حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

هرآنچه باید درباره سرویس‌های موبایل هوآوی (HMS) بدانیم

نوشته

4 سال قبل | 14 دیدگاه | اخبار رسمی شرکت‌ها، هواوی

در سال 2019 و با شدت گرفتن اختلافات‌ میان آمریکا و چین و ایجاد محدودیت توسط آمریکا، هوآوی امکان همکاری با برخی شرکت‌های آمریکایی را از دست داد. گوگل نیز مجبور شد تا دسترسی به سرویس‌های موبایلی خود را برای گوشی‌های جدید هوآوی محدود کند.  در نتیجه محصولاتی که از آن تاریخ به بعد معرفی شدند، به سرویس موبایل گوگل دسترسی نخواهند داشت. البته عده‌ای به اشتباه گمان کردند این خبر به معنی عدم دسترسی گوشی‌های هوآوی به سیستم عامل اندروید است. با وجود اینکه اندروید به گوگل تعلق دارد اما یک پلتفرم منبع‌باز محسوب می‌شود و استفاده از آن به طور انحصاری در اختیار هیچ شرکتی نیست.

سرویس‌های موبایل هوآوی (HMS)

سرویس‌های موبایل هوآوی (HMS)

سرویس‌های موبایل هوآوی (HMS)

طراحی و توسعه Huawei Mobile Services که به اختصار از آن با عنوان HMS یاد می‌شود، از مدت‌ها پیش در حال انجام بوده است، اما بعد از تحریم‌های آمریکا، هوآوی تصمیم گرفت سرعت توسعه‌ این خدمات را افزایش داده و به طور گسترده‌ آن را به کاربران خود ارائه کند تا برای دریافت و استفاده از اپلیکیشن‌های کاربردی مشکلی وجود نداشته باشد.

HMS یا همان سرویس‌های موبایلی هوآوی مجموعه‌ کاملی از اپلیکیشن و سرویس‌هایی است که به طور اختصاصی توسط هوآوی برای گوشی‌های هوشمند این شرکت طراحی و اجرا شده‌اند و حتی اگر در آینده هوآوی دوباره به خدمات گوگل نیز دسترسی پیدا کند، توسعه و ارتقاء این پلتفرم ادامه خواهد داشت.

پلتفرم HMS از دو بخش تشکیل شده که یکی مربوط به خدمات مستقیم به کاربران مانند ارائه فروشگاه اپلیکیشن AppGallery است که به سرعت جای خود را در بین سه مارکت برتر اپلیکیشن جهان باز کرده و بخش دیگر مربوط به توسعه‌دهندگان است وHMS Core  نام دارد. HMS Core شامل API، SDK و سرویس‌هایی می‌شود که توسعه‌دهندگان می‌توانند برای ساخت و بهبود اپلیکیشن‌ها از آن‌ها استفاده کنند. به گفته هوآوی در حال حاضر تعداد افراد فعال در بخش ساخت و توسعه اپلیکیشن بر بستر HMS هوآوی به 1.4 میلیون نفر رسیده است.

در ادامه با تعدادی از سرویس‌های اصلی HMS آشنا می‌شویم.

Huawei ID

نخستین و اصلی‌ترین پیش‌نیاز استفاده از HMS داشتن Huawei ID است. این شناسه کاربری به کاربر اجازه می‌دهد تا تنظیمات شخصی خود را بر روی دستگاه اعمال کند. برخی از داده‌های شخصی مانند اطلاعات تماس، پیام‌ها، گذرواژه‌ها و موارد مشابه به کمک Huawei ID و برای استفاده مجدد ذخیره می‌شوند. با IP ایران نیز به سادگی می‌توان Huawei ID ساخت و از قابلیت‌های آن استفاده کرد.

 

Huawei Mobile Cloud

فضای ابری هوآوی امکان ذخیره داده‌هایی مانند تصاویر، ویدیوها، فهرست مخاطب‌ها و موارد دیگر را به کاربر می‌دهد. ۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی به طور رایگان در اختیار هر کاربر قرار می‌گیرد اما می‌توان با پرداخت مبلغی این فضا را تا دو ترابایت افزایش داد. امکان استفاده از امکانات دیگری مانند پشتیبان‌گیری خودکار از گالری بر روی فضای ابری و مدیریت آسان اطلاعات نیز در این بستر امن وجود دارد.

 

Huawei AppGallery

App Gallery مهم‌ترین بخش HMS محسوب می‌شود. هوآوی حدود یک میلیارد دلار برای تولید و توسعه اپلیکیشن‌های این فروشگاه سرمایه‌گذاری کرده است. App Gallery در حال حاضر بیش از 570 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد.

 

فروشگاه نرم‌افزاری هوآوی مجموعه‌ کاملی از اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مورد نیاز کاربران است. امنیت کافی هنگام دانلود و استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف با تضمین حریم خصوصی، در روند توسعه این فروشگاه اهمیت بسیاری داشته‌اند. تجربه یکپارچه‌سازی در استفاده از گوشی‌ها، تبلت‌ها، تلویزیون‌های هوشمند، دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی، گجت‌های واقعیت مجازی و سایر دستگاه‌ها نیز در نظر گرفته شده است. یکی از ویژگی‌های جالب توجه در App Gallery، ‌قابلیت Quick Apps نام دارد که به کاربران امکان می‌دهد اپلیکیشن‌های موردنظر خود را بدون نصب کردن و با مصرف میزان کمی از حافظه اجرا کنند.

 

Huawei Browser

یک مرورگر امن با کاربری آسان، که با درنظر گرفتن امنیت و حریم خصوصی کاربران توسعه یافته است. تمرکز روی مشاهده صفحات اینترنت با سرعت بالا، امکان جستجوی آسان و ارائه امنیت بالا از اهداف ساخت این مرورگر است.

همچنین به‌کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی باعث می‌شود کاربر به مرور زمان تجربه کاربری جذاب‌تری را تجربه کند. شخصی‌سازی تجربه خواندن مطالب با استفاده از قابلیت‌هایی مانند نمایش در شب و نمایش مطابق با محیط دسکتاپی از دیگر موارد قابل توجه این مرورگر محسوب می‌شود.

Huawei Assistant

با استفاده از دستیار دیجیتالی هوآوی می‌توان از سرویس‌های متنوعی استفاده کرد. جستجوی آسان و دسترسی سریع در عنوان‌های خبری شخصی‌سازی شده و از منابع مختلف، در این بستر فراهم شده است. Huawei Assistant به کاربران اجازه می‌دهد از طریق فرمان‌های صوتی کارهای مختلفی با گوشی هوشمند خود انجام دهند.

 

Huawei Themes

این اپلیکیشن از طریق ارائه «لاک اسکرین‌های» (Lock Screen) متفاوت، «آیکون‌های» (Icon) شخصی‌سازی شده و ده‌ها هزار «تم» (Theme) موجود در بخش آنلاین خود، تجربه‌ای متفاوت با طراحی‌های رنگارنگ و متنوع در اختیار کاربران قرار می‌دهد. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان محیط گوشی را به سلیقه خود تغییر داد.

 

Huawei Music

با استفاده از این سرویس، کاربران می‌توانند به موسیقی‌های با کیفیت بالا گوش بدهند و از قابلیت‌هایی مانند کتابخانه موسیقی شامل میلیون‌ها فایل صوتی، لیست آهنگ‌های محبوب و کانال‌های ارائه کتاب‌های صوتی استفاده کنند.

 

Huawei Video

سرویس ویدیویی هوآوی در همکاری با برندهای مطرحی مانند Youku, Mango TV, Sohu.com, Jetsen Huashi Wangju, HUACE FILM&TV, Sony, Disney و … تجربه متفاوتی از محتوای ویدیویی با کیفیت را برای کاربران خود به وجود خواهد آورد.

 

Huawei Reader

این سرویس در واقع کتابخانه آنلاین هوآوی است. در تعامل با ده‌ها ارائه‌دهنده کتاب الکترونیک مانند IReader Technology، Dianzhong Technology،  Ali Literatureو China Literature این مجموعه شامل بیش از یک میلیون عنوان کتاب با کیفیت و در دسته‌بندی‌های مختلف است. عناوین کلاسیک و البته عنوان‌های پرفروش بازار نیز در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

اشتراک در
اطلاع از
14 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
m.b

اینقدر فروشش کم شده؟! 🤔
تو 24 ساعت سه تا خبر!
جوری شده تو برنامه های ایرانی هم تبلیغ آنر میاد…
مشخصه ضربه خورده از تبلیغات منفی راحب نبود سرویس های گوگل…
اتفاقاً این خبر ها هم برای بعضی ها مثل من عمق فاجعه رو بیشتر هم کرد… چون تا اینجا تصور میکردم فقط برنامه های گوگل اونم بعضی‌شون و برنامه هایی که به خدمات گوگل نیاز دارن کار نمیکنن…
الان دیدم برنامه هایی که نیاز خاصی به تبادل اطلاعات با خدمات و امنیت گوگل ندارن هم حتی بعضی‌شون کار نمیکنن و توسط دولوپر ها باید مجددا تغییر کنن که بخاطر تحریم ها هم که شده قطعاً به شکل رسمی خیلی از برنامه‌نویس ها برنامه‌هاشون رو با این وضعیت برای هوآوی تغییر نمیدن و رونوشت های غیررسمی و تغییر یافته روی آپ‌گالری هوآوی افزایش پیدا میکنه…

Farcry

توی آمار فروش جهانی Q1 2020 هم بین پرفروش ترین مدل گوشی ها هیچ نماینده ای از هوآوی و آنر که در مجموع رتبه دوم رو بعد از سامسونگ (از لحاظ فروش کلی گوشی ها) دارن وجود نداشته درحالی که سامسونگ و اپل هر کدوم ۴ مدل و شیائومی هم که رتبه ۴ رو بین تولید کننده ها داشته ، دو گوشی redmi note 8 و redmi note 8 pro رو بین ۱۰ گوشی پرفروش چارک اول سال ۲۰۲۰ داره. کلا توی این یکی دو سال هوآوی گوشی شاخصی و با ارزشی در رده میانی برای رقابت با اوپو و شیائومی نداشته یا کم داشته (مثلا nova 5T خیلی خوب بود ولی دیگه بقیه میان رده های هوآوی و آنر مثل این گوشی کامل نبودن و هرکدوم یه سری ایرادات بزرگ داشتن) البته الان هم honor V30 که معرفی شده گوشی خیلی خوبی به نظر میاد ولی باز در مقابل گوشی های ۵۰۰-۴۰۰ دلاری جدید اوپو و شیائومی کم میاره.در مورد این مشکل سرویس های گوگل هم تا الان حرکتی نزده و توی بلند مدت این مشکل بزرگ بیش تر از این ها به هوآوی ضربه میزنه.

m.b

و اما راجب خبر معرفی کورتکس 1x هم باید بگم جون داد برای اسنپدراگون تو نیمه اول 2021 که تمام هسته ها رو دستکاری میکنه…
سامسونگ اگر دستکاری کنه فقط تک هسته اصلیه طبق روال مگر روال تغییر کنه…
هوآوی هم که میگن اصلاً باید نگاه کنه فقط! به کورتکس 1x بخاطر تحریم ها جدید دسترسی نداره انگار(کسی اطلاع دقیق‌ داره مارو دقیق‌تر آگاه کنه)
اسنپدراگون که فکر میکردیم آخرای برتری بلامنازعش رسیده تو اندرویدی ها حالا میخوندم حتی اختلافش با این هسته که گویا راه تخصصی سازی زیادی هم گذاشته برای چیپ‌میکر ها، با اپل و پردازندش کمتر هم میشه…
سامسونگ هم که تو 2020 حرفی نداره و اگر همکاری نتیجه بده با amd با هسته های گرافیکی جدید شاید بتونه با اسنپدراگون 875 با حداقل 8 هسته تغییر یافته اونم بر پایه این هسته های قدرتمند! رقابت کنه…

bh974

هواوی همین رابط کاربریش قابل تحمل نبود چ برسه بخوای سر چنتا برنامه پیش پا افتاده هم باهاش کلنجار بری

smartiz

خب مزیت ش چیه قیمت گوشیهای برابر یا گاهی گرونتر از سایر برندها درحالیکه اونها سرویسهای گوگل دارن … امیدوارم درست شده این وضع

Bad boy🤫

گوگل پلی سرش هم نیست

ali

به جا این همه تبلیغ کسشر ، قبل از فروش نمایندگی ها خودشون نرم افزارهای گوگل رو نصب کنن ، بعد گوشی رو بدن دست خریدار ، روش بهتری هست .
چون تو ۱ دقیقه می شه تمام نرم افزارهای گوگل رو ریخت رو گوشی ، اینو به عنوان کسی که گوشی های میت ۳۰ و p40 pro داشته می گم فقط به یه کابل otg و یه فلش ۱ گیگ نیاز هست برا نصب نرم افزارهای گوگل .

pooria

یاعلی تو از کجات p40 pro اوردی همون mate 30 شم زیادیه
بعد مطمعنا عملکردش مثل قبل نمیشه اگرم بشه نصب کرد
به من اگه بگن 50 درصد هم بهت تخفیف میدیم سراغ یه همچین چیزی نمیرم

ali

عملکردش بدون عیب و نقصه بیا پی بهت نشون بدم . تمام نرم افزارهای گوگل بدون کوچکترین عیب اجرا می شن .

@Professoralireza

#Gsmarena
سونی اکسپریا ۱ II رفت برای بررسی جی اس ام …
#Dxomark
در حالیکه نمره ی دوربین اصلی میت ۳۰ پرو ۵جی ۲ امتیاز از میت ۳۰ پرو ۴جی بالاتر شد اما در کمال تعجب نمره ی سلفی نسخه ی ۵جی ۹ امتیاز کمتر از سلفی مدل ۴جی شده!!!
عجیباً غریبا

Milad7

هواوی بدجوری تحت فشاره و فروشش هم کم شده…

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)