هفته گذشته اوپو فایند ایکس ۲ و اوپو فایند ایکس ۲ پرو رسما معرفی شدند. به نظر می رسد که این شرکت در اعلام وزن محصولات جدید خود اشتباه کرده و این برای کاربران ناخوشایند است. امروز شاهد عذرخواهی اوپو به دلیل اشتباه در اعلام وزن Oppo Find X2 هستیم. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
حال اوپو به دلیل انتقادهایی که نسبت به تبلیغات اشتباهش انجام گرفت، اعلامیه جدید را صادر کرده است. تولیدکننده گوشی هوشمند چینی، جزئیات وزن فایند ایکس ۲ را در صفحه رسمی آن به اشتباه منتشر کرد. اکنون، حاضر است تا گوشی را از تمامی خریداران بازپس بگیرد!
اوپو به تازگی گوشیهای هوشمند پرچمدار خود یعنی اوپو فایند ایکس 2 و ایکس 2 پرو را معرفی کرده است. این دو جزو گوشیهای ویژه و رده بالای اوپو به شمار میروند و به ترتیب 5499 و 6999 یوآن (یا تقریبا 783 و 996 دلار) قیمت دارند.
پس از معرفی، بسیاری از مردم احساس کردند که وزن واقعی گوشی نسبت به آنچه به طور رسمی اعلام شده، سنگینتر است. در نهایت زمانی که گوشی به دست خریداران رسید و آزمایشها انجام شد، معلوم شد که وزن اصلی گوشی حدود 5 تا 13 گرم بیشتر از آن است که اوپو میگوید.
اوپو فایند ایکس ۲ پرو 5G با نمایشگر ۱۲۰ هرتز و شارژ ۶۵ وات رسما معرفی شد
اشتباه اوپو تبدیل به جنجالی در فضای آنلاین شد. این مشکل به طور بالقوه، یک اشتباه از سوی تولیدکننده بود که در ظاهر مشتریان را گمراه میکرد. بنابراین، قاپم مقام اوپو، شن ییرن، ضمن عذرخواهی رسمی، وعده داده است که این شرکت درباره این موضوع تحقیق خواهد کرد. در نهایت، مشخص شد که درباره وزن سری گوشیهای فایند ایکس 2 اختلاف زیادی وجود داشته است.
اختلاف وزن اوپو فایند ایکس 2 با رقم اعلام شده چقدر بود؟
ظاهرا مشکل از آنجاست که نسخه شیشهای فایند ایکس 2، 192 گرم وزن دارد در حالیکه در تبلیغات، 187 گرم اعلام شده بود. در همین راستا، نسخه سرامیکی فایند ایکس 2، 209 گرم وزن دارد که در صفحه رسمی آن، 196 گرم نوشته شده است.
اوپو فایند ایکس ۲ 5G با اسنپدراگون ۸۶۵ و شارژر ۶۵ واتی رسما معرفی شد
علاوه بر این، افزایش وزن حتی شامل نسخه سرامیکی فایند ایکس 2 پرو نیز شده و ما شاهد 10 گرم افزایش وزن نسبت به رقم تبلیغشده هستیم.
اوپو در نهایت ضمن بهروزرسانی اطلاعات دقیق وزن این محصول، برای جلب رضایت کاربران در چین برای آنهایی که تمایل دارند، سفارشات خرید فایند ایکس 2 برگشت زده میشود و شرکت دستگاه را پس میگیرد.
کاربرانی که می خواهند، باید تا قبل از 5 فروردین سال جدید، به نزدیکترین مرکز خدمات مشتری اوپو در چین بروند تا بتوانند از این پیشنهاد محدود استفاده کنند. اما آیا واقعا 5 تا 10 گرم وزن کمتر یا بیشتر میتواند نظر شما را در مورد یک محصول مخصوصا یک پرچمدار تغییر دهد؟
تست باطریش فوق العاده بوده چقد ناز میکنن این خارجیا بیاید از ایران خودرو خرید کنید تا بفهمید 😂
مطمئنید تست باتریش فوقالعاده بوده!؟؟؟
احتمالا اشتباه میکنید.
چون نتیجه جالبی رو تو Gsmarena کسب نکرده 👇
http://8upload.ir/uploads/f895568422.jpg
چیزی که برام عجیبه اینه که هم این گوشی، هم S20 پلاس توی قسمت تماس و استندبای هم نتیجه ضعیفی کسب کردن، چون این دو قسمت مربوط به رزولوشن صفحه و یا نرخ فریم نمیشه دیگه!
اتفاقاً برخلاف شما من میگم امتیاز بدی تلقی نمیشه
امتیاز نهاییش در دو رفرش ریت ۶۰ و ۱۲۰ هرتز برابری میکنه با امتیاز باتری إس ۲۰ اولترا که ۷۴۰ میلی آمپر ظرفیت بیشتری داره و این بهینه سازی اوپو رو نشون میده .
این برابری امتیازات از اون جهت نمود بیشتری پیدا میکنه که پنل داینامیک إس ۲۰ اولترا ساخت خوده سامسونگه اما پنل اوپو طبق گفته ها مثل اینکه ساخت سامسونگ نیست و احتمالاً ساخت یکی از این ۴ شرکت هستش؛ BOE , Visionox , LG , TCL
Lg و visionox رو بنداز کنار… ساخت boe یا Tcl بود اما الان دقیق یادم نمیاد کدومش…
ساخت هر کدوم باشه علی الخصوصBOE ، اون وقت زنگ خطری برای سامسونگ دیسپلی به حساب میاد و کیفیت فوق العاده و پوشش رنگی میلیاردیش و کسب بالاترین امتیاز از لابراتوار دیسپلی میت برای پنل سری فایند ایکس ۲ ، میتونه این نوید رو بده که احتمالاً شاهد حداقل یک عضو از وان پلاس سری ۸ با نمایشگر ساخت BOE یا TCL باشیم .
مشکل ساخت نیست… خیلی از شرکتا الان دیگه توانایی ساخت رو دارن و میتونن بالاخره رو کاغذ برسن و حتی جلو بزنن… اما در جاهای دیگری هست که اوج کیفیت نمایان میشه… مثل مصرف… مثل متریال… مثل پیکسل های احیاشونده… مثل ضخامت کمتر…
رقابت مثل چیپست ها شده… الان مدیاتک هم میتونه تقریباً مشخصات روی کاغد اسنپدراگون رو بسازه اما گوشی به یدونه میجیا کولینگ دائمی نیاز داره… گوشی مصرفش میره بالا… گوشی پایداری عملکرد و فریمدهی پایدار نداره تو بازی ها و…
بتونن برسن عالیه… با چه کیفیتی بتونن برسن مهمتر…
کیفیت ، متریال و مصرف پنل که BOE از نیمه ی دوم پارسال پیشرفت کرد و رو میت ۳۰ پرو که میگفتن پنلش به صورت مشترک ساخت سامسونگ و BOE هستش ، تو تست جری نشون داد که زیر شعله ی فندک پیکسل ها بعد از زمان قابل توجه محو شدن و مجدداً سریع احیا شدن .
الان دیگه حتی رقبای سامسونگ دیسپلی به حدی پیشرفت کردن که اپل تصمیم داره دیگه تولید کننده ی پنل OLED صفحه نمایش آیفون های آینده رو از انحصار سامسونگ در بیاره.
اینکه خودش رو به سامسونگ محدود نکرده عالیه…
اتفاقا خیلی هم وزنش خوبه😊
من که تا ۲۴۰ گرم وزن واسم قابل قبوله همچنین تا ۶٫۹ اینچ اندازه صفحه نمایش .
تا کی میره واسه ۵ گرم این کارا رو بکنه.
هرکس تمایل داره تصاویر پس زمینه ی اوپو فایند ایکس ۲ پرو با کیفیت ۳۱۶۸ در ۱۴۴۰p داشته باشه میتونه از این لینک اقدام به دانلود کنه .
https://digistatement.com/download-oppo-find-x2-pro-wallpapers-stock-3168-x-1440p/
حدوداً ۴۵ مگ حجم داره و فایل زیپ هست و باید از حالت فشرده خارج کنید .
من گذاشتم عکس صفحه ببین چه خوشگله:
http://uupload.ir/files/7711_screenshot_۲۰۲۰-۰۳-۱۹-۱۵-۵۰-۴۹-۷۱۷_com.miui.home.jpg
😍
👍🙂
دو هفته هست که گذاشتم…
دیشب که گفتی برای افشاها توییتر و اینستاگرام و… میخواستم بگم اتفاقاً… اونا آخرین جاهایی هستن که خبرا توش میاد… تازه همه خبرا هم نمیاد… 50 درصد خبرا شاید تازه اونقدر مطرح بشه که به سطح جهانی برسه و بذارن توییتر افشاگرا…
من روز دوم معرفی mate 30 مقایسه دوربینش با نوت رو داشتم…
به همه از جمله واعظ و ناظر و شهداد هم یاد دادم… ویبو منبع اغلب افشاهاست… درصد بدم یکم ضایع هست اما میتونم بگم تو این یک سال بیش از 70-80 درصد افشاهایی که بوده و دیدم اول ویبو دیدم و بعد چند روز که جا افتاد یا اگر مهم بوده بعد از یک روز تازه میرسه توییتر و بعد تازه اگر باز سر و صدا کنه بعد از دو تا سه روز میرسه ترنجی…
داداش اپلیکیشن داره دیگه ویبو؟
بله اما از الان بگم چینیه و بدرد هر کسی نمیخوره… فقط کسایی که عاشق تکنولوژی هستن و حوصله ترجمه دارن از ویبو خبرا رو یکی دو روز زودتر از هر جایی دنبال میکنن… شانس بیاری شاید بعضی خبرا رو حتی دو تا سه ماه زودتر بدونی…
مثلاً دیشب فکر کنم گفتم، من برخی مشخصات بلکشارک مثل 7اینچی بودنش رو که درز نکرد هیچوقت به توییتر و اینستاگرام رو حدود سه ماه زودتر از معرفی میدونستم…
ویبو بزرگترین مرجع خبری افشاگراست که ماها میتونیم بهش دسترسی داشته باشیم…
خب موضوع بدیهیه
وقتی از چند ماه قبل از معرفی سری می ۱۰، خبراش اومد که نمایشگرش ۶.۶ الی ۶.۷ اینچه
میشد حدس زد که نمایشگر سری بلک شارک ۳ به ۷ اینچ هم میرسه .
حالت دوربین 256 مگاپیکسلیش چی؟!
اینکه میشه حدس زد یعنی گزینه های دیگری هم وجود داره اما اینکه افشا شده یعنی گزینه های دیگه حذف شدن و دیگه واقعیت رو شده…
صحبت از بلک شارک بود یکدفعه پریدی رو سنسور!!
اونم که دربارش توضیح دادم
اول اینکه تا سنسور ۱۴۴ و ۱۹۲ رو عملی نکنه یکدفعه از ۱۰۸ نمیپره رو ۲۵۶
و در ثانی ؛ سیاست و رویکرد شرکت ها برگرفته از یکسری محاسباته که هرکس بتونه به قاعده ی اون محاسبات برسه ، دیگه پیش بینیه حرکت بعدی اون کمپانی کاره سختی نیست .
الان دیگه با اختلاف زمانی فاحش میشه گفت هدف گذاری سنسورهای سامسونگ رسیدن به رزولوشن های ۳۰۰ و ۴۰۰ مگاپیکسلی هست.
دارم همون بلکشارک رو میگم… 🙂
احتمال میدادم هنوز ندونی 256 مگاپیکسلی عکس میگیره…
اینم اولین بار تو ویبو افشا شد…
قبلاً چندبار عکس یه رابط کاربری دوربین رو دیده بودم که رو حالت ۲۵۶ مگ داشت تصویربرداری میکرد اما نمیدونستم مربوط به کدوم برند میشه و اینکه اصلاً صحت داره یا نه اما با کمی تفکر و رجوع کردن به منطق همچین چیزی برای دوربین یه گوشی گیمینگ امکان پذیر نیست و با عقل جور در نمیاد ، اصلاً مشخص نیست وقتی سنسور اصلیش ۶۴ مگاپیکسلیه با چه مکانیزمی رزولوشن رو به ۲۵۶ ارتقاء داده !!! سنسور ۱۰۸ می ۱۰ پرو و إس ۲۰ اولترا هم به جهت محدودیت سخت افزاری قادر نیستن از حداکثر پتانسیل رزولوشن سنسور استفاده کنن بعد اون وقت ۶۴ بلک شارک بیاد ۲۵۶ بگیره ؟؟؟!!!
مگر اینکه به صورت نرم افزاری ۶۴ مگاپیکسل رو پیکسل باینینگ ۲۵۶ کرده باشه .
بله اون عکی که دیده بودیم و خبر هم شده بود هم تو همین ویبو درز کرد و مربوط به حالت 256 مگاپیکسلی بلکشارک میشه… این نوع عکسبرداری ربطی به حداکثر توانایی پردازنده نداره و میشه تا جایی اینکار رو کرد… از نمونه های گذشته میتونم اگر اشتباه نکنم حالت 192 مگاپیکسلی ایسوس رو مثال بزنم…
مقایسه 192 و 256 ادغام شده چهارتایی با سنسوری با رزولوشن واقعی این بزرگواران مثل مقایسه نوت 7 با نوت 7 پروی شیائومی میمونه که یکی واقعاً 48 مگاپیکسلی بود و یکی با ادغام چهارتایی اینکار رو میکرد… هرچند جزئیات خیلی بالا میره اما در سطح 48 مگاپیکسلی واقعی دیگه نیست…
108 مگاپیکسلی سامسونگ به دلایلی که مشخص نیست تو هیچ گوشیای اینکار روش صورت نگرفته… وگرنه اونم توانایی عکاسی 432 مگاپیکسلی پیدا میکرد… البته شاید به دلیل محدودیت های پردازشی باشه…
“108 مگاپیکسلی سامسونگ به دلایلی که مشخص نیست تو هیچ گوشیای اینکار روش صورت نگرفته… وگرنه اونم توانایی عکاسی 432 مگاپیکسلی پیدا میکرد… البته شاید به دلیل محدودیت های پردازشی باشه…”
خب میگم که به صورت نرم افزاری ، افزونه ی رزولوشن رو، پیکسل باینینگه رزولوشن بیشینه ی رزولوشن جدید میکنه.
یعنی ۱۰۸ میشه پیکسل باینینگ در حالت تتراسل یا همون کواد بایر رزولوشن ۴۳۲ (۱۰۸ در ۴)
من میگم این رقم هایی بعضاً تو رسانه ها نشر پیدا میکنه بیشتر جنبه ی تبلیغاتی و جوسازی داره و نوعی بازی با اعداده .
و إلا میشه الان رو همین سنسور ۶۴ سونی و ۱۰۸ سامسونگ کلی حرکت بزنن که نتایج عجیب و غریبی بده .
همه چیز که فقط بالابردن رزولوشن نیست.
هروقت سامسونگ تونست با همکاری شیائومی از حداکثر پتانسیل همین سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلیش رو بالاترین رزولوشن خروجی بگیره بعد بره سراغ رزولوشن های ۱۴۴ و بالاتر.
اگر بحث اون 256 و ویبو تموم شده، در باب تفاوت سیاست شیائومی و سامسونگ با سونی نقطه نظرم رو گفتم قبلا و فکر کنم مفید باشه…
“دوستانی که از به تکامل رسوندن حرف میزنن مهم به تکامل رسوندن که نیست چون همه پرچمدار ها نسل به نسل متکامل میشند… پس مهم سرعت تکامله… اون دوستی که میگه 64 رو تکمیل کنن… خب برادر 64 رو تکمیل کنن چقدر از 108 فعلی بهتر میشه؟ و یا اگر این 108 رو بهتر کنن چقدر از نمونه های پیشین بهتر میشه؟ خب سرعت تکامل اگر سنسور رو پرمگاپیکسلتر و بزرگتر کنن خیلی بیشتره تا صرفاً روی یک سنسور چهار سال مانور بدن…
سامسونگ 4 سال یک سنسور 12 مگاپیکسلی رو متکامل کرد اما چی شد؟ هر سال نتایج کمی بهتر از پارسال اما تحول دوربین رو سرچ کنید بین این پنج سال اخیر کدوم مدل رو به عنوان نتیجه میاره؟ بله s20u که پرمگاپیکسل و متحول شد…
یا سر p20 pro چرا اونهمه از بقیه جلو زد؟
شرکت هارو مجبور نکردن که با کار کردن و تکمیل کردن یک نمونه به مدت چندین سال پیشرفت های نخودی بکنن تا تازه از تمام پتانسیل اون سنسور استفاده کنن وقتی میتونن تو یکسال با بزرگتر کردن سنسور و پرمگاپیکسلتر کردنش با سرعت بیشتری پیشرفت کنن…
باشه شما میگه بهینه کردن 64 مگاپیکسلی… آیا بهتر از iphone برای اینکار داریم؟
امسال آیفون اینکار رو اگر کرد و از 64 استفاده کرد بعد نتایج و امتیازات رو با 144 مگاپیکسلی که خیلی ازش بزرگتره مقایسه کنید… تا بفهمید استفاده از تمام پتانسیل یک سنسور در سال های متمادی و کامل تر کردنش در هر سال(مانند روند 4 ساله پیشرفت 12 مگاپیکسلی ها) سرعت پیشرفت خیلی کمتری داره تا ساخت یک سنسور جدیدتر و بزرگتر…
لازم به صبر هم نیست… S20u و p20 pro مثال بارز هست که سرعت پیشرفت تو این روند خیلی خیلی بیشتره تا کار کردن روی یک سنسور برای تکاملش در هر سال…”
خلاصه مطلب اینکه بله میتونن بمونن چند سال یک سنسور رو کامل و کاملتر کنن اما سرعت پیشرفت تو این استراتژی تا الان حداقل بیشتر بوده و بارها با سنسور های مختلف ثابت شده…
اینم در نظر بگیر اگه قرار باشه هرسال سنسور جدید با سایز بزرگتر بسازن ، خب طبیعیه که قاعدتاً فضای بیشتری برای اسمبل کردنش داخل گوشی نیازه و این خودش محدودیت های دیگه ای به وجود میاره. خب تا کجا میخوان پیش برن؟؟؟ چقدر میخوان رزولوشن رو ببرن بالا و ابعاد سنسور رو افزایش بدن؟؟؟
من میگم همون ابعاد ۰.۹۸ اینچی که دربارش بارها صحبت شده بهترین گزینه برای موبایل هست و دیگه نیازی به بزرگتر کردنش نیست و به دلیل محدودیت پردازشی و سخت افزاری فعلاً نتونستن به صورت سخت افزاری نه نرم افزاری ، از بیشترین پتانسیل همین سنسورهای فعلی که اسم بردم با بالاترین رزولوشن خروجی بگیرن.
تو خودت کلاهتو قاضی کن ببین بهره گرفتن از حداکثر توان و رزولوشن ۱۰۸ مگاپیکسلی خروجی بهتری میده یا پیکسل باینینگ سنسور ۱۴۴ مگاپیکسلی که در بهترین حالت خروجی ۳۶ مگاپیکسلی میده که باز رزولوشن و جزئیاتش ۳ برابر از اون ۱۰۸ مگاپیکسل کمتره .
محدودیت های سخت افزاری رو میشه تو دو سه سال با پیشرفت لیتوگرافی و معماری SOC برطرف کرد اما محدودیت های پردازشی سنسور دوربین ، مستلزم اینه که چند سال زمان میبره تا اون سخت افزار مناسب باهاش سینک بشه. چیزی که تو داری میگی سیر تکاملیش همیشه بیشتر از سیر تکاملی سخت افزاره .
یعنی اگه قرار باشه سال به سال مشخصات سنسور رو ارتقاء بدن ، از اون ور در بهترین حالت شاید هر۲ سال نیاز باشه که سخت افزاری توسعه پیدا کنه که بتونه از حداکثر توانایی اون سنسور بهره وری لازم رو بگیره .
گرفتی چی شد؟؟؟ یعنی اون چیزی که تو داری میگی نشون میده هرچی میریم جلوتر سیر تکاملی سنسورها ۲ برابر سخت افزار میشه ؛. ۲-۴-۸و…
دیگه به جایی میرسیم که پردازش و سینک مورد نیاز سنسوری با رزولوشن ۳۰۰/۴۰۰ مگاپیکسلی و بیشتر از این مقدار نیاز به CPU مبتنی بر پردازش کوانتومی داره!!!.
فعلاً که میشه سنسور رو بزرگتر و پرمگاپیکسل تر کرد و سرعت پیشرفتش از بهینه کردن 108 مگاپیکسل بیشتره، همینکار رو انجام میدن…
بعدش به قول خودت به جایی دیگه میرسن که دیگه نمیشه سنسور رو بزرگتر کرد و اونوقت نه این 108 مگاپیکسلی ساده بلکه مثلاً 192 مگاپیکسلی رو بهینه میکنن که بهترم هست…
چرا باید دست و پای خودشون رو ببندن وقتی با همین روند دارن برترین سنسور ها روی کاغذ رو میسازن… هر موقع به تهش رسیدن میرن سراغ روش هایی که سرعت پیشرفت توشون کمی پایبنتره…
راجب 144 و 108 مگاپیکسلی بهینه شده باید بگیم خود 108 مگاپیکسلی هم نمیتونن تا حدی بهینه کنن که 108 مگاپیکسلی حالت اصلی باشه چون تهش باید سنسور یک اینچ باشه که با 144 مقایسه بشه و همچین سنسور 108 مگاپیکسلیای سایز پیکسل هاش باز کوچیکه و حدود 1 میکرومتر هست… باید مثلاً 64 رو کاری که گفتی روش بکنن که حدود 1.2 تا 1.3 میکرومتر میشه پیکسل هاش که این دیگه میشه به عنوان حالت اصلی استفاده کرد اما آیا جزئیات 144 مگاپیکسلی 0.92 میکرومتری رو داره؟ نه قطعا… در حالی که اون 144 میتونه 36 مگاپیکسلی هم بگیره روی 1.85 میکرومتر و هم در شب خوب باشه هم در روز…
بذار همون تبلیغاتی بودن که تو گفتی رو من جامع تر بگم… در حال حاضر(شرایط بعداً رو میگم جلوتر) در واقع هم پیکسل گنده کردن تبلیغاتیه و هم مگاپیکسل بزرگتر کردن… پشت پرده چیزی که مهمه سایز سنسور و بهینه سازی خوب هست…چون پرمگاپیکسل ها هم در باینینگ همون سایز پیکسل بزرگتر سنسور های سونی رو دارن… مثلاً همون 144 مگاپیکسلی حدود 2.76 میکرومتری روی 16 مگاپیکسل هم میتونه بگیره و راحت تو شب هم خوره باشه…
و اما شرایط روزگار قریبی در حال آمدنه:
اگر بشه چند حالت ادغام که شواهد شدنی بودنش هست که شیائومی و سامسونگ دارن افسارگسیخته مگاپیکسل رو بالامیبرن، عملی بشه دیگه مگاپیکسل بالای سنسور هاش تبلیغاتی نیست بلکه قویترین نقطه قوتشه… اونوقت نه تنها باید مگاپیکسل رو افزایش بدن، بلکه باید تا میتونن پیکسل ها رو هم کوچیک کنن…
اینطوری چندین حالت ادغام مختلف برای شرایط مختلف به وجود میاد و نه تنها مزیت پیکسل های بزرگتر سونی رو حتی به نحوی بهتر داره بلکه مزیت شکار بیشترین جزئیات ممکن رو هم داره که فقط مال خودشه…
فعلاً دارن تمرین میکنن با این سنسور ها… روزگاری که بتونن از چند حالت ادغام استفاده کنن دیدنیه…
اگر هم نشد همونطور که گفتم تا جایی که بتونن سنسور رو بزرگ و پرمگاپیکسل میکنن و بعد اون سنسور رو بهینه میکنن…
خب من الان به یه موضوعی دقت کردم
تمام این مدتی که راجع به این مبحث صحبت میکردیم یکدفعه به ذهنم خطور کرد هیچ برتری مطلقی وجود نداره چرا که هرسال داره عنوان بهترین دوربین موبایل بین سامسونگ/شیائومی و سونی/هواوی دست به دست میشه و این سری هم اوپو اومد تو گود رقابت البته قبلش هم با رنو ۱۰ ایکس زوم نتایج قابل توجهی گرفته بود و احتمالاً به زودی اپل هم بیاد خودی نشون بده . و یه نکته ی دیگه ؛ من واقعاً نمیدونم چه تدبیر و مصلحت اندیشی پشت امتیازدهی دگزومارک هستش اما نتیجه ای که گرفته به ما میگه سنسور 48 MP, f/1.7, 25mm (wide), 1/1.43″, 1.12µm مورد استفاده رو اوپو فایند ایکس ۲ پرو ، در بسیاری از فاکتورها برابری کرده با سنسور
108 MP, f/1.7, (wide), 1/1.33″, 0.8µm مورد استفاده در می ۱۰ پرو .
یعنی ۴۸ سفارشی سازی شده ی سونی در برابر ۱۰۸ اصلاح شده ی سامسونگ
حالا خودت حساب کن ۵۲،۶۰ و ۶۴ سفارشی سازی شده ی سونی چه نتیجه ای میتونه داشته باشه .
اون سامسونگ هم خودش چون فهمیده در سطح رزولوشن های همتراز هیچ حرفی مقابل سنسورهای سونی نداره ناچاراً رفته سراغ بالابردن افسارگسیخته ی مقدار رزولوشن سنسور.
نه دیگه داری همه جانبه نگاه نمیکنی… شیائومی گفتم که سنسور های جانبی خیلی قوی استفاده نمیتونه بکنه بخاطر قیمتش…مثلا اولتراوایدش واقعاً جا داره…
برات مثال میزنم… همون اوپو که گفتی چیزایی داره که حتی s20u هم نداره!!!
مثلاً اولتراواید اوپو فوکوس ثابت نیست و متغیره از 3 سانتیمتر بیشتر…
اینو نگفتم که قضاوتی روی کیفیت بکنم و بگم لابد اولتراوایدش خیلی شاخه… بلکه خواستم بگم اولاً dxo فقط اصلی رو بررسی نمیکنه و دوما مشت نمونه خرواره و وقتی ویژگی هایی داره که حتی s20u هم نداره پس اون گوشی 1300 دلاری قطعاً مقدار بیشتری برای دوربین های جانبی هزینه کرده…
بررسی dxo فقط سنسور اصلی نیست… وگرنه بررسی رو بخونی در بررسی سنسور اصلی فایند که واسه مقایسه mi 10 pro رو هم آورده بود، گرفته از mi 10 pro تعریف کرده… 😂 که کار اصولاً نادری هست در بررسی هاش و معمولاً در مقایسه ها نکات قوت همون گوشی مورد بررسی رو بیشتر بولد میکنه…
“اون سامسونگ هم خودش چون فهمیده در سطح رزولوشن های همتراز هیچ حرفی مقابل سنسورهای سونی نداره ناچاراً رفته سراغ بالابردن افسارگسیخته ی مقدار رزولوشن سنسور”
و اما راجب این بخش… چرا برعکس نگیم؟
از کجا معلوم که چون سونی نمیتونه سایز سنسور رو به اندازه سامسونگ بزرگ کنه نمیره سراغ مگاپیکسل بالا که کم نیاره در مشخصات…
اتفاقاً شواهد این دیدگاه بیشتره چون بعد 9 ماه از تولید 108 مگاپیکسلی سامسونگ سونی تازه رسیده به سایز اون سنسور!
از طرف دیگه سامسونگ اصلاً وارد سیاست سونی در بزرگتر کردن پیکسل نشد و از اول سیاست جداگانه اخذ کرد…پس نمیشه قضاوت کرد…
بالاتر گفتم… چه مگاپیکسل و چه سایز پیکسل بازیه… در نهایت حرف اول رو سایز سنسور و بهینهسازی خواهد زد…
در اینکه سنسور جدید سونی از 108 مگاپیکسلی بهتر خواهد بود شکی نیست چون 8-9 ماه بعد اومده و تازه دستکاری و تخصصی شده هم هست و تازه لیکا هم براش لنز تخصصی کرده! اگر بهتر نبود باید سونی دیگه جمع میکرد…
اما از طرف دیگه در اینکه سنسور 4-5 ماه بعد سامسونگ هم از این سنسور برتره هیچ شکی نیست… چون مشخصاتش خیره کنندس مثل پارسال… و از دوران خودش جدای از بازی های مگاپیکسل و سایز پیکسل، بخاطر سایز سنسور جلوتره…
برای من دیگه کافیه و من تا همین حد میتونستم از شواهد و اطلاعاتم کمک بگیرم…
اینکه چه خواهد شد واگذار کنیم به این 6 ماههای که داره میاد… فکر میکنم جذاب باشه… 💐
یاعلی
درمورد قسمت اول آره قبول دارم که اولتراواید فایند فوکوس متغیر داره اما من از بررسی همه جانبه و برآیند امتیازات صحبت نکردم . منظورم فقط عملکرد سنسور اصلی بود ، به خاطر همون بخشی که میگی تو بررسیش از سنسور اصلی می ۱۰ پرو تعریف کرده گفتم که واقعاً برام مجهوله که دگزو چه معیارهایی داره و دلیل این مصلحت اندیشیش چیه … .
به هر حال ؛ سیاست و رویکرد هواوی در ارتقاء مشخصات دوربین مشخص و واضحه ، تا بوده همین بوده که هرساله میاد برای سری پی ، سنسور اصلی جدید رو میکوبه و از نو میسازه و ازون ور برای سری میت ، میاد یکی از سنسورهای جانبی مثل اولتراواید و مونوکروم رو دستخشوش تغییر میکنه . پس این چرخه ی افزایش ابعاد سنسور حالا حالا ها ادامه داره و عنوان بزرگتر بودن سنسور بین این دو برند دست به دست میشه اما در خصوص اون ۹ ماهی که میگی سنسور سامسونگ برتری داشت ، جا داره یادی کنیم از دوران سنسور میت ۲۰ پرو و پی ۳۰ پرو که استارتش از همون دوران پی ۲۰ پرو خورد و تا بیش از یکسال در بزرگ بودن سایز سنسور پیشتاز بود تا اینکه این سنسور ۱۰۸ سامسونگ اومد . اینم اضافه کنم که هیچ محدودیتی برای سونی در افزایش بی پروای سایز سنسور وجود نداره چرا که خودش از بنیان گذاران همین عرصه بوده (سنسورهای سایپرشات سونی اریکسون و کارل زایس نوکیا ).
منم موافقم 👍🌹
من اکثراً زمانی که یه گوشی معرفی میشه در اسرع وقت تصاویر پس زمینه اش رو دانلود میکنم اما این سری برای سری اوپو فایند ایکس ۲ اینقدر که مطالب به اشتراک گذاشتم و خودمم دربارش زیاد صحبت کردم که دیگه حواسم به کلی از دانلود والپیپراش پرت شد و امروز به ذهنم رسید که بگم . حتی ۳ تا تصاویر پس زمینه ی وان پلاس ۸ هم دارم .
در مورد افشاها آره اگه یادت باشه پارسال قبل از معرفی سری نوت ۱۰ و همچنین وقتی شایعات درباره ی میکس ۴ که کلاً هیچ گوشی ای با این نام معرفی نشد داغ بود ، چندبار خودم از ویبو مطلب میاوردم
حتی دیشبم گفتم که بعضی منابع هستن که گمنامن و کمتر کسی از اونا خبر داره اما در برخی موارد همین گمناما میشن سورس مطالب منابع معتبر .
کامنتی که دیشب فرستادم میخواستم بگم تمام خبرهایی که منتشر میشن ، منبعشون از اون چند حالت خارج نیست .
بله همون افشاها باعث شد منابع دقیقتر رو بشند… البته که بعد از یه مدت مشخص بود mix 4 وجود نداره ولی چون اسم جدیدی برای سری 2019 رو نکرده بودن همه با همون نام قبلی صداش میکردن در حالی که میدونستن نمیاد…
الان منابع معتبری مثل digital chat station هستن که دوستان دنبال میکنن… خیلی از خبرایی که تو اینستا یا توییتر میشنوید منبعش همین افشاگره…
از جمله افشاگر اسنپدراگون 865 پلاس
افشاگر جزئیات کایرین 820
افشاگر خیلی از موارد مطرح دیگه همین شخصه…
اتفاقاً الانم ice universe که نصف خبراش هم تو توییترش نمیاد تو همون ویبو گفت دور میکس 4 رو خط بکشید و امسال هم همچین گوشیای وجود نداره…
یه کامنت نوشتم، چون توش کلمه دیجیتال رو به انگلیسی نمیشم، رفت واسه تایید 😑
فارسیش رو میگم.
مصطفی توی کانال های خبری شیائومی ، یه کانال هست به اسم میدیجیتال .
یه ادمین داره به اسم رضا، اون هم مطالبش رو تمامأ از ویبو برمیداره و ترجمه میکنه.
آدمه مسلطی هم هست.
اونجا هم من مطالبش رو همیشه چک میکنم، خوبه.
یه کامنت نوشتم، چون VPN روشن بود رفت واسه تایید.
آقای عطایی اون دو تا کامنتی که رفتن واسه انتظار رو حذف کنید لطفا.
اینو نوشته بودم مصطفی، توی کانال های خبریِ شیائومی ، یه کانال هست به اسم Mi Digital .
یه اَدمین داره به اسم رضا، اون هم مطالبش رو تمامأ از ویبو برمیداره و ترجمه میکنه.
آدمه مسلطی هم هست.
اونجا هم من مطالبش رو همیشه چک میکنم، خوبه.
@UnderTaker
ممنون عضوم داداش… 💐
شما خودت یه نگاه بنداز چشماتو باز کن تو ۱۲۰هرتز و کیفیت صفحه کواد اچ دی امتیازش بالاتر از سامسونگ با ۱۲۰هرتز و فول اچ دیه با اینکه ۷۵۰میلی امپر بالاترع سامسونگ
من قضاوت نمیکنم… فقط یک یادآوری که سایز صفحه هم مقایسه کنید… ممنون💐
اون ۲ دهم اینچ اختلاف با اختلاف ۷۴۰ میلی آمپری ظرفیت باتری یر به یر میشه .
اینم جهت یادآوری که ؛ اوپو ۱ ساعت امتیاز بیشتری رو رفرش ریت ۱۲۰ هرتز اورده
عمق فاجعه جایی مشخص میشه که این ۱ امتیاز بیشتر برای اوپو رو رزولوشن WQHD+ به دست اومده و برای سامسونگ رو رزولوشن FHD+👌.
فکر کنم دو یا سه روز پیش بود که گفته بودم گند سامسونگ تو 120 هرتز رو به پای همه صفحات 120 هرتزی ننویسید چون اوپو اینطور نیست…
دیروزم گفتم پردازنده s20 از اسنپدراگون 855 پارسال s10 هم داره بدتر عمل میکنه…
ربطی به بحث ما نداشت
به اون دوستمون سایز نمایشگر رو یادآور شدی منم برات موضوع رو بازش کردم وگرنه هیچ جوره نمیشه گندکاری سامسونگ رو کتمان کرد.
منم گفتم که گند زده… اون صفحه رو برای جهت گیری وارد مقایسه نکردم… گفتم اونم در نظر بگیرید… حالا نتایج میخواد به سمت سامسونگ بره یا اوپو…گفتم که قضاوتم رو قبلاً دو سه روز پیش انجام دادم و نوشتم سامسونگ گند زده در بهینهسازی… همونجا هم اتفاقاً نوشتم برای اثبات نتیجه اوپو رو ببینید و امروزم حرفم ثابت شد…
برادر خوبه که توی کامنت خودم هم اسم سامسونگ رو آوردم.
و تاکید هم کردم که توی قسمت تماس و استندبای هم نتیجهی هر دو یخرده پایینتر از حد انتظار بوده.
چون این دو قسمت دیگه مربوط به رزولوشن صفحه و نرخ فریم و اینا که نمیشه دیگه!
با منی؟ 🤔
نه مصطفی جان.
با دوستمون بودم که فرمود چشماتو باز کن.
اینا چرا همیشه به نفع خودشون اشتباه میکنن!!
زیاد سخت نگیر اوپو جان 🙂
ولی بازم دمش گرم عذر خواهی کرده!
لعنتی اینو نمیتونستی تو همون کامنت اولت بگی؟؟😂😂