حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

بنچمارک های گلکسی A26 سامسونگ قدرت برابر با Galaxy A54 و Galaxy A35 را نشان می‌دهد، طبق انتظار

نوشته

22 ساعت قبل | بدون دیدگاه | بنچمارک، تست، سامسونگ

یکی از خوبی‌های پیشرفت فناوری این است که محصولات میان‌رده و اقتصادی روزبه‌روز عملکرد قوی‌تری خواهند داشت. برای مثال امروزه جدیدترین عضو سری Galaxy A2n همان تراشه‌ای را به شما ارائه می‌کند که دو سال پیش جدیدترین عضو سری Galaxy A5n به شما می‌داد. استفاده از تراشه Exynos 1380 سامسونگ در Galaxy A26 سبب می‌شود که این دستگاه یک گزینه اقتصادی جالب باشد. این موضوع با بنچمارک های گلکسی A26 سامسونگ که قدرتی برابر با Galaxy A54 و Galaxy A35 را نشان می‌دهد، تایید می‌شود.

بنچمارک گلکسی A26: عملکرد متعادل با پایداری بالا

مقایسه گلکسی A26 با A35

مقایسه گلکسی A26 با A35

سامسونگ گلکسی A26 از تراشه آشنای Exynos 1380 بهره می‌برد، پردازنده‌ای که ابتدا در گلکسی A54 به کار گرفته شد و سپس در گلکسی A35 نیز حضور یافت. این تراشه به‌عنوان یک گزینه میان‌رده، از اتصالات 5G پشتیبانی می‌کند و ویژگی‌های مدرن ارتباطی مانند بلوتوث ۵.۳ و وای‌فای 6 دو بانده را ارائه می‌دهد.

مشخصات سخت‌افزاری

  • • پردازنده: چهار هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز + چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز
  • • پردازنده گرافیکی: Mali-G68 MP5 با فرکانس ۹۵۰ مگاهرتز
  • • حافظه رم: ۶، ۸ یا ۱۲ گیگابایت
  • • حافظه داخلی: ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت (پشتیبانی از کارت microSD تا ۲ ترابایت)
  • • نوع حافظه: UFS 2.2

عملکرد پردازنده در بنچمارک‌ها

با اینکه تراشه Exynos 1380 یک پردازنده نامطلوب محسوب نمی‌شود، اما انتظار عملکرد خام بالا نباید از آن داشت. این پردازنده در گلکسی A26 توانسته عملکردی متعادل ارائه دهد، اما چندین گوشی دیگر در همین بازه قیمتی قدرت پردازشی بالاتری دارند.

در مقایسه با رقبا، گلکسی A26 تنها از Moto G Power (مدل ۲۰۲۵) که به‌صورت اختصاصی برای بازار آمریکا عرضه می‌شود و همچنین گلکسی A25 برتری دارد.

اما در مقایسه با گلکسی A35 و A54 که محصولات شناخته شده‌تری در بازار ایران هستند، بنچمارک‌های گلکسی A26 به چه صورت است و آیا قدرت پردازشی مناسبی ارائه می‌کند؟ بیایید با اعداد و ارقام صحبت کنیم:

بنچمارک GeekBench 6

تک هسته‌ای:

گلکسی A54 حدود ۱۰۰۸

گلکسی A35 حدود ۱۰۲۵

گلکسی A26 حدود ۱۰۱۰

چند هسته‌ای:

گلکسی A54 حدود ۲۷۹۷

گلکسی A35 حدود ۲۹۳۱

گلکسی A26 حدود ۲۷۶۸

بنچمارک Antutu 10

گلکسی A54 حدود ۵۷۸ هزار

گلکسی A35 حدود ۶۰۳ هزار

گلکسی A26 حدود ۵۷۹ هزار

بنچمارک 3DMark – تست Wlid Life Extreme (2160p)

گلکسی A54 حدود ۸۰۷

گلکسی A35 حدود ۸۰۶

گلکسی A26 حدود ۷۹۴

پس همانطور که می‌بینید، با اختلاف امتیازهای جزئی می‌توان گفت توان پردازشی گلکسی A26 تقریبا با گلکسی A54 و A35 برابر است.

اما در بخش نرم افزاری Galaxy A26 با اندروید ۱۵ و One UI 7 پیش‌فرض عرضه شده و وعده به‌روزرسانی ۶ نسخه اساسی اندروید عرضه می‌شود. یعنی این گوشی تا اندروید ۲۱ (اگر همین روال نام‌گذاری ادامه داشته باشد) رسما آپدیت خواهد شد. برای مقایسه باید بدانید که گلکسی A54 تا اندروید ۱۷ و گلکسی A35 تا اندروید ۱۸ آپدیت می‌شوند.

پایداری عملکرد

در تست پایداری پردازنده (CPU Stress Test)، گلکسی A26 توانست سرعت کلاک مناسبی را حفظ کند، اما از آنجایی که Exynos 1380 قدرت پردازشی بالایی ندارد، انتظار عملکرد بهتری داشتیم. این تراشه در نهایت به ۷۱٪ از توان تئوری خود کاهش یافت اما در بیشتر مواقع، سطح عملکرد را حدود ۸۰٪ حفظ کرد.

عملکرد پردازنده گرافیکی

در بخش پردازش گرافیکی، گلکسی A26 نتایج بسیار خوبی ثبت کرد. در تست فشار گرافیکی، پایداری ۹۹٪ گزارش شد که نشان‌دهنده مدیریت حرارتی مناسب و عدم افت شدید عملکرد در طولانی‌مدت است.

نظر شما درباره گلکسی A26 چیست؟ فکر می‌کنید قدرت پردازشی آن می‌تواند جذاب باشد؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)