2 × 1 =

حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

لغو دسترسی اعضای گروه واتس اپ برای تغییر جزئیات گروه

Avatar

نوشته

2 هفته قبل | 2 دیدگاه | آموزش و راهنمایی ، مطالب ترنجی

واتس اپ به طور پیش فرض، به اعضای گروه اجازه می دهد که نام، توضیحات و عکس گروه را ویرایش کنند. اما، شما به عنوان مدیر گروه اگر نمی خواهید کسی این جزئیات را بدون تایید شما تغییر دهد، در اینجا به نقل از howtogeek چگونگی لغو دسترسی اعضای گروه واتس اپ برای تغییر جزئیات گروه آمده است.

لغو دسترسی اعضای گروه واتس اپ برای تغییر جزئیات گروه

برنامه WhatsApp را در گوشی آیفون یا اندروید خود باز کنید. در زیر تب چت ها ( Chats ) ، روی نام گروه خود بزنید.

لغو دسترسی اعضای گروه برای تغییر جزئیات گروه واتساپ

لغو دسترسی اعضای گروه WhatsApp برای تغییر جزئیات گروه

عنوان گروه خود را در بالای صفحه انتخاب کنید تا از آنجا بتوانید پروفایل گروه را ببینید.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

به جای این روش، می توانید در تب چت ها، روی اسم گروه چند ثانیه انگشتتان را نگه دارید. در گوشه بالا سمت راست روی نماد سه نقطه بزنید و از لیست زیرین آن به قسمت اطلاعات گروه  ( Group Info )بروید تا پروفایل گروه را مشاهده کنید.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

به قسمت تنظیمات گروه ( Group Settings ) بروید.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

در اینجا، می توانید اختیارات و حقوق مدیران گروه و اعضای گروه WhatsApp را تغییر دهید.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

گزینه ویرایش اطلاعات گروه ( Edit Group Info ) را بزنید تا تعیین کنید که کدام یک از اعضای گروه می توانند جزئیات اساسی گروه را تغییر دهند.

در پنجره ای که باز می شود، گزینه فقط ادمین های گروه ( Only Admins ) را بزنید. دکمه OK را بزنید تا تنظیمات اعمال شده ذخیره شود.

حالا، فقط ادمین های گروه می توانند اطلاعات و عکس پروفایل گروه واتساپی شما را ویرایش کنند.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

به محض اعمال این تغییر، واتساپ اعلانی به شکل یک پیام در گروه برای اعضای گروه می فرستد تا آن ها را در جریان این تغییر قرار دهد. گزینه ویرایش نام، توضیحات و نماد گروه به همین سادگی از گوشی اعضای گروه حذف می شود.

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

لغو دسترسی اعضای گروه واتساپ برای تغییر جزئیات گروه

برای برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه، می توانید به همان منوی تنظیمات گروه ( Group Settings ) بروید و در قسمت ویرایش اطلاعات گروه ( Edit Group Info ) ، همه شرکت کنندگان ( All Participants ) را انتخاب کنید.

همچنین امتیازات مشابه دیگری وجود دارد که ادمین های گروه واتس اپ می توانند از آن ها بهره ببرند. برای مثال، ادمین ها اگر می خواهند اطلاعیه مهمی را اعلام کنند و نمی خواهند در میان سیل چت ها گم شود، می توانند دسترسی اعضای گروه را برای ارسال پیام در گروه ببندند.

howtogeek

دیدگاه خودتان را بنویسید

ابتدا وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید

آخرین دیدگاه ها

  1. Mahdi
    Mahdimahdi1040
    ترنجِ رسیده

    من از واتساب خیلی کم استفاده میکنم واسه من نیست

  2. Milad7
    Milad7milad7ir
    ترنج لاگژری

    ممنون خانم رشیدی 🙂

    من از واتس فقط برای تماس استفاده میکنم

10 کاربر برتر
  1. 1# Milad7 - 18,731 ترنج
  2. 2# ahmad - 15,274 ترنج
  3. 3# m.b - 13,187 ترنج
  4. 4# Sajad - 11,017 ترنج
  5. 5# Mahdi - 11,008 ترنج
  6. 6# نیما عرفانی - 9,941 ترنج
  7. 7# The Destroyer - 8,988 ترنج
  8. 8# Amir galaxy - 8,800 ترنج
  9. 9# Dr.Nazer - 8,694 ترنج
  10. 10# _V_ - 8,647 ترنج
قاصدک 24
تترایران
Avatar
عاطفه رشیدی
کانال تلگرام ترنجی