همه ما این استدلال را شنیده ایم که آیفون های اپل به سرعت بروزرسانی می شوند زیرا اپل سخت افزار و نرم افزار را کنترل می کند. با وجود صدها دستگاه منحصر به فرد که اندروید را اجرا می کنند، داشتن همین سرعت و کارآیی بروزرسانی های اصلی بسیار دشوار است. ناگفته نماند که دلیل، تفاوت های گسترده نرم افزاری که شرکت ها ارائه می دهند، است. گوگل توانسته است بسیاری از بروزرسانی ها را از طریق سرویس های Google Play ارایه دهد، حتی اگر دستگاه ها دیگر به روزرسانی های اصلی سیستم عامل را دریافت نمی کنند. حالا می بینیم که سرعت ارایه آپدیت اندروید ۱۰ برای دستگاه های اندرویدی رکورد زده است. این یعنی تلاش های گوگل برای سرعت بخشیدن به دریافت آپدیت جدید برای کاربران واقعا کار می کند.
در یک پست از بلاگ توسهه دهندگان مشخص شده است که اندروید ۱۰ سریعترین آپدیت اندرویدی تا به امروز است. البته این اتفاق یک شبه رخ نداد. گوگل به تدریج طی چند سال گذشته شیوه های جدیدی را برای سرعت بخشیدن به روند به روزرسانی برای نصب شده و در عین حال آزمایش نسخه جدید Android نیز بسیار زودتر از طریق برنامه های توسعه دهنده و عمومی بتا برای گوگل پیکسل و سایر توسعه دهندگان ارائه داد.
در اندروید ۸ گوگل پروژه تربل (Project Treble) را معرفی کرد که سیستم عامل اصلی اندروید را از تنظیمات رابط کاربری OEMs جدا می کند. این باعث افزایش سرعت ارایه آپدیت اندروید ۹ به اندازه ۲.۵ برابر در مقایسه با اندروید ۸ شد. هر تلفن هوشمندی که با اندروید ۸ عرضه شده بود با Treble سازگار بود.
سپس با اندروید ۹ گوگل یک برنامه پیش نمایش توسعه دهنده را با سایر تولیدکنندگان اجرا کرد تا بیلدهای پیش از Beta قبل از انتشار در بین مدل های تلفن های هوشمند بیشتری آزمایش شود. این امر باعث افزایش ۱.۵ برابر سرعت ارایه آپدیت اندروید ۱۰ در مقایسه با اندروید ۹ شد.
با اندروید ۱۰ خط اصلی پروژه گوگل این امکان را فراهم کرد که برنامه های مهم و عناصر اندروید را از طریق Google Play به روز کنید. این همان چیزی است که گوگل از آن برای به روزرسانی 2 میلیارد دستگاه با API اطلاع رسانی در معرض خطر بودن برای ردیابی COVID-19 استفاده کرد.
اندروید ۱۱ دارای ۷ توسعه دهنده در برنامه پیش نمایش توسعه دهنده خود با انواع سخت افزار برای آزمایش است. به روزرسانی های یکپارچه در اندروید ۷ معرفی شدند و پذیرش آن کمی آهسته بوده است زیرا نیاز به دو برابر میزان ذخیره شده برای سیستم عامل دارد. به روزرسانی ها در یک پس زمینه جداگانه سیستم عامل نصب می شوند و در راه اندازی مجدد بعدی اعمال می شوند. شکل جدیدی به نام “Virtual A / B” وجود دارد که همین کار را انجام می دهد در حالی که نیاز به ذخیره کمتری برای سیستم عامل دارد. گوگل برای اجرای “به روزرسانی OTA تا حد امکان بدون اصطکاک” به تولیدکنندگتم نیاز دارد تا “Virtual A / B” را با دستگاههای دارای اندروید ۱۱اجرا کند.
نظر شما درباره این پیشرفت اندروید چیست؟ فکر می کنید پیشرفت بعدی باید چه باشد؟
امیدوارم اندروید 11 و … بع تغییرات کوچک ختم نشود .
و کمی در نوار وضعیت اندروید ، بازنگری شود . (نوار وضعیت : لوگوی باتری – آنتن – برنامه ها و …)
ب نظرم اصلا گوگل کاری نکرده و باید از چند شرکت تشکر کرد
اولیش هم نوکیا ک سعی کردن مرتب و با نظم اینکارو بکنن
سامسونگ هم بهتر شده
سلام دوستان
به پیشنهاد کاربر های سایت یه می نوت ۱۰ لایت خریدم میخواستم بدونم فست شارژ ۳۰ واتی که داره تو دراز مدت به گوشی آسیب میزنه یا نه
چون موقع شارژ گوشیم یه ذره داغ میکنه
کاورش رو در بیار موقع شارژ
سلام، موقع شارژ کاورشو در بیار و صفحشو رو یه سطح سرد بزار مثه روی سرامیک یا سنگ و..
البته هروقت هم که گوشیتو نیاز نداری میتونی از شارژر با توان پایینتر استفاده کنی که اصلا گرم هم نمیشه…
سرعت فست شارژ ۳۰ واتی فوق العاده است فقط گاهی اوقات حرارت دستگاه بالا میره
اگر دائما از سفت شارژ استفاده بشه طبیعتا در طولانی مدت عمر باتری کاهش پیدا میکنه! بیشتر برای مواقع اضطراری استفاده کن
*فست شارژ
سلام
بچه ها یه سوال:اینکه اکثر برند ها تا دو سال آپدیت اندروید میگیرن به خاطر خودشونه یا به دلیل اینکه گوگل نمیزاره؟
اگر به خاطر گوگله خب چرا؟؟!!🤔
دقیق نمیدونم ولی حدس میزنم مربوط به اون برند باشه و لحاظ کنم که وان پلاس تا سه سال آپدیت میده.
بعدشم درسته که بعد دو سه سال آپدیت قطع میشه ولی میشه که...
به عنوان مثال one plus 3t سال 2016 و با اندروید 6 معرفی شد تا اندروید 9 رو به صورت OTA دریافت کرد ، با زدن رام میشد اندرویدش رو ده کرد و بزودی اندروید یازده هم میشه روش نصب کرد.
بدترین اندروید تاریخ!
مدت آپدیت به شرکت سازنده ربط داره و ترتباط مستقیم با سیاست شرکت و سود و زیانش داره
پس میفرمائید کلاً گوگل هیچ دخالتی در این مورد نداره نه؟
احسنت
جالبه…
خداییش اندروید 10 خیلی خوب و روان هست!