حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

اپل به‌جای DeepSeek، علی‌بابا را برای ارائه خدمات هوش مصنوعی در چین انتخاب می‌کند؟

نوشته

5 ساعت قبل | بدون دیدگاه | اپل، هوش مصنوعی

اپل مدت‌هاست که با چندین شرکت چینی برای همکاری در زمینه هوش مصنوعی در چین مذاکره کرده است. طبق گزارش جدیدی که امروز منتشر شده، این شرکت در نهایت علی‌بابا را به‌عنوان شریک خود برگزیده و از همکاری با استارتاپ DeepSeek که در هفته‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده بود، صرف‌نظر کرده است.

اپل پیش‌تر با چه شرکت‌هایی مذاکره کرده بود؟

سه ماه پیش گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه اپل علاوه بر علی‌بابا، با Tencent و شرکت مادر تیک‌تاک یعنی ByteDance نیز برای همکاری در زمینه هوش مصنوعی مذاکره کرده است. همچنین در گذشته شایعاتی درباره گفت‌وگوی اپل با Baidu نیز مطرح شده بود. اما اگر گزارش امروز دقیق باشد، علی‌بابا توانسته است از رقبا پیشی بگیرد و همکاری خود را با اپل نهایی کند.

چرا اپل به یک شریک بومی در چین نیاز دارد؟

دولت چین تمامی سرویس‌های هوش مصنوعی مولد را تحت نظارت دارد و هرگونه خدمات مرتبط باید ابتدا تأییدیه رسمی دریافت کند. به همین دلیل، اپل مجبور است برای ارائه ویژگی‌های هوش مصنوعی خود در چین، با یک شرکت محلی همکاری کند. از همین رو، ویژگی‌های Apple Intelligence تاکنون در این کشور در دسترس نبوده است.

هوش مصنوعی اپل چه زمانی در چین فعال می‌شود؟

با این حال، ممکن است این وضعیت به‌زودی تغییر کند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که اپل و علی‌بابا اولین مجموعه از ویژگی‌های هوش مصنوعی مشترک خود را برای تأیید به نهاد نظارتی فضای مجازی چین ارسال کرده‌اند. هنوز مشخص نیست که این فرایند چه مدت طول خواهد کشید، اما اپل قصد دارد هرچه سریع‌تر این روند را پیش ببرد. چرا که Apple Intelligence یکی از مهم‌ترین پروژه‌های نرم‌افزاری این شرکت در سال گذشته بوده و عدم حضور آن در یکی از بزرگ‌ترین بازارهای اپل، نقطه ضعفی قابل توجه محسوب می‌شود.

نظر شما درباره عملکرد اپل در ارائه ویژگی‌های هوش مصنوعی چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)