حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

انتشار ویدیوهای دیپ فیک در چین ممنوع شد

نوشته

4 سال قبل | 7 دیدگاه | فناوری‌های نوین

درباره ویدیوهای دیپ فیک حتما می دانید که مقاومت زیادی در برابر پخش آن ها وجود دارد. حالا چین قانونی را تصویب کرده که به موجب آن، انتشار محتوای ویدئویی و صوتی دروغینی که توسط هوش مصنوعی ساخته شده و به اصطلاح دیپ فیک (DeepFake) شناخته می‌شوند، ممنوع اعلام شده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره ممنوعیت ویدیوهای دیپ فیک در چین صحبت کنیم.

ممنوعیت ویدیو های دیپ فیک در چین

ممنوعیت ویدیو های دیپ فیک در چین

ممنوعیت ویدیو های دیپ فیک در چین

این قانون جدید که با هدف افزایش امنیت تصویب شده، در تاریخ ۱ ژانویه سال ۲۰۲۰ رسما اعمال می‌شود و تمامی پلتفرم‌های ویدئویی و صوتی این کشور موظف خواهند بود در صورت تولید محتوای این چنینی، عدم صحت آن را مشخص کنند. در غیر این صورت، طبق اعلام وزارت فضای مجازی کشور چین، عمل آن‌ها جرم محسوب شده و آن‌ها نیز مجرم شناخته خواهند شد.

دیپ فیک چیست؟

دیپ فیک در اصطلاح به معنای خبرهایی است که توسط هوش مصنوعی ساخته شده‌اند و به کمک یادگیری عمیق، تصاویر یا فیلم‌هایی را روی تصاویر یا فیلم‌های دیگر بکار می‌برد. به عبارتی مخاطب گمان می‌کند صحبت خاصی را شخص خاصی انجام می‌دهد. در حالی که در واقعیت به هیچ عنوان این چنین نیست!

با توجه به متن یک گزارش مطبوعاتی که در وب‌سایت وزارت فضای مجازی چین نیز قرار داده شده، این نوع از ویدئوها و خبرها (دیپ‌فیک) می‌توانند امنیت ملی را به خطر انداخته، نظم جامعه را برهم بزنند و قانون اجتماعی افراد دیگر را نقض کنند.

هیات عالی قانون‌گذاری کشور چین اخیرا نیز اعلام کرده بود قصد دارد فناوری دیپ‌فیک را به طور کلی غیرقانونی اعلام کند. در ماه سپتامبر سال جاری، برنامه‌ای چینی تحت عنوان Zao طراحی شده بود که به کاربران این اجازه را می‌داد چهره خود را با استفاده از فناوری دیپ‌فیک، با چهره افراد مشهور،‌ ورزشکاران، یا هر کس دیگری جابجا کنند. جالب این جاست که این برنامه به محض عرضه، میلیون‌ها بار دانلود شد!

چندی بعد به دلیل حجمه‌های زیاد انتقادی که به این برنامه بخاطر نقض قوانین امنیتی وارد شد، طراحان آن رسما از مردم عذرخواهی کرده و اعلام کردند Zao هیچ وقت اطلاعات بیومتریک کاربران را جمع‌آوری نکرده و از آن‌ها سو استفاده نکرده است. اما همه این موارد پیش‌زمینه‌ای شد تا قانون‌گذاران چینی به فکر تحریم انتشار خبرهای دروغین باشند.

پلتفرم‌های ویدئویی از جمله Tencent Video، Youku، iQIYI، Kuaishou و Douyin و پلتفرم‌های صوتی همانند Himalaya و Dragonfly FM، از جمله مشهورترین و معروف‌ترین پلتفرم‌های کشور چین به حساب می‌آیند که از آغاز سال ۲۰۲۰، باید خط و مشی خود را مطابق با قانون جدید تنظیم کنند.

نظر شما درباره این فناوری پیشرفته وگول‌زننده چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
7 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ARMTIN

آقای عطایی
شیاومی موفق شده در مدت کوتاهی
10 میلیون از سری Note8 بفروش برسونه
https://m.ithome.com/html/460375.htm

ARMTIN

خواهش میکنم
آقای عطایی
پوستر تبلیغاتی به همراه تصاویر زنده از
K30 منتشر شده ، ممنون که پوشش میدید
https://m.ithome.com/html/460475.htm

cozmos

چنتا برنامه دیپ فیک خوب برای اندروید معرفی کنید

Mahdi

آره باید هم ممنوع شه

Amir galaxy

چیز باحالیه😃

Milad7

اتفاقا طرح خوبی هست

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)