واتس اپ با دو میلیارد کاربر محبوب ترین پیام رسان دنیا شناخته شد. شاید روزی که واتس اپ کارش را با سیستم عامل سیمبیان نوکیا آغاز کرد، هیچ کس تصورش را نمی کرد این پیام رسان روزی بتواند کاربران میلیاردی داشته باشد. اما حالا پس از گذشت 14 سال از زمان آغاز به کار توانسته است خودش را در صدر پیام رسان های دنیا قرار دهد. با ترنجی همراه باشید تا درباره این پیام رسان محبوب بیشتر بدانیم و با سرگذشت آن بیشتر آشنا شویم.
یان کوم و بریان اکتون افرادی بودند که در 24 فوریه 2009 میلادی پایه و اساس واتس اپ را شکل دادند. شاید برای تان جالب باشد که بدانید اسم واتس اپ به این دلیل انتخاب شد که آن زمان در موتورهای جست و جو کلمه whats app به معنی کدام اپ بسیار سرچ می شد و موسسان واتس اپ از این فرصت استفاده کردند و اسم پیام رسان شان را واتس اپ انتخاب کردند.
واتس اپ در سال ۲۰۱۳ در سراسر جهان ۳۰۰ میلیون کاربر داشته است که دست کم ماهی یک بار آنلاین بوده اند. در ۱ بهمن ۱۳۹۲ اعلام شد این برنامه ماهانه ۴۳۰ میلیون کاربر دارد که دست کم یک بار در ماه از آن استفاده می کنند و روزانه بیش از ۵۴ میلیارد پیامک جا به جا می کند که با توجه به این آمار رکورد فرستادن پیامک در روز در جهان شکسته شد.
در اوایل فوریه ۲۰۱۶ واتس اَپ اعلام کرد که شمار مشترک های شبکه از مرز یک میلیارد نفر گذشت.
شرکت فیسبوک در جدیدترین گزارش خود شمار کاربران واتساپ را دو میلیارد نفر اعلام نمود.
در ۱۹ فوریه ۲۰۱۴ شرکت فیس بوک اعلام کرد که واتس اپ را به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرده است که از این مبلغ ۴ میلیارد دلار به صورت نقدی و ۱۵ میلیارد دلار به شکل سهام فیس بوک به مالکان آن پرداخت شده است. در همان سال مؤسس واتس اَپ نیز به لطف تصاحب این شرکت توسط فیس بوک، به جمع میلیاردرها پیوست.
واتس اپ برای ایجاد ایمنی داد و ستدهای بین کاربران از روش رمزنگاری سرتاسر استفاده می کند. به گفته کارشناسان با این روش و در حالت عادی ( یعنی بدون دخالت بد افزارها ) فقط دو طرف گفتگو می توانند آنچه ارسال میشود را بخوانند. در این میان، حتی خود شرکت واتسا َپ قادر به خواندن آن ها نیست. این به علت آن است که پیام ها با یک قفل نرم افزاری محافظت شده اند و فقط فرستنده و گیرنده پیام کلید مخصوص بازکردن این قفل و خواندن آنها را دارند. برای حفاظت بیشتر، هر پیامی که فرستاده می شود قفل و کلید خودش را دارد. همه این ها به طور خودکار اتفاق می افتند و نیازی به انجام تنظیمات خاص یا چت مخفی برای امن بودن پیام ها نیست. امکان تأیید هویت دومرحله ای نیز از میانه آذر ۱۳۹۵ به واتس اَپ اضافه شد.
۱- واتس اپ : دو میلیارد کاربر ماهانه
۲- مسنجر فیس بوک : یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر ماهانه
۳- وی چت : یک میلیارد و ۲۰۶ میلیون کاربر ماهانه
۴- کیو کیو (QQ): ۶۴۸ میلیون کاربر ماهانه
۵- اسنپ چت : ۴۳۳ میلیون کاربر ماهانه
۶- تلگرام : ۴۰۰ میلیون کاربر ماهانه
شما از کدام پیام رسان بیشتر استفاده می کنید؟ واتس اپ یا تلگرام؟؟
تلگرام دیرتر اومد واگرنه تلگرام خیلی امکانات بیشتری داره
تلگرام اصلا امن نیست، متاسفانه با حکومت ایران و روسیه و چین همکاری کرده و اطلاعات میده
ففط برای روزمره و تجارت خوبه
چیز نخور دیع🤣
😐این جدید بودددد…
امنترین پیامرسان تلگرامه… اگه کسی میتونه هکش کنه جایزه گذاشته، تو سایت و خود تلگرام اون آخری رو بزنی نوشته…
راستشو بگو… از افسون خوشت اومده؟ 🤔
بله جناب حق با شماست از این حجم از حق گویی شما هم آکنون تل گرام فیلتر شد.
کاربرای ت.ل.گ.ر.ا.م با وجود امکانات زیاد چرا ک. م تر از و. ا. ت. س. ا. پ هست؟
من تازه به ت رن جی اومدم میشه یکی بهم بگه چطور رو کامپیوتر عکس پروفایل بزارم؟
پ.ن: راستی ببخشید بابت اسپم
اگر تل گرام فیلتر نبود از اون الان اجباری واتس اپ البته واتس اپ دم دستی تره برای پیام دادن و اینا بهتره.
واتس دم دستی تره خخخ