیت به دلیل مقابله با حمله‌های سایبری و شرایط جنگی موجود در کشور اعمال شده باشد. اگر شما هم کاربر اینترنت موبایل هستید، در بخش نظرات وب‌سایت ما بنویسید که از چه شهری هستید با دسترسی شما به اینترنت با سرویس شما به چه صورت است؟

اشتراک در
اطلاع از
2 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
POONEL

خوزستان هم ملی شده

amirit

لرستان هم ملی شده

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️