حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

سونی اکسپریا ۱ مارک ۷ با قابلیت‌های صوتی واکمن معرفی می‌شود

نوشته

4 ساعت قبل | بدون دیدگاه | تماشا کنید، سونی

حدود یک ماه پیش بود که در ترنجی برای شما نوشتیم بازگشت برند واکمن به گوشی های سونی در سال ۲۰۲۵ محتمل است. به نظر می‌رسد آن گزارش غیررسمی صحیح بوده و امروز با انتشار یک تیزر ویدئویی رسمی تایید شد که سونی اکسپریا ۱ مارک ۷ با قابلیت‌های صوتی واکمن معرفی می‌شود.

سونی ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ از گوشی پرچمدار جدید خود با نام Xperia 1 VII رونمایی می‌کند. ویدئوهای تبلیغاتی اخیر این برند، توجه ویژه‌ای به توانایی‌های صوتی این گوشی دارند. در جدیدترین تیزر رسمی، اشاره شده که اکسپریا ۱ مارک ۷ از «قدرت واکمن» بهره می‌برد؛ عبارتی که می‌تواند نویدبخش بهبود چشمگیر تجربه صوتی در این دستگاه باشد.

شما می‌توانید ویدئو رسمی تیزر معرفی اکسپریا ۱ مارک ۷ را از اینجا تماشا کنید:

 

حضور جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری در سال ۲۰۲۵

برخلاف بسیاری از پرچمداران سال ۲۰۲۵، سونی تصمیم گرفته جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری را در اکسپریا ۱ مارک ۷ حفظ کند. این ویژگی برای کاربرانی که به کیفیت صدای سیمی اهمیت می‌دهند، یک مزیت منحصربه‌فرد محسوب می‌شود.

دوربین‌هایی با فناوری Alpha و طراحی مشابه نسل قبل

سونی پیش از این، تیزر دیگری برای دوربین‌های Xperia 1 VII با قدرت پردازش تصویری Alpha منتشر کرده بود. اگرچه طراحی کلی این گوشی شبیه به نسل قبلی‌اش خواهد بود، اما کمی کوتاه‌تر و پهن‌تر ساخته شده است.

پردازنده نسل جدید و اندروید ۱۵

بر اساس اطلاعات موجود، سونی اکسپریا ۱ مارک ۷ به تراشه Snapdragon 8 Gen Elite مجهز خواهد شد که جدیدترین و قدرتمندترین چیپ‌ست کوالکام محسوب می‌شود. همچنین این دستگاه به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید ۱۵ عرضه می‌شود.

تراشه اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام با هسته‌های Oryon رسما معرفی شد

انتظار می‌رود سونی هفته آینده به‌صورت رسمی از این گوشی رونمایی کند. هنوز جزئیات دقیقی از قیمت یا زمان عرضه جهانی اعلام نشده، اما با توجه به تبلیغات اخیر، تمرکز اصلی Xperia 1 VII بر کیفیت صدا، تجربه عکاسی حرفه‌ای و طراحی منحصربه‌فرد خواهد بود.

ارتقا دوربین اکسپریا ۱ مارک ۷ سونی

همچنین انتظار ارتقای دوربین تله‌فوتو در Xperia 1 VII را داریم. احتمال داده می‌شود که سنسور تله‌فوتوی Xperia 1 VII به «تقریباً ۱/۲ اینچ» افزایش می‌یابد که یک جهش چشمگیر نسبت به سنسور ۱/۳.۵ اینچی Exmor RS در Xperia 1 VI به شمار می‌رود. هرچند این اندازه هنوز یک تخمین است، اما به وضوح نشان‌دهنده افزایش ابعاد سنسور خواهد بود.

ابعاد کمی متفاوت، اما نمایشگر بدون تغییر

ابعاد گوشی اکسپریا ۱ مارک ۷ برابر است با ۱۶۱.۹ در ۷۴.۵ در ۸.۵ میلی‌متر؛ یعنی اندکی کوتاه‌تر، پهن‌تر و ضخیم‌تر از مدل قبلی. با این حال، اندازه نمایشگر همچنان ۶.۵ اینچ باقی خواهد ماند.

شما منتظر پرچمدار آتی سونی در بخش موبایل‌های هوشمند هستید؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)