حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

رویداد هواوی در تاریخ ۳۰ اسفند تأیید شد: Huawei Pocket 3 به‌عنوان اولین گوشی با HarmonyOS Next

نوشته

6 ساعت قبل | بدون دیدگاه | هواوی

هواوی به‌طور رسمی اعلام کرده است که در تاریخ 20 مارس (۳۰ اسفند) ساعت 2:30 بعدازظهر به‌وقت چین، مراسم «Pura Pioneer Ceremony and HarmonyOS Smart Mobility New Product Launch» را برگزار خواهد کرد. این رویداد موردانتظار، معرفی یک سری محصولات اصلی را شامل می‌شود که یکی از آن‌ها، «محصول غیرمنتظره و نوآورانه» Huawei Pocket 3 است که برای اولین بار از سیستم‌عامل بومی HarmonyOS Next هواوی بدون اندروید استفاده می‌کند.

رویداد هواوی برای معرفی Pocket 3

ریچارد یو، مدیر اجرایی هواوی، اشاره کرده است که این دستگاه چیزی است که سایر تولیدکنندگان حتی به آن فکر نکرده‌اند.

بزرگ‌ترین نقطه قوت این رویداد، معرفی اولین گوشی هوشمند هواوی است که از نسخه پایدار HarmonyOS Next استفاده می‌کند. منابع متعدد حاکی از آن هستند که این دستگاه پیشرو ممکن است طراحی غیرمعمولی داشته باشد و احتمالاً یک گوشی تاشو کوچک با نسبت صفحه‌نمایش 3:2 و یک صفحه‌نمایش داخلی 6.28 اینچی است.

انتظار می‌رود این گوشی مجهز به یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با سنسور بزرگ‌تر باشد. سایر ویژگی‌های شایع شامل ساختار مقاوم دربرابر گردوغبار و آب و یک سنسور اثرانگشت در لبه کناری است. یکی دیگر از نکات قابل‌توجه درباره این دستگاه، قیمت مقرون‌به‌صرفه آن است که به کاربران بیشتری اجازه می‌دهد به اکوسیستم HarmonyOS ملحق شوند. اگرچه این دستگاه در شایعات با نام‌های Pocket 3 یا P70 Pocket شناخته شده است، اما امکان دارد تحت برند Pura عرضه شود.

رویداد هواوی برای معرفی Pocket 3

رویداد هواوی برای معرفی Pocket 3

محصولات جانبی: تبلت‌ها و خودروهای هوشمند

علاوه‌بر گوشی هوشمند، انتظار می‌رود هواوی محصولات جدیدی در بخش تبلت و خودرو نیز معرفی کند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که شرکت روی مدل Huawei MatePad Pro مدل 2025 با نمایشگر 12.2 اینچی کار می‌کند که ممکن است عملکرد، عمر باتری و سایر ارتقاها را نسبت به مدل 2024 بهبود بخشد.

در بخش خودرویی، AITO که توسط هواوی پشتیبانی می‌شود، اخیراً پیش‌سفارش‌های مدل‌های Wenjie M9 2025 و Wenjie M8 را آغاز کرده است. قیمت نهایی این خودروها نیز احتمالاً در رویداد پیش‌رو تأیید خواهد شد.

سخن پایانی

رویداد آتی هواوی نشان‌دهنده تلاش این شرکت برای گسترش اکوسیستم HarmonyOS و ارائه محصولات نوآورانه در بخش‌های مختلف است. اولین گوشی هوشمند با HarmonyOS بومی می‌تواند یک نقطه‌عطف در صنعت گوشی‌های هوشمند باشد، به‌ویژه با طراحی غیرمعمول و قیمت مقرون‌به‌صرفه‌اش. همچنین، معرفی تبلت‌ها و خودروهای هوشمند جدید نشان می‌دهد که هواوی به‌دنبال تقویت حضور خود در بازارهای مختلف است.

نظر شما درباره رویداد آینده هواوی با تمرکز بر معرفی گوشی تاشو Pocket 3 چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
امیرحسین ملکی