محصولات بصری پوشیدنی که معمولا شاهد هدست یا عینکهای AR و VR یا ترکیبی از این دو میشوند، گستره وسیعی دارند. به نظر نمیرسد که در صنعت هنوز اتفاق نظری روی تمرکز بر نوع خاصی از آنها وجود داشته باشد. در حالی که اپل با یک هدست واقعیت ترکیبی یا به قول خودش “رایانه فضایی” بسیار گرانقیمت به نام Vision Pro به این وادی ورود کرده، رقیب کرهای آنها هنوز در حال بررسی گزینههای مختلف است. با این حال در یک گزارش غیررسمی جدید میشنویم که عینک واقعیت افزوده سامسونگ با وزن ۵۰ گرم تابستان ۱۴۰۴ عرضه میشود.
یک شرکت تحقیقاتی چینی تخمین میزند که سامسونگ اولین عینک واقعیت افزوده (AR) خود را در سه ماهه سوم سال 2025 (معادل تابستان ۱۴۰۴) معرفی خواهد کرد. در عین حال این گزارش برخی از مشخصات دستگاه آینده را نیز ارائه میکند.
ظاهرا عینک AR سامسونگ به تراشه کوالکام مجهز خواهد شد و وزن آن تنها ۵۰ گرم است. با این حال سوالات زیادی وجود دارد که بی پاسخ مانده است.
اطلاعات حاصل از Wellsen XR Research که توسط Jukanlosreve گزارش شد، خلاصهای از اجزای داخلی عینک AR سامسونگ ارائه میدهد.
اندکی پس از رونمایی اپل ویژن پرو که در نطق اصلی رویداد WWDC 2023 رونمایی شد، سامسونگ نمونه اولیه هدست واقعیت ترکیبی خود را کنار گذاشت و از صفر شروع به کار کرد زیرا در مقایسه با گجت پوشیدنی ۳۵۰۰ دلاری اپل، جذاب نبود. متاسفانه از آن زمان تا کنون هیچ گزارش دیگری درباره این محصول سامسونگ نداشتیم.
بر اساس گزارشهای جدید باید گفت که این عینک هوشمند سامسونگ از تراشه اسنپدراگون AR1 کوالکام به همراه باتری ۱۵۵ میلیآمپر ساعتی بهره خواهد برد. وزن کل مجموعه ۵۰ گرم است که برای یک عینک AR سبک محسوب میشود.
این همزمان ممکن است به آن موضوع اشاره کند که دستگاه مذکور به سخت افزار زیادی مجهز نیست، به این معنی که احتمالا بیشتر محاسبات آن متکی به دستگاه دیگری مانند تلفن هوشمند است.
جالب است بدانید گزارش شده که اپل به طور جدی در حال بررسی محصول مشابهی است که در آن عینک هوشمند به آیفون متصل می شود.
دوربینی که در عینک AR سامسونگ به کار میرود، یک نمونه ۱۲ مگاپیکسلی با حسگر تصویر سونی IMX681 است. هدف تولید اولیه این محصول حدود ۵۰۰ هزار دستگاه است که تقریباً برابر با Apple Vision Pro خواهد بود.
این گزارش به برچسب قیمتی عینک هوشمند سامسونگ اشاره نمیکند، اما در صورت قیمتگذاری رقابتی باید بتواند در بازار مورد استقبال قرار بگیرد.
شما فکر میکنید که عینک واقعیت افزوده میتواند یک گجت پوشیدنی مفید باشد؟